Marshall Guvnor GV-2 vs Boss DS2

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Andy56

Marshall Guvnor GV-2 vs Boss DS2

Příspěvek od Andy56 »

Ahoj narazil jsem na tyto 2 effekty a nevím který by byl vhodnejsi na AC/DC zvuk ... tad bych docilil jejich barvytych vyšek a všeho co k tomu patří.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Re: Marshall Guvnor GV-2 vs Boss DS2

Příspěvek od turbo_MaCk »

co takto ibanez TS7???
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Hele, s Guv-norem AC/DC zhruba docílíš, ale fakt jenom zhruba (Možná trochu víc, zní to podobně :-) ). Špatná volba to není, ale jsou rozhodně i lepší efekty, nech si tady poradit. Jo... Ještě k tomu Guv-noru... Jestli hraješ na digitální aparát, tak to bude mít do ACDC fakt daleko... Věř mi. S digitály se fakt nemá rád...

Edit: Jo, a tohle by mělo být v sekci o efektech...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

ten ibanez hraje líp...
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Andy56

Příspěvek od Andy56 »

jsem tak nejak hledal an netu a taky jsem se radil tady na foru a navrhli mi TECH 21 British a MI Audio Crunch . Rekl bych ze ty jsou ty prave ... sel bych do british ale musim sehnat jeste par penez a mam to zalevno tak o 2 tis :) z proguitarshop.com
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

noo guvnor 2 byl muj prvni efekt.. a reknu ti to asi takhle :)

na co hraji ACDC? ;) az si odpovis nemusis hledat dal ;)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Andy56

Příspěvek od Andy56 »

:) tak to je dobrý ... jak tak si čtu všude možnĚ sháním info a každy říká něco jineho .. nevím čemu věřit ... taky se obávám jestli ten efekt dokáže zahrát ten sami zvuk ktery třeba vidím na youtube... mam combo peavey 158 rage a kytaru cort x-2 ... chci si pořidit efekt páč mám takovej problém s výškama .. příjdou mi takove strašne suche bez ničeho ... a tak to chci nejakým způsobem jako kdybby obarvit... taky bych hrál rád styl AC/DC a všechno co k tomu patří ...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Andy56 píše::) tak to je dobrý ... jak tak si čtu všude možnĚ sháním info a každy říká něco jineho .. nevím čemu věřit ... taky se obávám jestli ten efekt dokáže zahrát ten sami zvuk ktery třeba vidím na youtube... mam combo peavey 158 rage a kytaru cort x-2 ... chci si pořidit efekt páč mám takovej problém s výškama .. příjdou mi takove strašne suche bez ničeho ... a tak to chci nejakým způsobem jako kdybby obarvit... taky bych hrál rád styl AC/DC a všechno co k tomu patří ...
zkus dat celej ekvalizer naplno....
Andy56

Příspěvek od Andy56 »

turbo_MaCk píše:
Andy56 píše::) tak to je dobrý ... jak tak si čtu všude možnĚ sháním info a každy říká něco jineho .. nevím čemu věřit ... taky se obávám jestli ten efekt dokáže zahrát ten sami zvuk ktery třeba vidím na youtube... mam combo peavey 158 rage a kytaru cort x-2 ... chci si pořidit efekt páč mám takovej problém s výškama .. příjdou mi takove strašne suche bez ničeho ... a tak to chci nejakým způsobem jako kdybby obarvit... taky bych hrál rád styl AC/DC a všechno co k tomu patří ...
zkus dat celej ekvalizer naplno....
nen to je blbost .. mam vysky naplno a stredy mam tak na polovinu to nema moc velkej vliv ... nevim proste neni to 100w marshall no :D
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

tak řpedevším osol ty středy
Andy56

Příspěvek od Andy56 »

ee nejde to i tak ... s tim porad nejak steluju davam skresleni velke vysky stredy ale to proste tak enjak odmita ....
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

jestli chceš slyšt můj názor, tak tady te charakter o kterým mluvíš záleží dost na kombu. od efektu čekej čistě barvu zkreslení, ne moc to vyhrávání s frekvencema. Pomoct to ale určitě může. Takže hodně štěstí s výběrem.
Andy56

Příspěvek od Andy56 »

diky... rad bych slysel od kazdyho nazor at je jaky je .. pak si z to vsechno preberu a rozhodnu se :)
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Hele, s tím reprem co máš na kombu nebude zní žádný zkreslovací efekt nejlíp.
Ze zmiňovaných se mi nejvíc líbí Crunch Box... To zkreslení má fakt šťavu. Někde jsem i četl názor, myslím, že na YT... Že to zní víc jak Marshall, než GV-2.
Nicméně, nemyslím, že bys udělal chybu žádným ze zmiňovaných efektů. Akorát ten DS2 mi moc nesedí k ACDC.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“