Jak ladit s TAMA TW 100 ?
Pravidla fóra
Jak ladit s TAMA TW 100 ?
Zdar, potřeboval bych zjistit nějaké info o použití ladičky Tama tw 100 - zkrátka - máte s ní někdo zkušenost, popř. můžete poskytnout přesný postup ladění?
Re: Jak ladit s TAMA TW 100 ?
povolíš šrouby a všechny rukou mírně dotáhneš, potom utahuješ o zhruba jednu otáčku a tímhle setinovým uchylkoměrem sleduješ napětí blány u každýho šroubu - rozuměj pod tou kovovou podložkou vylízá trn pod pružinou a měří průhyb v tom místě kde to položíš.
Já používám uši.
Jinak jsou to zloději protože tyhle běžný nástrojařský hodinky stojí kolem pětikila i mín ( http://www.inaradi.com/uchylkomer-001mm ... -2694.html) takže japoncům platíš za tu kovovou placku s dírou co ti sfoukne každej soustružník za flašku asi tak1700 kč. Tak se nenechejte okrást .
Já používám uši.
Jinak jsou to zloději protože tyhle běžný nástrojařský hodinky stojí kolem pětikila i mín ( http://www.inaradi.com/uchylkomer-001mm ... -2694.html) takže japoncům platíš za tu kovovou placku s dírou co ti sfoukne každej soustružník za flašku asi tak1700 kč. Tak se nenechejte okrást .
no, mě šlo hlavně o ty hodnoty - jaký je teda optimální pnutí a tak. ale díky.
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Vikak8nek píše:no, mě šlo hlavně o ty hodnoty - jaký je teda optimální pnutí a tak. ale díky.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "
přesně tak, tímhle přípravkem změříš pouze "napnutost" blány ve všech místech. Na setinu milimetru
.
Ladit musíš ale sám
Ladit musíš ale sám
No, to je v podstatě to, co jsem potřeboval vědět. Pár lidí mi radilo - jak jsem teď zjistil - docela nesmysly, takže teď už mám jasno.
Díky!
Díky!