Digitech GNX1 - rada
Pravidla fóra
Digitech GNX1 - rada
Cauky prosel jsem vše v hudebním foru s cílem najit cokoliv se týkající multiefektu Digitech GNX1,žel marně tak se zde ptám máli někdo s tímto zařízením nějaké zkušenosti.Nabízejí ho v bazaru za 4000,-Kč 3 roky starý údajně hraný jen doma.Nový jsem našel na Kytary .cz za 5430,-.Tak nevím jestli se to vyplatí za ty 4 tácy,zas takový finanční rozdíl od nového nevidím.Jestli můžu požádat zdejší forum o poradu či jiné doporučení,ještě uvažuji o RP250 za 2000,-.Jsem čistý amater provozující hudbu jen pro svoji domácí potěchu mam kytaru Gibson Studio a aparát Marschall JCM 2000 tak nevim jestli by se ty uvažované multi k této sestavě hodili.Za rady vám předem děkuji.
Naposledy upravil(a) Dark Axel dne 17.08.2009 17:18, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Rozdělil jsem ti to do samostatného tématu ať se sticky drží čistý :-)
Důvod: Rozdělil jsem ti to do samostatného tématu ať se sticky drží čistý :-)
Re: Digitech GNX1 - rada
Cau,ja vlastnim GNX 2 a na to domaci brnkani se to da .
Jsou tam docela slusny modulacni efekty/chorus,delay atd....
Zkresleny zvuky stoji za prd a Wah pedal taky zadna slava
Jednou jsem to dotahl na zkusebnu a propojil s lamp.kombem
a nedalo se to poslouchat
Sice je tam plno nastaveni ale po nekolika hodinovem nastavovanim
jsem s toho nic kloudnyho nedostal
plus na tom je ze to ma aut.bubenika
zalezi co od toho ocekavas
Jsou tam docela slusny modulacni efekty/chorus,delay atd....
Zkresleny zvuky stoji za prd a Wah pedal taky zadna slava
Jednou jsem to dotahl na zkusebnu a propojil s lamp.kombem
a nedalo se to poslouchat
Sice je tam plno nastaveni ale po nekolika hodinovem nastavovanim
jsem s toho nic kloudnyho nedostal
plus na tom je ze to ma aut.bubenika
zalezi co od toho ocekavas
Godin Session,Squier Vintage Modified,Hughes-Kettner TubeMeister 36 Head,Laney LH 50.repro:Tubemeister 112 ,Ampeg 112,Harley Benton G212
No já jsem uvažoval o využití právě jen těch efektů a bicích ,pedal mam Dunlop Mister cry baby,takže Wah taham odtsud a dál používám Boss DS-l no a právě že nemam nic moc tak jsem myslel, že bych si to obohatil o nějaký efektový procesor,ale o těch nemám ale vůbec žádný ánung zejména pak co to dělá s lampou.No a kdyby jsi se rozhodoval ty že to svoje vyměníš za něco jiného tak kam a na co by jsi se zaměřil.Já to nechci uspěchat protože mě to zatim nijak netlačí,tak že radši poberu nějaký moudra od jiných a pak se třeba rozhodnu pro doporučení z více stran.Takže kdyby byla ochota dál podiskutovat i o případných jiných variantách tak se v každem případě nebránim zařídit se dle fundovaných doporučení,ale i tak ti dík za info.
Cau,Pokud chces multak hlavne na modulacni efekty
Tak se podivej po mul.efektech ktery obsahujou pouze mod.ef. ap.
mozna i verzi do racku
mrkni na tohle:http://kytary.cz/line6-pocket-pod-expre ... 60:0:0:1:0
Ja preferuji samostatne krabicky
Napis,co by jsi chtel za efekty?
Tak se podivej po mul.efektech ktery obsahujou pouze mod.ef. ap.
mozna i verzi do racku
mrkni na tohle:http://kytary.cz/line6-pocket-pod-expre ... 60:0:0:1:0
Ja preferuji samostatne krabicky
Napis,co by jsi chtel za efekty?
