Baskytara Xpose EQB5

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
Mobius

Baskytara Xpose EQB5

Příspěvek od Mobius »

Zdravím :D ,
mám zájem si koupit pěti strunnou basu a narazil jsem na tuto
http://www.musiccenter.cz/Xpose-EQB5-Tr ... e/:3:34218
Popis viz odkaz. Cena je úžasná toť pravda, ale jak si myslíte, že to bude hrát? :roll:
Baskytara: LTD-ESP B 154 STR , Ibanez SR 705 TK
Kombo: Warwick Blue Cab 30
Zesilovač: Gallien-Krueger 700RB-II
Kabel: Planet waves, Monster Cable
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Re: Baskytara Xpose EQB5

Příspěvek od Mirus »

Někde se tu psalo že Xpose je firma dělající kejtry a basky na zakázku přímo Musiccenteru .. Nevím jak to bude hrát , nehrál jsem na to .... Vypadá moc pěkně , i ty prachy jsou slušný ale nevím nevím. Rozhodně je lepší koupit basu od nějakého renomovaného výrobce , než zrovna Xpose. Ale jak říkám , nehrál jsem na ni a ani nevím jaká je to kvalita .... Má s ní někdo zkušenosti ? Mě to taky zajímá ... :D
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Já nevím. Raději dva tisíce přidám a koupím si Ibanezu, kde možná něco zaplatím za značku, ale tak nějak vím co kupuju. Tady mi připadá, že je to bude vyrobený ve stejný fabrice jako Stagg, Dimavery, Tenson apod. Je to za stejnou cenu. A u staggu taky neplatím za značku a cena je stejná. Takže osobně se mi to moc nezdá. Ale v rukách jsem to neměl tak nemůžu soudit. :)
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Mobius píše:Zdravím :D ,
mám zájem si koupit pěti strunnou basu a narazil jsem na tuto
http://www.musiccenter.cz/Xpose-EQB5-Tr ... e/:3:34218
Popis viz odkaz. Cena je úžasná toť pravda, ale jak si myslíte, že to bude hrát? :roll:
Zrovna ta má 2x aktivní humbuckery , které za tu cenu si myslím nebudou zrovna ideál. Přišetři pár stovek a kup nejlevnější Ibanez , Cort , Washburn ... vyplatí se to 100x víc.

Nebo ještě lépe omrkni bazoš..
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Nomak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nomak »

já si myslím, že je rozumnější našetřit tak 8 a koupit jetou Ibanezku, ale kdyžtak tuhle basu klidně můžu otestovat-kytarista dělá v musiccentru, ale předem tomu nevěřím, i když vypadá docela pěkně.
Ibanez SR1005 Prestige+Ibanez PGB1+Squier Precision Vintage Modified Bass, GK 1001RB II, GK NEO 412, EHX Bass Big Muff Pí, Warwick red label, prsty,
Mobius

Příspěvek od Mobius »

Pokud bude mít šanci jí otestovat ať to klidně udělá další názor se hodí :wink:

Jinak jsem psal do Musiccentra jestli se dá srovnat s moji čtyřstrunou LTD B-154 DX. Napsali mi toto:
obe basy jsem zkousel...a musim rict, ze srovnavat se moc nemohou...jasne
vyhrala basa LTD.... jak remeslnym zpracovanim tak pocitu ze hry....basu
X-pose bych doporucil spise zacatecnikovi protoze v teto cenove relaci nema
konkurenci.....
Hold za tu cenu se od toho opravdu asi nedají čekat zázraky. Ale pro začátečníka co nemá moc peněz by to neměla být špatná volba.

Asi se podívám po nějaké jné. Nejraději bych Ibanez K5, ale peníze hold netisknu :D . Podívám se po jiné a na to je tu už jiná diskuze :wink:

A ještě něco. Je ta basa opravdu pěkná, ale určitě se všichni shodnem na tom, že barva nehraje :D
Baskytara: LTD-ESP B 154 STR , Ibanez SR 705 TK
Kombo: Warwick Blue Cab 30
Zesilovač: Gallien-Krueger 700RB-II
Kabel: Planet waves, Monster Cable
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

To je pravda , ale pěkněj vzhle není k zahození :D . A pokud ju teda někdo otestuje , bude to super. Snad se nepřidá Xpose jako firma na dřevo do krbu , k Stagg , Dimavery a Tenson :D
Skeet

Příspěvek od Skeet »

nevim jak baskytary, ale normální kytary nedělaj špatný. před vánocema sem si pořídil tuhle: http://www.musiccenter.cz/Xpose-NW1F-Tr ... e/:3:34214 jel sem pro ní do prahy, abych jí vyzkoušel, protože sem jm taky zrovna moc nevěřil, ale potom co sem na ní chvíli hrál, tak sem byl docela mile překvapenej. myslim, že je to docela dost schůdná varianta pro začínající kytaristy, který si nechtěj pořizovat hned nějakou zbytečně drahou kytaru. řek bych že s basama to bude asi podobně, každopádně bych jí ale i tak zajel skouknout do kamennýho obchodu
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“