Zdravim chtel bych se poradit s vami . Rozhodl jsem se ze predelam svou akustiku na elektro ale jsem v tom tak trochu laik . Poridil sem si piezo snimac od firmy ARTEC
http://www.muzikant.cz/kytary-6/kytarov ... -70188.php
A zkusil sem ho nainstalovat do kytary poze snimac jack , napajel a zapojil do komboa a nic. Tak jsem se chtel zeptat jestli neni potreba napr predzesilovac nebo neco takoveho...........
Predelani na elektro-akustiku
Re: Predelani na elektro-akustiku
Piezo snímač musí fungovat i bez předzesu. Jestli není chyba v kabelu, v redukci z malého jacka, pak je asi někde zkrat nebo utržený káblík. Změř vývody multimetrem, měly by ukázat odpor několik MegaOhm.
-
Martin Haluza
Tak sem to predelal a zjistli sem ze problem je v samici jacku !!! Ale stejne predzesilovacn ejaky koupim nemate nejake tipy na predzesilovac ?! v pomer cena/vykon ?!
Záleží jak to chceš používat. Buď předzes v jacku a pak všechno ovládat na kombu nebo krabičkama (a minimální zásah do těla kytary),
nebo bych bral předzes s EQ a ladičkou, třeba Artec AGE-TN, ale to musíš hodně řezat, je to nevratné.
nebo bych bral předzes s EQ a ladičkou, třeba Artec AGE-TN, ale to musíš hodně řezat, je to nevratné.
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Pripojim se s dotazem na podobne tema.
Vite prosim, kde v Praze koupit nejaky levny ale pouzitelny piezosnimac do kobylky akusticky kytary + tu jackovou samici co se dava misto cudlu na popruh? Aktivni nechci, preamp si postavim sam do externi krabicky. Na webu jsem nasel jen toho Arteca na eshopu, ale pri cene toho snimace by postovny tvorilo podstatnou cast ceny
Nebo myslite ze tenhle snimac neni dobrej a ze mam koupit 3x - 4x Shadow ?
Vite prosim, kde v Praze koupit nejaky levny ale pouzitelny piezosnimac do kobylky akusticky kytary + tu jackovou samici co se dava misto cudlu na popruh? Aktivni nechci, preamp si postavim sam do externi krabicky. Na webu jsem nasel jen toho Arteca na eshopu, ale pri cene toho snimace by postovny tvorilo podstatnou cast ceny
Nebo myslite ze tenhle snimac neni dobrej a ze mam koupit 3x - 4x Shadow ?
Hraju výhradně na šrot.
-
Martin Haluza
No spise nejaky krabicckovy predzes. do tela vrtat rozhodne nechcikmensik píše:Záleží jak to chceš používat. Buď předzes v jacku a pak všechno ovládat na kombu nebo krabičkama (a minimální zásah do těla kytary),