přesně jsem na ten obrázek zíral a řikal jsem si že to je fakt luxusně zpracovanýMastr píše:Ha celkem pozdě... ale jestli jsi ji ještě nekoupil tak ji kup protože na tuhle jsem přesně hrál a je dost fajnová. Tenhle typ dává i na aukro o něco levněji takže bys moh ještě víc ušetřit. Dost neobvyklé je na ní to decentní vykládání na hmatníku. Není moc výrazné a z dálky si ho málem nejde všimnout, ale je to dost zajímavý a neobvyklý materiál mě se dost líbil. Na tom obrázku té hlavy je krásně vidět - ten vnitřní perletový binding je ze stejného materiálu jako to vykládání
Sounder
Pravidla fóra
Re: Sounder
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Z toho na co jsem hrál mě absolutně uchvátilo to zelené PRS asi do něj půjdu...
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Cau, hele mužu se Vás někoho zeptat kde bych sehnal tu kytaru z katalogu DC-159 E? Je to ta kopie Flyinga.
Díky
Díky
Zajdi na jejich web a napiš Honzovi Fukalovi email ohledně typu co chceš
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
No tak byl jsem na stránkách sounder.cz, ale na toho Fukala, tam žádný kontakt není... Kde ho mamvzít?
Jo a nevíte někdo jak na tom tak kytara DC-159E provedením je?
Jo a nevíte někdo jak na tom tak kytara DC-159E provedením je?
Tak jsem dnes byl zkoušet to nové RRVčko a musím říct že dost dobrá za ty prachy. Co mě až udivovalo Skvěle ladily oktávy a co mě udivovalo ještě víc byly snímače. Zatím bezkonkurenčně nejlepší snímače co jsem na sounderech slyšel. Se zkreslení parádní metalový zvuk a krom toho když jsem zatlumil struny kytara ani trošku nebruměla. Trochu drnčelo Ačko ale po 15minutách ohledání vše nasvědčovalo špatnému vázání struny protože nedrnčela ani o pražce ani o kobylku. A přecijen tam dávají ty nejlevnější struny co mají k dostaní... co si budem povídat. Floyd jsem nezkoušel, ale je to tak jediná věc co které bych se bál - u levnějších kytar s floydem bývá pravidlem rozlaďování. (Ještě dodatek) - někdo tu řešil proč má to Včko 5ti cestý přepínač. Není 5ti cestý má jen 3 cesty pouze vzhledově vypadá jako 5ti cestý
Shrnuto a podrtženo:
+ Kytara dobrá, ladila ve všech pozicích, solidní snímače
- Tremolo za ty prachy většinou nebývá nic moc

Další nový kousek, který jsem zkoušel byla rock queen. Ladila taky v pohodě snímače byly o něco horší na zkreslení (pro Humbucker neplatí), ale singly měly nádherný čistý zvuk. Zpracování těla bylo do detailu propracované zvláště pak díry na singly a díra na schování jacku. Věc co mě na tomhle kousku nejvíce zaujala byl nádherný jemně mléčný polyuretanový lak. Na obrázku to není vidět musí s to vidět na živo. Hrozně mi to připomínalo jednoho Rockmastera z dílny pana Kaisera, který byl taky tak nádherně nalakovaný.
Shrnuto a podrtženo:
+ Pro mě osobně příjemnější profil krku (Včko mělo moc úzký), ladění v pohodě, Dobře řešené detaliy, Nádherně nalakováno
- Horší snímače

Shrnuto a podrtženo:
+ Kytara dobrá, ladila ve všech pozicích, solidní snímače
- Tremolo za ty prachy většinou nebývá nic moc

