Výběr reproboxů
Pravidla fóra
- einsteincz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výběr reproboxů
Spíš začít od vrchu, k tomu teprve odpovídající subbass. Koupit subbas není jen tak. Znamená to další zesilovač na víc - pokud možno alespoň trochu slušný zesilovač, pokud chceš aby to hrálo (tady je minimum Tapco J2500 nebo lépe QSC RMX 1850HD), plus potřebuješ crossover (který tě vyjde min na 3000, i když to bude hloupý behringer.)
Víc užitku udělají lepší satelity.
Víc užitku udělají lepší satelity.
http://www.ozvuceni-quartet.cz - light and sound service, Kurzweil player 
-
ondra.koler
einsteincz píše:Jak se tak dívám. Najdi si nějakého zvukaře v okolí a bež k němu dělat bedňáka. Dívej se, uč se, poslouchej, ptej se. Ja jsem začal dva roky zpátky z nuly (taky jako student). Rada je: chyť se někoho kdo tomu rozumí a poslouchej.
Omnitronic nehraje pěkně. Nic s piezem nehraje pěkně. 4 kousky těhle šuntů, tě vyjdou na věru skoro 11k. Kdybys koupil bazarový megaton EM151 a k tomu novou QSC GX3 vlezeš se do 12k, minimálně tím ušetříš uši posluchačů a přitom dostaneš slušný a lehce rozšířitelný základ aparátu.
Souhlas....
Jedinný nejlepší zvukař v okolí hraje s omnitornikama, tak predpokladam ze ste to nemysleli doslova abych ho poslouchal ???
Tak nám sděl od kuď jsi - nikdo se neurazí o Tobě může někdo pomoct...
Koukni i na jiný fóra, myslím, že se o technice nic diametrálně odlišnýho nedozvíš
Koukni i na jiný fóra, myslím, že se o technice nic diametrálně odlišnýho nedozvíš
Nemám strach z lopaty, mám strach ze srpu a kladiva
Ja jsem z kuřima cca 10 km od brna, jsem vam vdecny za vase rady, ted esjte do konce roku asi vydrzim s omnitornikama a nasetrim aspon 5000 pak je prodam a koupim neco bazarovyho za 10k s tema eminencama co me doporucujete
- einsteincz
- Kontaktovat uživatele:
10 km od brna ..... v tomto prostoru budou desítky zvukařů popř. agentur, jen je neznáš.
http://www.ozvuceni-quartet.cz - light and sound service, Kurzweil player 
No jistě - Brno a okolí má určitě dost zkušených zvukařů.
-
ondra.koler
To musí bejt machr, nebo možná spíš kouzelník .....protože zasloužit si z tvého pohledu titul nejlepší zvukař v okolí ....je s takovým materiálem odvaz. S omnitronikem si vždy zpomenu na film Pelíšky "Mě by jenom zajímalo, kde udělali soudruzi z NDR chybu" - stříleli za války do vzduchuJackBean píše:Jedinný nejlepší zvukař v okolí hraje s omnitornikama, tak predpokladam ze ste to nemysleli doslova abych ho poslouchal ???
Mám pro tebe jeden typ.....ostatním se nebude třeba líbit, ale když jsi moravák, tak si udělej výlet do ostravy - dohodni si na netu s nějakym technikem od DEXONU ať tě trochu zasvětí do stavebnic a udělej si nějakou bednu sám. Na netu najdeš spoustu různejch návodů - a konkrétně na stránkách dexonu je zdlouhavá diskuze na toto téma - určitě tam najdeš i někoho ochotnýho na poradu. Třeba ti někdo i nabídne něco staršího na prodej.
A ještě jedna věc: jsem přesvědčen, že je lépe počkat a ušetřit prachy na něco lepšího......a raději zdokonalovat úroveň své produkce a případné moderace, než mít sice výkonou aparaturu, ale celková úroveň produkce bude na bodu mrazu. To je spíš tvá vizitka.....lidi si mezi sebou nejspíš neřeknou - hele ta akce co tam hrál ten kluk byla hrozná, protože to hrálo potichu......řeknou byla hrozná, protože hrál hrozně a rádoby moderování nestálo za řeč. Pokud budeš dělat akce tak pro 50 lidí, tak to co máš zatím bohatě stačí.......zapracuj hlavně na sobě a to ostatní přijde samo. (teď to vypadá, že z tebe dělám idiota, kterej nic neumí, ale předpokládám, že když teprve začínáš, tak se skušenostma kolem hraní se ještě nikdo nenarodil - vše si musí každý vymakat sám.) Pokuď už jsi na takové úrovni, že můžeš svým vystupováním na veřejnosti bourat sály, tak se omlouvám a přeju dobrej zvuk.
Díky za názory a rady, budu se snažit je dodržet. 
Já bych řek, že do brna je to blíž - v prodance bych pořídil EM151Kit 
Jinak ano, při stavbě se člověk naučí a pochopí, nicméně reprodukovatelnost u EM151 je velmi dobrá a dobrý výsledek s velkou pravděpodobností zaručen.
Jinak ano, při stavbě se člověk naučí a pochopí, nicméně reprodukovatelnost u EM151 je velmi dobrá a dobrý výsledek s velkou pravděpodobností zaručen.