Godin Session,Squier Vintage Modified,Hughes-Kettner TubeMeister 36 Head,Laney LH 50.repro:Tubemeister 112 ,Ampeg 112,Harley Benton G212
na modulacni efekty pocked pod (mam doma) v zadnemm pripade - ma dost velky omezeni, jako, ze muzes mit pouze pevne dane kombinace modulacnich efektu. Taky k tomu nejde pripojit zadny exteni pedal. Pocket pod je tak dobry jako cvicitko, kdyz nekam jedes (je to maly a na baterky)
co se tyce modulacnich efektu, tak me prijde lepsi koupit treba delay modeler od line6 (maj i dalsi v tyhle kategorii), taky jsem videl neco podobnyho od rocktronu
co se tyce modulacnich efektu, tak me prijde lepsi koupit treba delay modeler od line6 (maj i dalsi v tyhle kategorii), taky jsem videl neco podobnyho od rocktronu
Za sebe můžu říct,že Digitech je na efekty víc než v pohodě. Za slušný prachy dost velký možnosti. Jen je to pro puristy trochu komplikovanější ovládání (mě to max.vyhovuje - jsa hračička,jsem radši pro více nastavení). Ale narazil jsem na horší chování v paralelní smyčce mýho komba. Třeba chorus (velmi dobrej) je takto nepoužitelnej.
A LINE6 i BOSS jsem taky už zkoušel.
A LINE6 i BOSS jsem taky už zkoušel.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
osobne mam taky radsi digitech (mam doma starickou rp100a a rp250), do efektove smycky jsem to ale nezkousel ... ja to mam opravdu tak na hrani u televize, abych nikoho nerusil ...
Tu firmu co uvádíš mi ani nezmiňuj jak jsem řekl dříve ani trsátko.Jinak jsem se již téměř rozhodl, že si ten Digitech koupim z bazaru vcelku se na něm nemá co podělat a jestli byl opravdu hranej jenom doma tak by mě měl ještě nějakou dobu vydržet pouze na pokusy v domácím prostředí.Šlo mi hodně o to co to uděla s Gibsonem a tou lampou JCM 2000 Marschall a taky mě lakají možnosti versus PC.V každém případě dík za názory dobrá informace je v současné době nad zlato.
cus,tak verze pres PC je na doma to nejlepsi.uz nejakej patek to tak resim a naprosta spokojenost.
Jsou stovky programu s efektama v dobre kvalite.muzu doporucit
ps. a nestalo me to ani korunu
Jsou stovky programu s efektama v dobre kvalite.muzu doporucit
ps. a nestalo me to ani korunu
- sentera
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sentera http://bandzone.cz
Zdar.Já jsem koupil DiGitech GNX 3 má 8stopí nahrávání.Na doma pro mne super. 
Naposledy upravil(a) sentera dne 12.11.2009 7:56, celkem upraveno 1 x.
Schecter omen, EPIPHONE LP Standard,ENGL Thunder 50, Box Headway 2x12:Celestion Classic Lead, MESA BOOGIE 4x12 Rectifier, kabeláž Planet Waves.
http://bandzone.cz/defibe
http://bandzone.cz/defibe
Zdravim,já sice nemam ani jedničku ani trojku ale od jednoho končícího muzikanta jsem za 2l koupil GNX2 bohužel mi k tomu nic neřekl a co horší ani nedal,/byl na šrot/tím myslím nějaké CD čko pro spojení s PC,o manuálu ani nemluvím,s ovladacími prvky jsem se zatím prokousal jakž takž,ale rád bych zjistil jaký MIDI kabel se dá k této verzi použít a zda originál byl již na USB rozhraní a zda někdo neví jestli to bude komunikovat s noťasem který má OS WIN 7 popřípadě s jakým OS máte nějaké praktické zkušenosti.Za případné rady porady budu vděčný neb nejsem žádný hudební borec ani IT odborník prostě jenom obyčejný zájemce o tuto oblast.Snažil jsem se na seznamu fora najít přímo něco kvěci ale nic jsem nenašel tak to zkouším tady.
zajdi si na digitech.com a stahni si tam ovladace/programy ...
Dík za radu zkusím to a uvidím,sice jsem mizerný angličan,ale snad tam něco z toho pochopím.lunchie píše:zajdi si na digitech.com a stahni si tam ovladace/programy ...
Dík za typ vcelku bezproblémově jsem ,aspoň myslím,získál to co mi ten ožrala nedal,docela to začíná i fungovat tak uvidim jak to pojede ve spolupráci s PC,zatím dík.lunchie píše:zajdi si na digitech.com a stahni si tam ovladace/programy ...