Další nový kousek, který jsem zkoušel byla rock queen. Ladila taky v pohodě snímače byly o něco horší na zkreslení (pro Humbucker neplatí), ale singly měly nádherný čistý zvuk. Zpracování těla bylo do detailu propracované zvláště pak díry na singly a díra na schování jacku. Věc co mě na tomhle kousku nejvíce zaujala byl nádherný jemně mléčný polyuretanový lak. Na obrázku to není vidět musí s to vidět na živo. Hrozně mi to připomínalo jednoho Rockmastera z dílny pana Kaisera, který byl taky tak nádherně nalakovaný.
Shrnuto a podrtženo:
+ Pro mě osobně příjemnější profil krku (Včko mělo moc úzký), ladění v pohodě, Dobře řešené detaliy, Nádherně nalakováno
- Horší snímače
Děkuji Mastrovi za konečně normální ohodnocení kytary. Jdu do ní !!! Takové názory "kytara za tyhle peníze nemůže hrát" mě dovedla akorát rozčílit. A navíc od lidí, kteří ji viděli jen na fotce. Až mi příjde, napíšu zde poznatky....
Tak mám ji doma, Mastr nekecal, je to kus, teda cena/výkon, nemá chybu. Vypadá skvěle, ladí a zvukově bez výhrad. A dostal jsem k ní i obal zdarma.... 
Píšu jen co vidím a slyším
http://www.cz-kytary.cz/ tady je web, kde se prodávají jen hudební nástroje od SOUNDER.
Tak pánové, mám ji už týden doma. Abych to něják upřesnil. Teprve s elektrikou začínám, tak nejsem asi dost zkušenej abych sto pro řekl jestli je ok. Ovšem zvuk je... no tak za 3000 moc čekat nemůžete, ale není to tak špatný. Časem tam samozřejmě půjdou jiné snímače. Pro mě jako začátečníka je zvouček opravdu líbivý a do doby než příjdu elektrice na kloub ty sounder snímače stačit určitě budou. Struny ovšem vyměnit. D'addaria desítky mi stačí. Co se týká laku, tak z přední strany je velice povedený. Ze zadní strany už je to trochu horší. Při pohledu z blízka jsem si všimnul malého místa, kde asi špatně nechali zaschnout lak, takže je lehce hrbolatý povrch. Může se ovšem jednat o špatný kus. Víc jsem jich v ruce neměl, takže nevím. Hraje se mi na ni dobře a jsem spokojený. Peníze za nový snímače by člověk vrazil i do dražší kytary, takže si myslím že to není pro začátečníka špatná koupě.
Sounder LP Sunburst | Native Instrument Guitar Rig Mobile
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
zdravim lidi, nemáte někdo to telátko od nich? už delší dobu na něj koukam, hodilo by se mi něco vic "stylovýho" do bluesu a rock´n´rollu, a za ty prachy by mi to jako zaklad stacilo
přeci jenom muj explorer neni na blues to pravý ořechový 
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
jsme na tom stejně... taky čekám, až na něj někdo napíše kloudný názory... když to nebude nic moc, tak asi půjdu po něčem od squieru nebo bachuStanley06 píše:zdravim lidi, nemáte někdo to telátko od nich? už delší dobu na něj koukam, hodilo by se mi něco vic "stylovýho" do bluesu a rock´n´rollu, a za ty prachy by mi to jako zaklad stacilopřeci jenom muj explorer neni na blues to pravý ořechový
-
pavelmarecek
koupi té kytary bych fakt neriskoval
Hele nechápu proč píšete názory typu - koupi té kytary bych fakt neriskoval... myslím že vlaky nejsou dneska tak drahé. Stačí jim napsat, že byste si je chtěli ozkoušet. Zajedete do Ostravy a z Ostravy busem je to 20min. Vyzkoušíte 10 kusů a buď si vyberete nebo si nevyberete. - klidě vám pošlu odkaz na mapy kde je ten sklad
Vlaky ne... ale já z Budějovic bych musel do prahy (3 hodiny) a pak do Ostravy (tak 4 hodiny). Celkem i s přestupama by mě to vyšlo asi na 8 hodin a cena za vlaky by byla kolem 900 Kč...Mastr píše:Hele nechápu proč píšete názory typu - koupi té kytary bych fakt neriskoval... myslím že vlaky nejsou dneska tak drahé. Stačí jim napsat, že byste si je chtěli ozkoušet. Zajedete do Ostravy a z Ostravy busem je to 20min. Vyzkoušíte 10 kusů a buď si vyberete nebo si nevyberete. - klidě vám pošlu odkaz na mapy kde je ten sklad
Takže to co bych dal do tý cesty dám asi raději do jiný kytary, kterou si koupím přímo v ČB... ale to jak hrajou ty telata nebo les pauly by mě zajímalo...
Když si koupíš čd netku tak tě to stojí 500 na celý den... a k věci Lp jsem měl v rukou 2 jedno mělo totálně na prd snímače, ale zpracování solidní a druhé bylo v klidu i po stránce snímačů
Čus.Chtěl bych od sounderu tu lubovku ale na těch českejch stránkách jí nemaj.Nevíte někdo jak a kde se to dá objednat a třeba kontakt na výrobce???Díky
Gibson Les Paul Standard 2005
Gibson Les Paul studio
Zakázková celomasivní elektroakustika
Gibson Les Paul studio
Napiš do českého sounderu. Kdybys ji moc chtěl myslím, že by ti ji mohli objednat - univex@volny.cz
Nejlepší by možná bylo poslat jim i fotku a název toho typu co chceš
Nejlepší by možná bylo poslat jim i fotku a název toho typu co chceš
No já jim napsal že bych chtěl tu lubovku,tak zda je možné to objednat a tak a přišlo mi 2x že byl e-mail přečten, ale odpovědi jsem se nedočkal.Neobjednává to někdo ve velkym u koho bych si to mohl zabookovat?
Dík
Dík
Gibson Les Paul Standard 2005
Gibson Les Paul studio
Gibson Les Paul studio