Vaše sny
Pravidla fóra
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vaše sny
Jsou, dá se na na ně přepnout, ale jsou tam i usměrňovací lampy. (Jinačích diod je tam taky kotel...)
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Momentálně docela reálně vypadá toto:
http://www.musiccenter.cz/Schecter-Dami ... e/:3:34773
http://www.musiccenter.cz/Peavey-VALVEK ... e/:3:14356
http://www.musiccenter.cz/Schecter-Dami ... e/:3:34773
http://www.musiccenter.cz/Peavey-VALVEK ... e/:3:14356
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Rivera Knucklehead a budu spokojeny 
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
muj sen je naucit se poradne hrat na kytaru a spousta dalsich veci, ale co se tyce vybaveni bych rad jeste doresil konecne pedalboard (whammy + wah + delay + bypass etc), bednu (4x12 recto), rack pro zesaky a dalsi kytary pro podladeni (prs ce24 pro CGDGHE, tele pro drop D, sedmistrunny tele). no a akustiky, je toho jeste mrte a spousta penez co to jeste bude stat
ale pak snad uz konecne budu spokojenej 
Múj sen je Home - made explorer
- 60'Rock_N'_Roll
Kinx píše:muj sen je naucit se poradne hrat na kytaru a spousta dalsich veci, ale co se tyce vybaveni bych rad jeste doresil konecne pedalboard (whammy + wah + delay + bypass etc), bednu (4x12 recto), rack pro zesaky a dalsi kytary pro podladeni (prs ce24 pro CGDGHE, tele pro drop D, sedmistrunny tele). no a akustiky, je toho jeste mrte a spousta penez co to jeste bude statale pak snad uz konecne budu spokojenej
Tak si radsi nasetri na Robot Guitar a to ti preladi samo během 5ti sekund
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
momentálně?
prodat Cort Z4, prodat CM red repeat, odeslat kvákadlo, dostat zpět peníze za rozbitou whammy (jop... smolař), koupit znovu DD-20, kámošovu basu, zvukovku a mikrák...
dlouhodobě... zapomeňme na Bad Cat... chtěl bych jednou mít aparát, který mi dá zkreslení podle mého gusta a před kterým nebudu muset mít nutně krabičku
(v rozumné cenové kategorii by to mohla být mesa studio .22+ )
prodat Cort Z4, prodat CM red repeat, odeslat kvákadlo, dostat zpět peníze za rozbitou whammy (jop... smolař), koupit znovu DD-20, kámošovu basu, zvukovku a mikrák...
dlouhodobě... zapomeňme na Bad Cat... chtěl bych jednou mít aparát, který mi dá zkreslení podle mého gusta a před kterým nebudu muset mít nutně krabičku
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
to mi bohuzel neresi muj problem s tim ze ty struny dostavaj hrozne za usi a pak mrte praskaj. to chce proste na kazdy ladeni jednu kytaru :/ ale jednou bych ten system mel rad v kytare, odpadly by zdlouhavy pauzy mezi pisnickama60'Rock_N'_Roll píše:Kinx píše:muj sen je naucit se poradne hrat na kytaru a spousta dalsich veci, ale co se tyce vybaveni bych rad jeste doresil konecne pedalboard (whammy + wah + delay + bypass etc), bednu (4x12 recto), rack pro zesaky a dalsi kytary pro podladeni (prs ce24 pro CGDGHE, tele pro drop D, sedmistrunny tele). no a akustiky, je toho jeste mrte a spousta penez co to jeste bude statale pak snad uz konecne budu spokojenej
Tak si radsi nasetri na Robot Guitar a to ti preladi samo během 5ti sekund
Můj sen ":
BOX
http://kytary.cz/mesa-boogie-4x12-recti ... 42:0:0:1:0
MESA BOOGIE - 4x12 Rectifier® Standard Slant
typ: 4 x 12" repro, uzavřený, zkosený
• 240 Watt
• Repro: 4x V30
KYTARA (splněný sen )
Jackson dk7
http://kytary.cz/jackson-dk7-at7/104533/?SE727:0:0:1:0
• nástroj je osazen jedním aktivním snímačem EMG model 707
• pevná kobylka model JT390-7, struny průchozí skrz tělo.
• bombírované tělo je z mahagonu,
• šroubovaný mahagonový krk
• ebenový hmatník osazený 24. širokými pražci
ZESILOVAČ
ENGL - RITCHIE BLACKMORE SIGNATURE
Kytarový celolampový 4-kanálový zesilovač o výkonu 100W, signature Ritchie Blackmore
Časem možná jednou by to mohlo vyjít ... nedá se to ihned sehnat ale postupem času i klidně bazarový bych to určitě vzal .!
BOX
http://kytary.cz/mesa-boogie-4x12-recti ... 42:0:0:1:0
MESA BOOGIE - 4x12 Rectifier® Standard Slant
typ: 4 x 12" repro, uzavřený, zkosený
• 240 Watt
• Repro: 4x V30
KYTARA (splněný sen )
Jackson dk7
http://kytary.cz/jackson-dk7-at7/104533/?SE727:0:0:1:0
• nástroj je osazen jedním aktivním snímačem EMG model 707
• pevná kobylka model JT390-7, struny průchozí skrz tělo.
• bombírované tělo je z mahagonu,
• šroubovaný mahagonový krk
• ebenový hmatník osazený 24. širokými pražci
ZESILOVAČ
ENGL - RITCHIE BLACKMORE SIGNATURE
Kytarový celolampový 4-kanálový zesilovač o výkonu 100W, signature Ritchie Blackmore
Časem možná jednou by to mohlo vyjít ... nedá se to ihned sehnat ale postupem času i klidně bazarový bych to určitě vzal .!
Pozor! Blackmore´s amp nekryje žádné chyby 
Jinak taky je mi to velice milý zesilovač. Moc pěknej čistej zvuk a zkreslené jsou pro mé uši docela bezkonkurenční
Akorát bednu bych asi bral spíš s 2* G12H 100W a s 2*12 V30
Jinak taky je mi to velice milý zesilovač. Moc pěknej čistej zvuk a zkreslené jsou pro mé uši docela bezkonkurenční
Taky se připojím se svým snem

