Hummingbird Pickguard, nános kolibříka

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Odpovědět
60'Rock_N'_Roll

Hummingbird Pickguard, nános kolibříka

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

Jak byste doporučili udělat takovouto malbu na pickguard??

Obrázek

Čím vykreslit detaily....mě napadl štětec a tempera a pak to přestříkat lakem, ale bojím se, že se tempera i přes to ošoupe. :?
woro90

Re: Hummingbird Pickguard, nános kolibříka

Příspěvek od woro90 »

Vzít dremel, nejdřív to tam vyrýt, a pak syntetickým emailem, navrch pak trochu bezbarvého proti oloupání. Modeláři vědí a znají správné plechovčičky :wink:
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Johndie
last.fm: http://www.last.fm/user/Johndie
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/johndierocks
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johndie »

Dremel má na tohle až moc vysoké otáčky, aspoň ten můj, plast se taví. Ale nějakou slabou frézkou by to bylo dobrý, nejlíp stojanovou, líp tak udržíš tvar. A potom drážky napustit kvalitní barvou, akryly hodně vydrží když dobře vytvrdnou. Na tohle určitě nějaké barvy určené pro štětec, ne pro nástřik. Syntetika by taky mohla jít, ale důležité je pořádně to zalakovat
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Patinovací fixy - např. Gundam Marker, mají jemné hroty a dá se s nimi udělat leccos.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

takže vyrýt, drážky vyplnit barvou a lakovat a lakovat??

EDIT: Hrubá chyba :evil:
Naposledy upravil(a) 60'Rock_N'_Roll dne 13.08.2009 12:04, celkem upraveno 2 x.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Já bych to spíš "vyryl" :lol: :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Hmm tak to jsem na vysledek zvedavy. Ale radeji bych to sveril nekomu, kdo "fusuje" do ruznych linorytu, medirytu, drevorytu, ocelorytu a pod. Vysledek dopadne mnohem lepe. Navic uz maji sve nastroje a moc dobre vedi, jak spravne vest "caru"!

Ja jsem na grafarne to mel vzdy za 1* :lol:

EDIT: Na mem miste, radeji bych to resil pres Illustrator, z nejake fotky prevedl do krivek a pak nechal na rezacim plotru vyrezat do samolepici folie (Oracal, Orajet...)...pak se to vydlube, prenese na prenosnou pruhlednou folii a cely motiv se pekne na pickguard nalepi pri male davce vody (muze byt i mydlova) a drzi to fest.

Lepsi nez si rvat vlasy za to, ze se motiv na rozrypanem pickguardu nepovedl! :lol:
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“