Tracktion > guitar rig

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
majmo

Tracktion > guitar rig

Příspěvek od majmo »

ahoj, dneska mi přišla externí zuvkova tapco s dodávaným softwarem Traction 2 ale nedokážu ho propojit s Guitar rig, buď mi jde zvuk do guitar rig ale Tracktion nástroj nevidí a nebo ho vidí Tracktion a guitar rig ne. nemohl by mi někdo poradit jak z týhle šlamastyky ? díky :)
majmo

Re: Tracktion > guitar rig

Příspěvek od majmo »

nebo by jste mohli poradit jaký software mám použít. díky
majmo

Příspěvek od majmo »

omlouvám se :oops: problém vyřešen nakonec stažením audition od adobe, ale mám teda další problém a to že nevím jak nastavit abych slyšel guitar rig zároveň když nahrávám a ne až když nahraju a dám stop a pak si to přehraju, nedá se tahle moc dobře nastavit zvuk, díky :)
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Mno - teď už si můžu do toho dovolit trochu kecat i já :lol: každej smysluplnej DAW má na audio stopě tlačítko "monitoring" nebo "audition" - to aktivuje/deaktivuje monitorování vstupního signálu do dané stopy. Krom toho bývá ale obecně v Preferences možnost monitoring zapnout nebo vypnout globálně, čili výše popsaná funkce by fungovala pouze za předpokladu aktivovaného monitorování pomocí DAW. Nezapomeň ale, že se ti do toho bude promítat i latence zvukovky; při celkové hodnotě řekněme >10ms nebude možno smysluplně nahrávat - příliš velké zpoždění.....

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“