Laney RB7
Pravidla fóra
Laney RB7
Ahoj rád bych se vás chtěl zeptat jestli s timto kombem nemáte nikdo větší zkušenosti.Ja mám doma taky Laneye akorat RB2 a chtěl bych právě něco většího do zkušebny a našel jsem ho z bazace za celkem slušny prachy.
---ARIA - STB Precission Bass - DX---HARTKE VX2510---
-
BUDAJ-31
Re: Laney RB7
tu som nasil nejake linky,Tie RB6 albo vyzsie neni az taky rozdiel,skor vo vykone.su to celkom v pohode komba,zalezi co chces hrat.Inak oobn by som sa najprv pozrel na bazar lebo tam mozes najst lacnejsie aj lepsie komba ako Laneye
komba-zesilovace-reproboxy-pro-baskytar ... 14499.html
komba-zesilovace-reproboxy-pro-baskytar ... t8024.html
komba-zesilovace-reproboxy-pro-baskytar ... 14499.html
komba-zesilovace-reproboxy-pro-baskytar ... t8024.html
Tk metalek.A navic to RB7 sem nasel v bazaci za 6500 2v roky stary a tj snad lepsi nez 180W Behringer novej ne?

---ARIA - STB Precission Bass - DX---HARTKE VX2510---
-
BUDAJ-31
no tak bude to lepse ako behringer ale pri laney by som bral radsej silnejsie , okolo tych 300W aby tovtom metalu utiahlo,ja som mal tiez kedysi Laney, RB9 a hartke 4X10 box a sacilo to ale tiez to zavisi aka je kusobna,ci je odhlucnena atd...
Hraju občas na jednoho 160W laney. A osobně se mi to zvukově docela líbí a s tím kombej jsem spokojenej. Ovšem nejedná se o RB 7. Takže přímé porovnání asi takhle nemůžu popsat:-) Myslím si, že pokud nejste šílenci a nebo absolutně hluchý tak ti 300W musí stačit úplně na všechno. To je výkon vhodnej snad i k ozvučení menšího klubu.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
.....mám ho, neviem čo by som Ti o ňom napísal, ja som s ním spokojný.....