skutecna liga

Místo pro prezentaci Vašich skupin a jiných hudebních projektů ...
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: skutecna liga

Příspěvek od Kinx »

mno ja jsem na sebe taky zvedavy. ocekavanim atonalni bordel, ale co se da delat :)

jinak ad koblizci - musim rict ze ve finale me opravdu bavi vic nez vetsina kapel co tam je. je to falsny, je to rozpadly, ale je to docela sranda se na to koukat :)
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Mě to prostě nebaví sledovat, když vím, co všechno musí dobrá kapela udělat, aby se jí dostalo pozornosti, tak mě to spíše točí.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

Red Bull píše:Mě to prostě nebaví sledovat, když vím, co všechno musí dobrá kapela udělat, aby se jí dostalo pozornosti, tak mě to spíše točí.
tak myslim ze oni toho nedelaji pro svoji pozornost min nez lecjaka jina kapela :) uz to ze se o nich vsude na podobnych serverech mluvi a diskutuje je znamka toho, ze umi zaujmout a ziskat pozornost. o coolers nebo o tvy kapele se nikde nemluvi, cim to asi bude :)) pritom si myslim ze treba nase kapela je vic exponovana v mediich a vsude jinde nez oni.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

No The Coolers já znám, ani nevím odkuď, přecejen jste byli hrání v rádiu. Koblížci a jejich pozornost je diskutabilní, nelíbí se mi, že jsou diskutovaní ne kvůli hudebním kvalitám, ale kvůli tomu jaká jsou to paka.

Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

to jako fakt jo? tohleto? to video? jako? :shock: :shock: :shock:

od minulé ligy vím, že jsou to idioti, ale tohleto?

WIMS - frontman má pěkné telecí :-) basa se místy slušně ztrácí, ale tak... poslouchá se to docela příjemně :-) a připadá mi to docela slušně odzpívané

Terror Incognita - Docela to vypadá že si to dáváte, jde poznat, že už spolu nějakou chvíli hrajete :-) basa mi teda osobně zní trochu hrůzně, ale jinak fajne :-) jo a koukám, zpěvák to hlasově tlačí, zní to dobře, když do toho takhle jde

PS: důvod proč tam mají to echo na mikráku? :roll:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

ja se hlavne tesim jak tam budou slyset ty kecy ktere jsme meli mezi s sebou mezi pisnickama

"ty boxy jsou uplne na h***o"
"ten aparat nehraje C!"
"jsem rozladenej jako prase!"

atd atd :)
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

No to jsem zvědav, jinak to bude asi zvřejněno tento týden, to Vaše video, tak se těším.

Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

Dark Axel píše:to jako fakt jo? tohleto? to video? jako? :shock: :shock: :shock:

od minulé ligy vím, že jsou to idioti, ale tohleto?

WIMS - frontman má pěkné telecí :-) basa se místy slušně ztrácí, ale tak... poslouchá se to docela příjemně :-) a připadá mi to docela slušně odzpívané

Terror Incognita - Docela to vypadá že si to dáváte, jde poznat, že už spolu nějakou chvíli hrajete :-) basa mi teda osobně zní trochu hrůzně, ale jinak fajne :-) jo a koukám, zpěvák to hlasově tlačí, zní to dobře, když do toho takhle jde

PS: důvod proč tam mají to echo na mikráku? :roll:
hej díky :)

no to echo nechápu, nikdo si o něj neřekl, ale tak nechtěl jsem si nikde stěžovat jako nějaký ubulínek (stačí si pročíst bulící diskuzi na skutecny lize:D )

a basa no.. náš basák moc dobře ví, že by měl více cvičit :) ale u nás je hlavní zpěv, pak kytary s bicíma, basa bohužel pokulhává...

jinak kdy už konečně vylezeš ty někam na poidum? hraješ na dobrý úrovni a netvrď mi, že v Ově není basa, bicí a zpěv? vždyť Morava je víc Metal než Praha a celý česko :)
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

hehe, já metal nehraju :-D právě se mi rozjíždí kapela v alternativně rockovém stylu... Radiohead a spol a tak :-)

není to co jsem si vždycky přál, prostě to vyplynulo, může to být zajímavé :-) jediná kapela, kterou jsem za poslední dlouhou dobu našel, nestěžuju si, ačkoliv nezastírám že bych šel skoro do čeho :-D
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Kinx: já na Vás byl kdysi v Šumperku na eurofestu jestli pamatuješ, prijeli jste s tou hitovkou everybody somebody a myslím že jste už celkem známí, kazdopadne dobře ste váleli ikdyž to není uplně můj styl:). O koblížkách se právě ví hlavně z té špatné stránky přijde mi...podle mě lepší mít dobrou pověst jak vy.

