jaký HB od R.M.pick ?
Pravidla fóra
-
Herri
jaký HB od R.M.pick ?
jaký byste doporučili HB z nabídky R.M.pickups ke kobyle jako náhradu za orig. příšernej snímač INF4 na Ibanezce ? Bral bych něco zvukově podobnýho jako SH-4....
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Re: jaký HB od R.M.pick ?
Mam RM Bridge+ (alnico) a jsem spokojenej. Pekny zvuky na zkresleni a po rozpojeni na singl je hezkej i cistej. Pokud bys chtel jeste trosku vetsi "maso" tak RM Custom Alnico (o neco silnejsi a vic nizsich stredu).
Hraju výhradně na šrot.
-
Herri
to je trefaAbu píše:Mam RM Bridge+ (alnico) a jsem spokojenej. Pekny zvuky na zkresleni a po rozpojeni na singl je hezkej i cistej. Pokud bys chtel jeste trosku vetsi "maso" tak RM Custom Alnico (o neco silnejsi a vic nizsich stredu).
Přikláním se taky Bridge+. Měl jsem Bridge bez plusu a teď mám SH4 a podle toho,co ppíše Macho o charakteru,bude ten plusovej bližší tomu SD SH4. Ten bez plus je víc vejškovej,SH4 de víc do středů.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- Abu
- Kontaktovat uživatele:
Jo, je to tak. Mam "plus" i "bezplus", rozdil zvuku je docela vyrazny, "bezplus" je slabsi, vyskovejsi, cistsi, proste "60.leta", zatimco plusovej je "klasicky hard+heavy 70.leta"
Jeste bych zvazil ten Custom Alnico, pokud chces jeste vic basu. Pokud ta Ibanezka basuje sama o sobe dost, tak klidne RM+.
Jeste bych zvazil ten Custom Alnico, pokud chces jeste vic basu. Pokud ta Ibanezka basuje sama o sobe dost, tak klidne RM+.
Hraju výhradně na šrot.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Prisernej snimac to neni, priserny jsou vzdycky ruce, a moc by ses nepolepsil kdybys to vymenil za RM, raci si prisetri a kup Duncana, Dimarzio atd...Herri píše:jaký byste doporučili HB z nabídky R.M.pickups ke kobyle jako náhradu za orig. příšernej snímač INF4 na Ibanezce ? Bral bych něco zvukově podobnýho jako SH-4....
- Abu
- Kontaktovat uživatele:
-
Herri
no tak nevim, jestli po po 15ti letech hraní nepoznám šitovej hambukr...každopádně mě osobně ten zvuk nevyhovuje, hlavně když to srovnám s jinejma snímačema na který jsem kdy hrál. Rozhodně ta Ibanezka by si zasloužila lepší snímače tak, jak to kompletujou např. u Jacksona DK2.Disasterpiece píše:Prisernej snimac to neni, priserny jsou vzdycky ruce, a moc by ses nepolepsil kdybys to vymenil za RM, raci si prisetri a kup Duncana, Dimarzio atd...Herri píše:jaký byste doporučili HB z nabídky R.M.pickups ke kobyle jako náhradu za orig. příšernej snímač INF4 na Ibanezce ? Bral bych něco zvukově podobnýho jako SH-4....