Efekty - helpněte mi prosím.
Pravidla fóra
Efekty - helpněte mi prosím.
Zdravím, teď aby mi někdo vysvětlil, jaký efekt bude nejlepší, chtěla bych podobný zvuk jako mají třeba AC/DC, nebo prostě dobrej hard rockovej, heavy metalovej či rock&rollovej zvuk, taky by to mělo být levný, prostě slušnej efekt za rozumnou cenu, nemusí to být nic extra. Něco pro začátečníka. Dále se chci zeptat čím se takovej efekt připojuje, na různých e-shopech jsem viděla různé adaptéry, ale nějak mi nedochází, kam se do toho komba připojuje
prozatím vše, dík
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Re: Efekty - helpněte mi prosím.
Ahoj, efekt se připojuje mezi kytaru a kombo, čiliže ti jde kábl z kytary, ten píchneš do efektu a z efektu píchneš další kabel do komba.HotChick píše:Zdravím, teď aby mi někdo vysvětlil, jaký efekt bude nejlepší, chtěla bych podobný zvuk jako mají třeba AC/DC, nebo prostě dobrej hard rockovej, heavy metalovej či rock&rollovej zvuk, taky by to mělo být levný, prostě slušnej efekt za rozumnou cenu, nemusí to být nic extra. Něco pro začátečníka. Dále se chci zeptat čím se takovej efekt připojuje, na různých e-shopech jsem viděla různé adaptéry, ale nějak mi nedochází, kam se do toho komba připojujeprozatím vše, dík
Ten efekt, aby plnil svoji funkci, musí mít nějaký zdroj signálu, který bude upravovat (kábl z kytary) , pak to co vytvoří posílá dál (kábl do komba) no a aby to fungovalo tak potřebuje ještě nějaký zdroj el. energie, to může být buď baterie (tu ale musíš samozřejmě po čase vyměnit) a nebo onen adaptér, který zapojíš do zásuvky a on si bere ze sítě těch třeba 9V. (pohodlnější možnost) (tzn. adapter efektu s kombem nema nic spoelcnyho
No na rock and roll co třeba
http://kytary.cz/boss-ds-1/2371/?SE5232:0:0:1:0
http://kytary.cz/boss-sd-1/2368/?SE5232:0:0:1:0
http://kytary.cz/boss-os-2/2372/?SE5232:0:0:1:0
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
tak z toho cos mu nabíd bych nedoporučil ani jeden... pokud de o rnr, tak bych se drželdál od japonska a šel přez oceán do USA. Záleží, jaký styl rollu. Z japonskejch krabiček bych možná doporučil tubescreamer..
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Hmm, pro hudebni zacatky a hledani sveho oblibeneho zkresleni (budiz podobny AC/DC) bych doporucil si poridit Deucetone RAT od Pro Co. Z toho dostanes hodne typu a barev zkresleni. Par lidi zde ho ma (i ja jsem mel) a zadne zasadni stiznosti na nej nejsou.
Zvuk AC/DC, jako takovy, lze dostat pouze z vybavy, kterou kapela pouziva a tam zadne podlahove kreslici efekty nejsou. Jen Marshall aparaty a kytary Gibson SG.
Zvuk AC/DC, jako takovy, lze dostat pouze z vybavy, kterou kapela pouziva a tam zadne podlahove kreslici efekty nejsou. Jen Marshall aparaty a kytary Gibson SG.