Ekvalizer Behringer

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
Tarzi

Ekvalizer Behringer

Příspěvek od Tarzi »

Ahoj všichni.
Vlastním : HK AUDIO - SOUNDHOUSEONE, Mix Behringer XENIX 1202FX, monitory Roland CUBE CM30 (2x), (Mikrofon AKG D5, Shure SM58-LCE, Soundking EH002,Yamaha PSR 1500, Yamaha DGX 305, el.kyt. Korg+Digitech GNX3).
Použití : Svatby, drobné oslavy, nárazové akce....

Otázka : Má smysl pořizovat ekvalizer Behringer FBQ1502 pro vyrovnání a vyvážení (chybí trochu středy) celkového zvuku ??? (o vyšší cenové kategorii neuvažuji)

Poznámka : NIC z aparatury nebudu v dohledné době měnit !!!
Pouze jsem zvažoval zapůjčit na "větší" akce aktivní LD systém-15 (2x) pro rozšíření z subwooferu do průchozího výstupu XLR(2x).
Díky za reakce Petr.
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Ekvalizer Behringer

Příspěvek od pavlii »

Mno - jde o to, proč ty středy "trochu" chybí; tady může být problém i v bednách, pokud CM30 nedokáží dobře reprodukovat středové pásmo, tak bys musel na EQ přidávat zřejmě tolik, že bys docela negativně ovlivnil celý zbytek signálu.

Z tohoto pohledu bych tedy řekl, že to cenu nemá.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Tarzi

Příspěvek od Tarzi »

Díky, ale Roland CM 30 monitor - myšleno odposlech. Ekvalizer jsem zvažoval na výstup, což je HK audio-SOUNDHOUSEONE
http://www.muziker.cz/default.aspx?HKAu ... od_id;8719
, jde mi spíše o osobní zkušenost s tímto systémem a jeho doladěním......a zkušenost s ekvalizerem...
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

A jakej EQ konkretně máš na mysli???

Behringer jich dělá víc a každej je trochu jinej....
... ten digitální celkem funguje - ty analogový jsou dobrý leda tak na monitorový cesty....

pardon - už sem se dočet i typu - ta 1502 má poměrně široký pásma a navíc budeš korigovat každej kanál zvlášť - to může být výhoda i nevýhoda....

osobně bych doporučil Digitál DEQ2496, což je sice jiná cenová, ale za to poměrně funkční a nebo pak DEQ1024... pookud tedy chceme zůstat u Behringera...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“