Jinak tremolo nedoporučuju. Radši si kup něco s pevnou kobylou.
Kytara bez komba
Pravidla fóra
Re: Kytara bez komba
Ano, souhlas. Na sucho se můžeš krásně učit du nejdůležitější věc - rytmus. Brkat si nějaké ty akordy, a zkoušet nevypadávat z rytmus. Kdybys měl hned kombo, asi by tě to lákalo blbnou a dělat kravinky, čím bys ztrati mrtě času. Takhle je to asi lepší. Drnkej si na sucho, občas to lupni do PC a šetři na pořádné apec.
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
Já tremolo doporučuji, seřídit se to dá v pohodě, ale je potřeba u toho uvažovat hlavou. A skutečně nemluvím o něčem, co neznám - moje první kytara je (pořád ji mám) strat seřízený tu na na dvojzvrat, tu napevno, tak i tak mi vyhovoval a neměl jsem s ním větší problém. Ona ostatně jakákoli údržba či seřizování kytary není problém, když se u toho myslí hlavou - a u fenderů a jejich kopií to platí dvojnásob.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
No řeknu ti to takhle. Hraju už 6 let asi. Za tu dobu jsem cvičil na kombo max. jednou týdně v hudebce přes školní rok. Jinak trénuju doma na "sucho" a dají se tak naučit i umělé flažorety...mně hrají na kombo doma velice otravuje. Zvedat se, včecko zapínat, kablovat a je to moc nahlas. Takže hraju doma na sucho. Kdyby tě to hodně nudilo tak si sežeň nějaký zesilovač, popř. nějakou krabičku co kreslí a zapoj to třeba do bedniček od kompu
Taky to hraje.
Final Frontier
- whiteplayer3d
Dnes jsem při úklidu našel ve skříni pozlacenou, celokovovou redukci která se prodává v balení se sluchátky Koss Porta Pro, tak jsem ji hned šoupl do kytary a přímo zapojil k reprosestavě abych ji vyzkoušel, v porovnání s klasickým plastovým jackem za pár korun, kdy je šum pomalu silnější než zvuk kytary který vyleze z reproduktoru nastavený na nejvyšší hlasitost, z reproduktoru nečekaně vyšel tak čistej zvuk až mi to vykozlilo úsměv na tváři
. Neuvěřitelný co dokáže materiál 
Doporučuji zakoupit pozlacenou redukci, která se i na netu prodává do 30Kč, a pokud již doma máte zapomenutou redukci z balení snad nejpopulárnější sluchátek současnosti, tak ji zkuste

Doporučuji zakoupit pozlacenou redukci, která se i na netu prodává do 30Kč, a pokud již doma máte zapomenutou redukci z balení snad nejpopulárnější sluchátek současnosti, tak ji zkuste

Close your eyes and open your mind...
Jaký smysl má tenhle necropost?
Říct nám, že tenhle pozlacený jack hraje líp než ten plastový? Bollocks mate
V materiálu rozdíl není. To, že ti šuměl, to byl prostě jen nějak napiču zrovna ten kus, nebo měl studeňáka. Já měl i ten obyč plastový s hrotem z "obyčejného" kovu a "hrál" úplně stejně jako Kossí zlatý (ty mám dva, to jen tak neplácám).
Prostě to prdneš do věže a hraje to. Jak, toť druhá věc. Nemá to kytarové zabarvení a většinou je tam nějaká frekvenční složka příliš silná. Když jsem píchl Tensona kdysi do věže a hrával tak, bylo to takové nemastné neslané a trochu zahuhlané, protože to mělo moc basů, jinak normální clean.
Říct nám, že tenhle pozlacený jack hraje líp než ten plastový? Bollocks mate
Prostě to prdneš do věže a hraje to. Jak, toť druhá věc. Nemá to kytarové zabarvení a většinou je tam nějaká frekvenční složka příliš silná. Když jsem píchl Tensona kdysi do věže a hrával tak, bylo to takové nemastné neslané a trochu zahuhlané, protože to mělo moc basů, jinak normální clean.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem