The Edge (U2)

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Re: The Edge (U2)

Příspěvek od pupack »

rasomaso píše:Já to dnes slyšel ráno a říkal jsem si U2 to jsou prostě žoldáci. :D Hele a tys tam nebyl? :mrgreen:
Woe a kdo myslis ze byl ten Stepan :DD

heheee ba né ja jedu 6.8. do Polska tady s mistnim forumistou Panedge :))))
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Muzete zkusit taky transparenty :D

We 2 + guitars= U2 nebo neco takoveho
panedge

Příspěvek od panedge »

My radši žádný transparenty dávat nebudem ,budem rádi,že to ustojíme(vím z vlastní zkušenosti jakej je kotel 100 tisíl lidí)..a hele nebo jo vezmem transparenty a ne žádný Angel of harlem,el rounou nějakou Bullet the blue sky by sme mohli zkusit :D
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

panedge píše:My radši žádný transparenty dávat nebudem ,budem rádi,že to ustojíme(vím z vlastní zkušenosti jakej je kotel 100 tisíl lidí)..a hele nebo jo vezmem transparenty a ne žádný Angel of harlem,el rounou nějakou Bullet the blue sky by sme mohli zkusit :D
Jasně na co něco jednoduchého :D Noo ale popravdě, ja ti to klidně přenechám, protože pokud by mě vytáhli, tak bych nezahrál ani pec nám spadla :lol: :lol: To bych radši běžel za Edgem, vyrval mu z ruky kytaru a utíkal bez zastavení do Čech :lol: :lol:
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Kai

Příspěvek od Kai »

Kdyz sem to videl poprve tak sem myslel, ze je to nejaka sranda. Ale tak tohle bych pral osobne kazdymu fanouskovi zahrat si se "svou legendou".

Nadhera...
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
panedge

Příspěvek od panedge »

Jasně na co něco jednoduchého :D Noo ale popravdě, ja ti to klidně přenechám, protože pokud by mě vytáhli, tak bych nezahrál ani pec nám spadla :lol: :lol: To bych radši běžel za Edgem, vyrval mu z ruky kytaru a utíkal bez zastavení do Čech :lol: :lol:[/quote]

Máš reht,ani by sme nemuseli říkat do mikrofounu,že sme Češi,to by bylo každýmu jasný :D

Edit:máš triko U2?
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

panedge píše:Jasně na co něco jednoduchého :D Noo ale popravdě, ja ti to klidně přenechám, protože pokud by mě vytáhli, tak bych nezahrál ani pec nám spadla :lol: :lol: To bych radši běžel za Edgem, vyrval mu z ruky kytaru a utíkal bez zastavení do Čech :lol: :lol:

Máš reht,ani by sme nemuseli říkat do mikrofounu,že sme Češi,to by bylo každýmu jasný :D

Edit:máš triko U2?[/quote]

Lol nojo to je fakt :D myslíš asi podle stylu běhu vid :lol: :lol:
Jnak triko nemám :( zkusim někde splašit, popř. na místě toho bude určitě mraky, kámoš byl včera v Croke Parku tak sem slyšel včera v noci 3 písničky ONLINE přes telefon v hospodě :DD Beautiful Day - Stuck in a Moment - One :D už se těšim jak malé děcko :) v Pondělí napíšu ohledně cesty ahoj
panedge

Příspěvek od panedge »

No tak na místě toho mraky nebude,budou tam dva stánky a trika stojej 1000-1400 :? ,tak jen abys věděl,jinak na metalshop.cz maj docela slušný kolem 300,ale ne origoš,ale to je jedno hlavně že je tam U2 :D
...EDGE...

Me kdyby vytahli myslim ze bych tak nejak nemohl chvili mluvit, natoz hrat :D
A triko U2 taky nemam, mam trika ze sekace, nebudu utracet za toto :)
Jinak muzete zkusit treba Desire, ta je snadna a celkem uderna :)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Hele, možná byste to ode mně nečekali, ale já bych od sebe taky nečekal věcí... začínám do toho pronikat a začínám Edge docela žrát :-) a zrovna se chystám na své první shlédnutí Slane Castle :-D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Dark Axel píše:Hele, možná byste to ode mně nečekali, ale já bych od sebe taky nečekal věcí... začínám do toho pronikat a začínám Edge docela žrát :-) a zrovna se chystám na své první shlédnutí Slane Castle :-D
lol :) dobře Ty :) tak ať se ti líbí... Jinak u Tebe jsem to právě čekal, to byla jen otázka času, už jen podle toho jak Tě sleduju nenápadně na foru co se tvého hardwaru týká + toho co máš ve oneman na bandzone, tak mi bylo jasné že i zvuk Edge se Tě začne jednou zajímat.