Skromný, co?

Skromný, co?
Epiphone Les Paul Standard Plus -> Zoom G2.1u
Spustím Norton Commander, vidím vlevo disk C, vpravo disk C.
Na co mít dva disky C? Tak jsem jeden zformátoval....
noooo tak to je parádní LesPaul 
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Že jo
Sice jednoho mam a jsem maximálně spokojenej, ale tohle je fakt luxus 
Epiphone Les Paul Standard Plus -> Zoom G2.1u
- 60'Rock_N'_Roll
on je ale jinej než klasickej Les Paul, má tlusčí tělo....má hutnější zvuk
- zakk_wylde
- Kontaktovat uživatele:
Hutnější zvuk nemá ani omylem. Tlustší je, to je pravda, protože má vespod nalepenou další desku, jinak je to taková pololubovka. Vnitřek těla je skoro celý vydlabaný. Ta kytara je taky celkem lehká. Párkrát jsem na ní hrál, ale nijak mě neoslovila.60'Rock_N'_Roll píše:on je ale jinej než klasickej Les Paul, má tlusčí tělo....má hutnější zvuk
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
Ten Supreme je fakt nádherný
- DL
- Kontaktovat uživatele:

Hmmm
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
slint...DL píše:
Hmmm
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- 60'Rock_N'_Roll
Bummer píše:slint...DL píše:
Hmmm
blit (od blití)
V tomhle se s Rock´n Rollem shodnu 
Les Paul se mi nelíbí s EMG, ale zase... Někomu se ta hutnost zvuku určitě líbí, tak jim do toho kecat nebudu
Les Paul se mi nelíbí s EMG, ale zase... Někomu se ta hutnost zvuku určitě líbí, tak jim do toho kecat nebudu