The Edge (U2)

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Moleek

Re: The Edge (U2)

Příspěvek od Moleek »

Kai píše:Kdyz sem to videl poprve tak sem myslel, ze je to nejaka sranda. Ale tak tohle bych pral osobne kazdymu fanouskovi zahrat si se "svou legendou".

Nadhera...
Tochu OT, ale já jsem si zahrál s Jaksi Taksi :D:D :lol: Legenda.... :lol:
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

pár fotek z koncertu U2 v Polsku! :) zážitek na celej život!

http://www.bilec-ul.cz/u2
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

pupack píše:pár fotek z koncertu U2 v Polsku! :) zážitek na celej život!

očekáváme rozsáhlý report :-P :-) jinak hezké fotky
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Dark Axel píše:
pupack píše:pár fotek z koncertu U2 v Polsku! :) zážitek na celej život!

očekáváme rozsáhlý report :-P :-) jinak hezké fotky

bude bude az budu mit vice jak par minut času, včera večer jsem teprve prijel do Usti, timto diky panedge za super výjezd :lol: :lol: uz si zacinam uvedomovat ze jsem tam fakt byl :DDDD
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Tak takový menší popis koncertu + fotky + videa zde

http://bilec-ul.cz/u2/mujpohled.html
panedge

Příspěvek od panedge »

Pupack-já ti díky za cenný rady ohledně soundu :D díky tobě je mi jasný,že do 14 dnů si koupím Vox AC 30 :D
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

panedge píše:Pupack-já ti díky za cenný rady ohledně soundu :D díky tobě je mi jasný,že do 14 dnů si koupím Vox AC 30 :D
takze je rozhodnuto na 100% ? :) super, tak pak dej hned vedet a poradnou recenzi! :D ja pak prijedu se stratem :lol: :lol:
panedge

Příspěvek od panedge »

pupack píše:
panedge píše:Pupack-já ti díky za cenný rady ohledně soundu :D díky tobě je mi jasný,že do 14 dnů si koupím Vox AC 30 :D
takze je rozhodnuto na 100% ? :) super, tak pak dej hned vedet a poradnou recenzi! :D ja pak prijedu se stratem :lol: :lol:
Je to rozhodlý,jak sem ti říkal ,chci si pro něj zaject do Prahy ,nenechám si ho poslat domů i když by to bylo nejpohodlnější,já si z toho chci udělat takovej výlet ,abych se na to těšil a tak..momentálně sem koukal ,že ho maj na prodejně v Muzikeru,jinak myslím nikde,tak jim dneska napíšu a uvidím ,když tak ti dám vědět jak sme se domlouvali a vlítli by sme tam do tý prodejny spolu :D já bych nejradši už tuhle sobotu ,ale ještě nevím...
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

panedge píše:
pupack píše:
Je to rozhodlý,jak sem ti říkal ,chci si pro něj zaject do Prahy ,nenechám si ho poslat domů i když by to bylo nejpohodlnější,já si z toho chci udělat takovej výlet ,abych se na to těšil a tak..momentálně sem koukal ,že ho maj na prodejně v Muzikeru,jinak myslím nikde,tak jim dneska napíšu a uvidím ,když tak ti dám vědět jak sme se domlouvali a vlítli by sme tam do tý prodejny spolu :D já bych nejradši už tuhle sobotu ,ale ještě nevím...
to by bylo super :) to abych si tam vzal zase spacák do tý prodejny :D dokud me nevyhodej. Sestavim si tam kompletni Edguv rig :DDD

Jinak dneska po praci jdu koupit dvd a poslu to audio z koncertu ;)

Tak dej pak s tou Prahou vedet, muzu tenhle a ten dalsi vikend jeste taky, pak frčim do toho Chorvatska
Roger3d4

Příspěvek od Roger3d4 »

pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Roger3d4 píše:kdo shání trsátka Herdim ?
http://www.servisprohudebniky.cz/znacka.aspx?znacka=669
jojo super už o tom obchudku vím od kolegy tady :) konečně někdo kdo tenhle skvost dováží ;)
Roger3d4

Příspěvek od Roger3d4 »

objednal jsem si 20 kousků, ale jestli je to skvost to nevim.:-) Tvrdý ( modrý ) trsátka jsou na mě trochu měkký a ty výlisky nejsou moc přesný. Po dvou hodinách bylo dost ošoupaný a poškrábaný. The Edge má asi dost slušnou spotřebu :-D No ale když s tim hraje takovej kytarista ,tak prostě nemůžou bej špatný :lol:
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Roger3d4 píše:objednal jsem si 20 kousků, ale jestli je to skvost to nevim.:-) Tvrdý ( modrý ) trsátka jsou na mě trochu měkký a ty výlisky nejsou moc přesný. Po dvou hodinách bylo dost ošoupaný a poškrábaný. The Edge má asi dost slušnou spotřebu :-D No ale když s tim hraje takovej kytarista ,tak prostě nemůžou bej špatný :lol:

noo tak tam je jen jediný důvod proč s nima hraje jak Edge tak my co ho napodobujeme :) a to ten že mají ty protiskluzové tečky až po okraj a hraje se s nima obráceně - těma tečkama, což dělá ten štiplavý libový zvuk :)

Jinak Edge používá tyhle herdim, ale má svůj na zakázku vyráběný model se znakem U2 a věřím že má i svojí objednanou tvrdost a kvalitu ;) čili si nedělám iluze že budou naprosto identické jako má on, ale v základním principu budou stejné, jde o ty tečky :)
Roger3d4

Příspěvek od Roger3d4 »

Tečky tam teda jsou :-) Ale nevim jak vydržej dlouho. I když trsátko za deset korun není drahý, tak je to jedno.
pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Roger3d4 píše:Tečky tam teda jsou :-) Ale nevim jak vydržej dlouho. I když trsátko za deset korun není drahý, tak je to jedno.
no já hraju cca měsíc s jedním modrým, tak hodku denne minimálně a zatim porad drhne jak má, ale slábne to to je fakt, ale to je normální opotřebení, chce to mít pořádnou zásobu :D
Roger3d4

Příspěvek od Roger3d4 »

Hodinu denně ? To je fajn. Závidím ti tvůj entuziasmus. Kdyby jsme neměli zkoušky tak bych snad někdy za celý týden tu kytaru ani nevytáhnul. :-D
AngusY

Příspěvek od AngusY »

U2 je prý nejlepší rocková kapela současnosti! To je k pláči! _ Pro mě je to pouze nabubřelá, komerčně úspěšná skupina, určená pro stadiony, která akorát przní krásné slovo "ROCK"!

Mnoho jiných kapel si zaslouží více pozornosti!
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

AngusY píše:U2 je prý nejlepší rocková kapela současnosti! To je k pláči! _ Pro mě je to pouze nabubřelá, komerčně úspěšná skupina, určená pro stadiony, která akorát przní krásné slovo "ROCK"!

Mnoho jiných kapel si zaslouží více pozornosti!
Ackoli taky U2 zrovna nezeru, tak te podruhe a naposledy napominam. Je naprosto zbytecne psat do topicu o kapelach, ktere se ti nelibi, kazdy skalni fanda jakekoli kapely bude rikat, ze je nejlepsi. Jestli takhle hodlas pokracovat, budeme to s ostatnimi moderatory resit.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
AngusY

Příspěvek od AngusY »

Wohma: Dobře, beru na vědomí!
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

mezi námi - zajímalo by mě, která skvěá rocková kapela není určená pro stadiony :-D podle mně je ten klasičtější rock vyloženě stadiónová hudba
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“