jednoznačně Korg... přesně tenhle sem zkoušel a jeden čas měl a za ty prachy to hrálo slušně řekl bych dost slušně a použitelnejch efektů tak pět... když sem byl hodně progresiv tak 8...
Mmm to zní zatím dobře , a když jsi zkoušel a měl , měl v sobě i wah-wah
A použitelnejch 5-8 efektů , to myslíš použitelnejch pro hraní , či pro blbnutí doma ?
Mirus píše:Mmm to zní zatím dobře , a když jsi zkoušel a měl , měl v sobě i wah-wah
A použitelnejch 5-8 efektů , to myslíš použitelnejch pro hraní , či pro blbnutí doma ?
měl ale ten zase já moc nevyužil... ten pedál bych tomu vytknul měl špatnej chod takovej dost sekanej a nerovnoměrnej... použitelnejch pro hraní ale ve směs to byly ty samý efekty akorát s jinou úpravou když to schrnu čistě na efekty tak sem použil tak max. 3...
Čistě teoreticky ( ) myslíš že teda pedál je u tohodle na prd ? Pak je lepší poříd si to stejný , bez pedálu , čekám že v tom bude to stejný , jedinej rozdíl je pedál ( http://kytary.cz/korg-ax3b/95443/?SE5295:0:0:1:0 ).
Mirus píše:Čistě teoreticky ( ) myslíš že teda pedál je u tohodle na prd ? Pak je lepší poříd si to stejný , bez pedálu , čekám že v tom bude to stejný , jedinej rozdíl je pedál ( http://kytary.cz/korg-ax3b/95443/?SE5295:0:0:1:0 ).
No sakriš nevim nevim zda koupit
no nevim nevim tak máš tam zase další možnosti s tim pedálem jak ten zvuk vlivni a to by tě u toho bez pedálu asi štvalo protože tam to už máš daný a neuděláš s tim nic... hlavní výhoda toho pedálu je že to můžeš modulovat během hraní což bez pedálu by si dělal jen těžko... tam by si cvakal jenom mezi efektama...
Mirus píše:Čistě teoreticky ( ) myslíš že teda pedál je u tohodle na prd ? Pak je lepší poříd si to stejný , bez pedálu , čekám že v tom bude to stejný , jedinej rozdíl je pedál ( http://kytary.cz/korg-ax3b/95443/?SE5295:0:0:1:0 ).
No sakriš nevim nevim zda koupit
no nevim nevim tak máš tam zase další možnosti s tim pedálem jak ten zvuk vlivni a to by tě u toho bez pedálu asi štvalo protože tam to už máš daný a neuděláš s tim nic... hlavní výhoda toho pedálu je že to můžeš modulovat během hraní což bez pedálu by si dělal jen těžko... tam by si cvakal jenom mezi efektama...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Díky za to video .... , no ale ten Zoom B2.1u je cenově dražší než ten Korg na který je odkaz výše. Myslíte že ten Korg bude zvukově aspoň na stejný úrovni ? Nemá aut. bicí což je škoda , ale hlavně mě zajímají zvuky... A jak jsem se díval na toho Zooma v tom videu tak ty zvuky mě přišli docela pěkný , samozřejmě nejsem žádnej profík a ten mulťák chci na blbnutí doma a cvičení s klukama tak kritiku berte s rezervou .
.....mal som mulťák s aut. bubeníkom Digitech BP200 a ešte aj nejaký Zoom, ale nevedeli sme ho rozumne využívať, bolo tam síce viac rytmov a ich rýchlosť sa dala nastavovať, aj tak to bolo viacmenej nepoužiteľné.....
Chtěl bych ale vědět zda ten Korg dosahuje zvukových kvalit jak Zoom B2.1u. Díval jsem se po youtub a tam našel pár videí s tímhle korgem , ale dělali tam nějaký voloviny takže nic z toho nemám.
garde píše:.....mal som mulťák s aut. bubeníkom Digitech BP200 a ešte aj nejaký Zoom, ale nevedeli sme ho rozumne využívať, bolo tam síce viac rytmov a ich rýchlosť sa dala nastavovať, aj tak to bolo viacmenej nepoužiteľné.....
Použitelný to je hlavně jako metronom. Takovej zábavnější, než jen "cvak-cvak" či "píp-píp". Nebo když si jsou spolu dva zahrát, tak aby se sehráli
Použít to do písničky, to fakt nee.
Mirus píše:Chtěl bych ale vědět zda ten Korg dosahuje zvukových kvalit jak Zoom B2.1u. Díval jsem se po youtub a tam našel pár videí s tímhle korgem , ale dělali tam nějaký voloviny takže nic z toho nemám.
já bych řek že ono to u těchto levných mulťáku nebude nějaký obrovský rozdíl... na blbnutí a vyzkoušení efektů bude stačit i ten Korg...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Prostě se mě líbí ten zvuk , i tento styl hraju , umím to , akorát jediný problém je zvuk. Kdo má zkušenosti s těmito wahy , tak si určitě představý jak hrály a dokáží to porovnat s tímhle videem poslaným...
.....no tam nemáš len wah podľa mňa je tam ešte aj nejaký phaser, ale takýto podobný zvuk, skoro taký istý viem docieliť na Korgu AX10B v kombinácii kompressor, simulácia ampu ACC100, phaser, a pedál vo wah móde.....
Mmm to zní slušně když si chci pořizovat tentýž Korg akorát nižší řady .. Jak říkám , doma na blbnutí je to něco jinýho než na hraní. Tak snad by to i ten AX5B zvládl...