Multiefekt do 2800
Pravidla fóra
Multiefekt do 2800
Zdravim ,potreboval bych poradit nejaky multiefekt do 2,8k. Vim ze toho asi moc neni ,ale snad se neco najde. Budu ho mit do kapely. Chtel aby mel v pohode sound a aby sem mohl pri hrani v pohode nohou prepinat kanaly atd. Diky za odpoved
Kytara: Fender mexican strat, Fokus Tele Custom
Struny: Daddario 10
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Re: Multiefekt do 2800
Doporučuju V-AMP, nebo PODa... klasickou ledvinu, ty podlahový, co nemaj trojpásmovej ekvalizér sou k prdu...
jj a co si myslite o tomto:
Digitech RP200
Multiefekt ZOOM G2.1U
multiefekt yamaha GW 10
Multiefekt Zoom player 2100
co z toho vychazi nejlip ?? Preferuju efekty s pedalem na ovldani flangru,volume a tak.
Digitech RP200
Multiefekt ZOOM G2.1U
multiefekt yamaha GW 10
Multiefekt Zoom player 2100
co z toho vychazi nejlip ?? Preferuju efekty s pedalem na ovldani flangru,volume a tak.
A chceš i simulace,nebo jen efekty a zkreslení krabičkama - kombem?
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
jestli myslíš pocket pod tak na ten nejde dát footswitchmycountry píše:Doporučuju V-AMP, nebo PODa... klasickou ledvinu, ty podlahový, co nemaj trojpásmovej ekvalizér sou k prdu...
Simulace , proste multak a ten pichlej do reproboxu. Dneska jsem hral na digitech RP-7 coz je prej trida a ten sound taky ma lampu. Myslite ,ze se vyplati jit do starsich multiefektu napr. Korg Ax30G ??.
- dexter.raw
- Kontaktovat uživatele:
Já za sebe doporučuju Digitech distortion factory DF-7. Není to sice mulťák jako takovej, ale máš v tom 7 simulací jedněch z nejznámějších OD/Dist. krabek. Nakroutíš na tom skoro všechno, pro př. od jemnýho crunche typu U2(simulace Ibanez TS-9), přes zvuk Blink 182 nebo Green day(simulace DOD Overdrive/Preamp 250), dále moje srdcovka Nirvana (Cobainovka Boss DS-1) až po hutný metalový zvuky(Boss MT-2)...zbylý tři simulace mi moc k srdci nepřirostly, ale myslim že každej si v tom najde to svý. IMHO pro začátečníka kterej se ve zvuku hledá naprosto ideál. Další výhodou je výstup pro mix se simulací reproboxu u každýho módu(osvědčilo se mi přes to hrát i normálně - mám kombo tranzistor Fender FM210R, můžeš přes to hrát i do sluchátek nebo přes kompa). Jako nevýhody bych zmínil, že to žere jak kyselina - 300mA odběr, takže na alkalickej baterce mi to chcíplo asi po 15 minutách, takže adaptér je nutností
a druhá nevýhoda je, že přepínání mezi efektovýma simulacema se musí dělat manuálně a ne nějakým přešlápnutím...ale za ty prachy...takže toť můj názor, porovnávám s mulťákem od Digi RP 150 a pakliže hledáš jen zkreslení a nepotřebuješ blbosti jako automatickýho bubeníka(metronom kterej stáhneš všude je imho mnohem lepší) tak je DF-7 co se týče zvuku celkem fajn krába=)
Osobně ty mulťáky, (v téhle cenové relaci) nemám rád, ale když už bych si měl vybrat tak bych šel určitě do Zumáče G2, když tedy preferuješ pedály..A jinak bez pedálu bych šel taky do Zooma
...
Vintage-Les paul,
Marshall-Vintage,Marshall box- MC412B
Cry baby,
Line 6 M13
Marshall-Vintage,Marshall box- MC412B
Cry baby,
Line 6 M13
Nejlepší řešení by podle mě bylo koupit bazarový POD 2.0 (jde sehnat i za 2 500,- Kč) a popř. trochu přišetřit a mít ho i s footswitchem. 
To je podle mě o dvě třídy lepší řešení než všechny Zoomy a Bossy ve stejné cenové relaci...
To je podle mě o dvě třídy lepší řešení než všechny Zoomy a Bossy ve stejné cenové relaci...
Za mě na modely zesilovačů Line6 a na efekty novější Digitech řady RP.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl
Mám POD ledvinu a za boha lituju toho , že to tu vubec mám , je to super krabka , kvalitní sound na tu cenu , ale takový minimum možnosti jsem ještě nezažil . Doporučil bych ti budto Zoom G2 kterej je opravdu vybornej na tu cenu nebo Pandoru která má bohužel hafo tovarních presentu k nepoužití , ale když si s tím pohraješ tak z toho dostaneš vybornej zvuk . Digítka jsou jedničky a nuly , včetně těch vyžších modelů pokud to člověk netáhne přes kvalitní lampu . (osobní skušenost)
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.