jinak na U2 mě fascinuje hlavně jejich živá produkce, studiovky znějí tak nějak suše, ale to co udělá ze songu Edge na živo je pro mě naprosto úžasné ;) a přitom kolikrát tak jednoduché
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

nojo :-) můj "hárdvér" se poslední dobou trochu měnil... protože se našla zřejmě kapelka a potřeby zvuku se změnily :-)

ale už jen proto, že zjišťuju, že miluju delay efekty si myslím, že to asi fakt bylo nevyhnutelné :-D jednoho dne skončím tak, ež půlka mojeho boardu budou delaye... pokud se za nějakou dobu nerozhoupu, nerozprodám board a nekoupím od TC.Electronics Nova System... který mě (ačkoliv jsem donedávna hlásal cestu hromady krabiček a pedalboardových tanců) poslední dobou čím dál tím víc přitahuje :-D

kousek toho Slane jsem stihl už včera, ale pak byly nějaké trable, tak jsem vidě jen asi první tři songy... a byla to paráda :-)
MrCoreyGuitarman

Příspěvek od MrCoreyGuitarman »

Mám rád U2, Edge patří k mým nejoblíbenějším kytaristům :) Jeho kytara s aparaturou má nezaměnitelný zvuk je těžko napadobitelný, prostě super :)
...EDGE...

Axel: Gratuluju, vitej v tymu :)

MCG: Napodobne.
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

jenom krátký testík mého nového Vox Pathfinder 15w a Fender 70´strata. Ten pathfinder stojí 3500,- ale hraje opravdu parádně, aspon me to tak zní :) sejmuto je je to jen stolním mikrofonem genius za 80kč skrze obyč soundblastera

http://bilec-ul.cz/pathfinder_fender.mp3
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

pupack píše:jenom krátký testík mého nového Vox Pathfinder 15w a Fender 70´strata. Ten pathfinder stojí 3500,- ale hraje opravdu parádně, aspon me to tak zní :) sejmuto je je to jen stolním mikrofonem genius za 80kč skrze obyč soundblastera

No tak vzhledem k tomu, že hraješ přes PODa, tak to moc o tom pathfinderovi nevypovídá :-D ale zní to hezky
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Dark Axel píše:
pupack píše:jenom krátký testík mého nového Vox Pathfinder 15w a Fender 70´strata. Ten pathfinder stojí 3500,- ale hraje opravdu parádně, aspon me to tak zní :) sejmuto je je to jen stolním mikrofonem genius za 80kč skrze obyč soundblastera

No tak vzhledem k tomu, že hraješ přes PODa, tak to moc o tom pathfinderovi nevypovídá :-D ale zní to hezky
kdepak, v podovi je zaplej jen delay nic vic, proste jako jakakoliv jina slapka pred kombem, zvuk je ciste zvuk toho pathfindera
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

pupack píše:
Dark Axel píše:

kdepak, v podovi je zaplej jen delay nic vic, proste jako jakakoliv jina slapka pred kombem, zvuk je ciste zvuk toho pathfindera
tak jestli tak, tak to pak jo :-) to je hodně dobré... jsem myslel, ež máš zase zaplou tu simuaci AC30ky :-) v tom případě to zní moc hezky
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Darku tady je ukázka jen čistě to kombo, vždy čistě + pak zapnu delay pro rozdíl

jinak simulaci mam vyplou, ta simulace v podovi je o dost méně věrohodná než zvuk pathfindera, ten je prostě podle mě daleko lepší a blíž zvuku AC30tb, v POD se nastesti da vypnout komplet simulace a použít ho jen čistě jako efekt. Ten pathfinder má nádherný takový jakoby shimmer a harmonie, je to až neuvěřitelný, nemůžu to pochopit za 3500 :D se asi hodně sekli lol. Jinak samozřejmě dost tam dělá ta kytara (úžasná) a hlavně trsátko (dělá to krásné štiplavé cosi) :)

tady je nahrávka jen komba

http://bilec-ul.cz/pathfinder_clean.mp3
...EDGE...

Tyjo no dobre jak cyp :)
Zacinam premyslet ze VOX bude ma pristi znacka :D
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“