\\Edit Smrťokvítek: Přidána adekvátní negativní možnost do hlasování
!!! Tenacious D !!!
!!! Tenacious D !!!
Jaký máte lidi názor na tuhl skupinu....Podle mě je to jedna z nejlepších skupin na světě....akusitckej rock je proste boží...
.
- an_albatross
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem se dodívla na Tenacious D-The Pick Of Destiny. . a na konci v titulkách je napsáno že Satana hrál Dave Grohl,tak kě zajímá jestli to má být ten Dave z Foo Fighters a Nirvana.. ??A jestli to i nazpíval on???Dík 
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

To že mám Jacka Blacka v avataru myslím mluví za vše ...

Naposledy upravil(a) drStanek dne 7.12.2007 9:25, celkem upraveno 1 x.
"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)
"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."
"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
JJ díkyDark Axel píše:jo, satana hrál Dave Grohl...tuším, že to i nazpíval a tu "Rock off" čášst na konci snad taky nahrával on
jen to prostě nezní jako Dave Grohl...asi se musel trochu snžít znít Satanovitěji, než zní obvykle
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .

Který ignorant dal že ujdou:D:D:D ten člověk snad nemá smysl pro humor:D berte to s rezervou nesnažím se nikoho urazit
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Mě se nejvíc líbé "Belzeboss" a "Jezus Ranch" .... Ale "Kickapoo" je taky hodně dobrý ...Folťas píše:nejlepší je kickapoo
"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)