Kvalita výrobků Dr.Parts

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
60'Rock_N'_Roll

Kvalita výrobků Dr.Parts

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

Zajímalo by mě kvalita výrobků Dr.Parts. Co můžu čekat od takovýho krku za 1399Kč...vim, že to nebude sláva, ale:

Když sem si vypočítal, co by mě stála výroba vlastního tele, tak mi vyšlo, že by to bylo nějakejch 8000Kč....to neni moc a tak bych si ho i vyrobil, protože nabídka si kytaru vyšperkovat, "nabarvit" mě fakt láká.

Ale za 8000 mám hezkýho squiera 50´ vibe.

Zvuk dřeva si myslim, že se tady neprojeví, ale spíš třeba kvalita krku, kvalita těch kovových výrobků.... :idea: :|
Kai

Re: Kvalita výrobků Dr.Parts

Příspěvek od Kai »

Za 8000 kup radsi toho vibe, docela povedena rada u squieru.

Dr. Parts bych vubec neobednaval a dvojnasobne to plati pro krk. Za tu cenu je to sh*t, navic krk je nejnachylnejsi cast na kytare co se tyce udrzby, zvuku a pohybu materialu, takze zrovna na tom bych nesetril.

Kdzy uz HW tak bych koupil gotoh, schaller. Za slusny ceny je ma http://www.sollerguitars.com/.
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

od dr parts jsou docela dobrý rolny na řemen.... :D
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

tak ty součástky od GOTH a DR.Parts se moc nelišej cenou.... kde pak teda koupit krk a tělo? Jestli to má teda cenu.... :roll:
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

A co takhle zkusit zkontaktovat kytarare, zda se jim nevali extra nevyuzite telo a krk v jejich dilne?
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

Dr.Parts je sázka do loterie, z 50% je to špatný. Bral jsem ladicí mechaniky, kobylku, snímač, rolny. Z toho, co mi přišlo, jsem byl docela smutný, hlavně ladicí kolíky průser. Neztrácejte tam čas, raději trošku připlatit u sollera.
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Tahle basa od pana kříže má taky obyčejný krk od DR parts kterému akorát upravil hlavu... myslím že to musí být dost drahý nástroj a že by kytarář nedával na takovou nádheru nějaký šunt. http://www.kytary.nolimit.cz/k3-lipa-hell-guitar
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
SPEEDY

Příspěvek od SPEEDY »

abych nezakladal nove tema, tak jak je to tedy s tou znackou, že ja bych si tam rad neco koupil, ale nevim
ja osobne tam mam vyhlidli snimace :)
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

no tak snímače tak budou asi té nejnižší úrovně - to si spíš dej na bazar inzerát, že koupíš třeba símače z nějaké lowendové kytary... vyjde tě to nejspíš levněji a třeba se najde i jedinec, který ti je i daruje :D
SPEEDY

Příspěvek od SPEEDY »

jak moc spatne by hraly ty snimace :D
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

DR parts díly jsou na kytarách SX a to je tak někde na úrovni nejnižších kytarových vrstev, takže staggy atd, od těch snímačů nic nečekej, budou hrozný. :)
Dubla
last.fm: http://www.last.fm/user/janvondra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dubla »

Kdysi sem dostal Dr. Parts HB od kamaráda, tak sem ho zkusil strčit do svýho stagga, a hrálo to podobně špatně jako se stock singlem, jen s charakteristikou HB -> hraje to fakt mizerně ;) Snímače od Dr. Parts rozhodně nebrat ;) Nicméně na jolaně mam od nich T'o'M kobylu, knoby a další maličkosti a vzhledem k tomu, že na tom neni co zkazit, tak to neni uplně nejhorší... Na druhou stranu, bych dnes spíš hodil na bazar inzerát a zkusil jestli se nějaký HW někomu neválí doma a neprodal by ho za symbolické částky...
Cort KX5 (RM Pickups RH+ & RH-) * Jolana Galaxis (2x Kent Armstrong P90)
Zoom G1Xon * EHX Double Muff * Behringer DD400
VHT Special 6
* home made 212 box (Celestion Classic Lead & Celestion V30) * kabel ProCo
SPEEDY

Příspěvek od SPEEDY »

ok, vite co ja to potrebuju levne protoze sem si uz sehnal plany na Ibanez i s Monkey Gripem, tak jsem se potreboval zeptat jestli to mam koupit, ale ty ladící mechaniky bych rad koupil na tech se snad neda co zkazit, ne?.... :) :)
Dubla
last.fm: http://www.last.fm/user/janvondra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dubla »

Tak právě na těch toho ke zkažení je dost... Pravděpodobně nebudou držet ladění, což by ti ovšem, pokud tam budeš mít floyda se zámkama nemuselo až tak vadit... ;)
Cort KX5 (RM Pickups RH+ & RH-) * Jolana Galaxis (2x Kent Armstrong P90)
Zoom G1Xon * EHX Double Muff * Behringer DD400
VHT Special 6
* home made 212 box (Celestion Classic Lead & Celestion V30) * kabel ProCo
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Na hardware se opravdu nevyplatí šetřit. Blbě fungující mechaniky, pitomá kobyla nebo tremolo, blbě znějící snímače, to ti dokáže hodně znepříjemnit hraní. Navíc dnes jde všechno sehnat dost levně na bazaru - třeba snímače od RM.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Nero píše:Na hardware se opravdu nevyplatí šetřit. Blbě fungující mechaniky, pitomá kobyla nebo tremolo, blbě znějící snímače, to ti dokáže hodně znepříjemnit hraní. Navíc dnes jde všechno sehnat dost levně na bazaru - třeba snímače od RM.
No to je fakt, sám jsem vyměnil snímač za RM, mechaniky za Gotoh, tremolo zůstalo starý a nemám sebemenší problém, myslet si, že na mechanikách se nedá nic zkazit tak se ani do stavby kytary nepouštím :roll:
Amid

Příspěvek od Amid »

njn, co se dá očekávat od snímače za 300Kč :roll:
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

No, tak se asi do stavby kytary nikdy pouštět nebudu :D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Amid píše:njn, co se dá očekávat od snímače za 300Kč :roll:
Za 300 jsem svého času prodal PetrPeterovi dva Seymour Duncan Designed snímače - a ty zas tah špatné nebyly :mrgreen: Ty bych si klidně do homemade kytary dal, kdybych neměl peníze na lepší.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Amid

Příspěvek od Amid »

Za ty 3 kila bych to bral taky, kdybych neměl nazbyt, pěknou cenu jsi mu udělal :) .
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“