Jj melo to byt jasne hned od zacatku. Kdyz uberu na basech tak to ma takovy ten EMGovsky rezavy zvuk, ale tim jak se dostavaji dopredu vysky, tak zase je slyset kazde sustnuti, (bude spise neperfektni hrou - na pedalu mam gain na 1/2) ale zvuk je uz pekne citelny. na druhou stranu to je v B. Kdyz na BCně narvu trosku vice basu, tak to zni taky relativne hluboce (mozna ze to je zasluha Rockfieldu, prece jen DiMarzia jsou trosicku vice do vysek).Dark Axel píše:to nebude ekvalizérem, to bude kombíčkem, repsektive reprákemWakizashi píše:jednou jsme si s jednim znamym delali legraci, ze bude kytara ne hrat, ale tim ze jsou tam tak nizke frekvence, jen "bublat"Jazzman píše:Vy jste šílenci. Na co máte v kapele basu?ta už hraje v pásmu infrazvuku, ne?
Já si sedmu nechal vyrobit na sólové koncerty, abych zvládl klavírní party, ale stejně ji nepoužívám.Ale je fakt, že moje kombo má už trošičku problémy s nejtlustčí strunou,a le zase to může být ekvalizérem.
už to prostě nepobírá
stejně tak se u některých (obvzláště levnějších) basových aparátů může objevit problém s H strunou
Ale rozhodne to bude reprakem... Tusim ze to je levna 1x12. Na hloubky se snad, a ted me opravte jestli se pletu, se idealne doporucuje mit reproduktoru vice napr. 2x12? Snad by se tak mel zvuk lepe protlacit. poznavam pri pouzivani stredu. kdyz jejich hodne, tak se zvuk zahuhlava a jakoby se tam pouzila velka zvukova clona. Proto mam radeji vice vysek, pak neco basy a trosku mene nebo srovnatelne stredy. Drive jsem mel "scooped mids" pro BM veci, ale kdyz si jdu dat Amony nebo nejaky rock, tak to zni levne a prazdne. Takze jsemsi oblibil i ty stredy