Crowley: moc pěkný! :twisted:

Kiwi: líbí se mi, ikdyž to není můj styl, každopádně má to něco do sebe a jak píše red bull, máte šanci se dobře prosadit;)
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
.:DannY:.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .:DannY:. »

kolbížci - fakt no comment ...jestli tohle vyhrává tak to teda omg...
WIMS - pěkné...připomíná mi to sem tam Chinaski... akorát škoda té utopené basy...na tu jsem se těšil
Terror Incognita - jako upřímě tenhle styl vůbec nemusím ale nevím čím to je ale zdálo se mi to fakt dobré... to je fakt těžké popsat ale i když se mi to nelíbí tak se mi to líbí (to je asi blbost že?..) ale prostě dobrý
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

tak a muzete vomejvat :D http://ceknito.cz/video/374496

docela se pri tom bavim, i kdyz jsem to mnohokrat posral. enjoy :)) zajimavy je sledovat rozdil kytar na tom jejich retardovanym boxu (ve ctvrty veci mi prdne struna)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Kinx píše:tak a muzete vomejvat :D http://ceknito.cz/video/374496

docela se pri tom bavim, i kdyz jsem to mnohokrat posral. enjoy :)) zajimavy je sledovat rozdil kytar na tom jejich retardovanym boxu (ve ctvrty veci mi prdne struna)
hej, dodneška jsem nevěděl c hraješ, zábava :-) dost se mi to líbí.. líbí se mi, že je to moderní a dobře podané

jak řešíš ty samply? kdyžtak SZ :-)

edit: akorát teda tohle video mi přišlo zvukově nejhorší, vpodstatě žádný nástroj nebyl slyšet :-D
.:DannY:.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .:DannY:. »

Dark Axel píše:

hej, dodneška jsem nevěděl c hraješ, zábava :-) dost se mi to líbí.. líbí se mi, že je to moderní a dobře podané

jak řešíš ty samply? kdyžtak SZ :-)

edit: akorát teda tohle video mi přišlo zvukově nejhorší, vpodstatě žádný nástroj nebyl slyšet :-D
souhlas - líbí se mi to
souhlas - "kvalita" videa

EDIT: hej ten duhrý song je super!! (teda aspoň instrumentální část - rap moc nemusím ale jako v poho :D )
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

jo a ještě.. poslední písnička mi řpipadala nejlepší, možná to bude tím, že je i zpívaná - ta kombinace zpěvu a rapu by se mohla protlačit i do dalších věcí, prospělo by to, připadá mi to hned lepší na poslech :-)
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

diky :) zrovna ta posledni je nejstarsi z tech co jsme tam hrali, ale oproti desce jsme ji dost predelali.
zvukove to je samozrejme sh*t, hlavne vubec neni rozumet base. ale cekal jsem jeste horsi zvuk :) jak to vsecko znam a vim co kde kdo hraje tak to nemuzu uplne objektivne hodnotit.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Kytary v pohode, tam zadnej pruser neni, ale spis cisty zpev mi prisel dost mimo - intonacne a anglictinou, na obojim by se urcite vyrazne dalo zapracovat :) Rapovana anglictina v pohode, dokonce bych rekl na cesky pomery nadprumerna, i kdyz mam pocit, ze cesti rapperi jsou na tom obecne s anglictinou dobre.
Kytary nejsou moc slyset, coz je trochu skoda, ziskalo by to podle me vetsi grady.

K hudbe samotne se moc vyjadrit nemuzu, stylove to jde hodne mimo me - rap nemam rad a odmyslet si prilis nejde, jelikoz to neni zadnej okrajovej prvek :) Ale nektery riffy pekny! :wink:

BTW, to pri kazdym songu preladujes nebo doladujes?

EDIT: Koblizci katastrofa.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Drobák

Příspěvek od Drobák »

V tomhle se shodnu s wohmou...dost se mi líbí bicí,má to chytlavej beat ale nějak furt čekám na nějakou tvrdší část a ona nepřichází...na což jsem v nu-metalu zvyklej,aspoň něco ve stylu LB.
Ale jinak good.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Drobák píše:V tomhle se shodnu s wohmou...dost se mi líbí bicí,má to chytlavej beat ale nějak furt čekám na nějakou tvrdší část a ona nepřichází...na což jsem v nu-metalu zvyklej,aspoň něco ve stylu LB.
Ale jinak good.
Otazka je nakolik chteji byt metal a nakolik tohle dela nazvuceni (= poticha kytara).
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

rapper je z kanady, zatim jsem jeste u zadnyho ceskyho rappera nevidel pouzitelnou anglictinu :)

jinak zrovna prvni tri pisnicky jsou kazda v jinem ladeni (prvni drop d, druha cgdghe, treti a ctvrta standart), ale i tak musim po kazdy doladovat - mam s tim problem u kazde kytary.

jinak diky za nazory, presne tohle se mi na ty soutezi libi - clovek nasbira nazory (i kdyz zaznam je zalostnej) a pak muze pracovat na klicovejch vecech (vokaly, uvadeni skladeb, spousta lidi mi omylo to ze pri ladeni klecim->bez bryli nevidim ani na metr a nerad bych si je pri hrani rozsekal, tak hraju bez nich)
Odpovědět

Zpět na „Vaše skupiny a projekty“