Náš sen!!!

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
Frouman

Re: Spector

Příspěvek od Frouman »

HumanDeath píše:ja osobne jsem fanoušek Spector, jsou to uchvatny nastroje.....

Obrázek[/code]

ale nebranil bych se ani tomuhle Warwicku, kterej je i cenove dostupnejsi :D

http://kytary.cz/rockbass-by-warwick-st ... 54:0:0:1:0

a tohle je nastroj na kterej uz si chystam penezenku

http://kytary.cz/ibanez-edb-405-aktivni ... 57:0:0:1:0[/img]
Není to Spector Legend Custom V? Protože tu mám doma, akorát šedočernou :)
"Brzy se vám vrátí paměť a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru. ALE JÁ UMIM HRÁT!"
BUDAJ-31

Re: Náš sen!!!

Příspěvek od BUDAJ-31 »

takze ja si pridavam

AGUILAR AG 500SC (ten by mal byt uz za take 2-3 mesiace :twisted: :
Obrázek

MARKBASS STD104 HR-4 (to by tie malo po zosiku prist za taky mesiac):
Obrázek

MODULUS FLEA BASS:
Obrázek

MUSICMAN STINGRAY:
Obrázek

...a este nejaky Fender jazz bass 62 alebo Fender prescion bass
J toho trochu vela asi :D
xergic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xergic »

MARKBASS STD104 HR-4
Ten box mám, dobrý výběr :wink: Mimochodem - zvažovals HF? U mě vyhrál HR, je o něco málo lehčí...

A ten Aguilar jsi teda už zkoušel?
Fender Jaguar Bass, Squier Jazz Bass Standard Custom Reliced
Markbass F500, Markbass 104HR (4x10")
Hartke VXL Bass Attack
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

xergic píše:
MARKBASS STD104 HR-4
Ten box mám, dobrý výběr :wink: Mimochodem - zvažovals HF? U mě vyhrál HR, je o něco málo lehčí...

A ten Aguilar jsi teda už zkoušel?
Nelisi sa ten HF o HR len tym ze HF ma bas reflex ten vpredu?Inak hej skusal som prave Aqular hlavu (ajked som skusal ten co ma 2 kanaly ale hral om iba natom prvom ten ktory ma aj ten SC hlava co chcem) s boxom Markbas ale 2X10 a ai to bol posledny aparat ktory som chcel velmy vyskusat a ten zvuk parada.Tez som rozmislal ze box by som kupil nejaky Aquilar alebo Mesa Bogiee (tieto boxy sa daju zohnat 2X12 za asi 25000KC) ale si mislim ze zatu cenu ako zohnam tieto boxy kupim aj tento Markbass az 4X10 a est ktomu to ma aj NEOdin repraky tak zatial tato zostava ma najviac oslovila
xergic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xergic »

Nelisi sa ten HF o HR len tym ze HF ma bas reflex ten vpredu?
Jo, ale díky tomu je HF o nějaké to kilo těžší :)

Osobně kdybych měl zesilovač Aguilar, tak si koupím i box stejné značky, mám rád, když je to jednotné. Asi taková úchylka :D Tím ale nechci odrazovat od Markbasse, protože ten box je fakt skvělý...
Hartke VXL Bass Attack
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

jj Markbasy robia skvele vecy,aj komba ale ten box ma oslovil diki cene a sile ale box budem brat az po zosiku a ten zoik budem brat taz za 2-3 mesiace tak mozno sa moze nieco behom casom zmenit
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Přidávám další krásku :

http://www.rickenbacker.com/model.asp?model=4003

Prosím vás , nevíte kolik taková basa stojí v přepočtu na naše Kč ? Na ofico. stránkách jsem cenu neviděl , našel bych si ji sám , ale nechce se mi teď hledat , páč jedu pryč :wink:
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

Mirus píše:Přidávám další krásku :

Prosím vás , nevíte kolik taková basa stojí v přepočtu na naše Kč ? Na ofico. stránkách jsem cenu neviděl , našel bych si ji sám , ale nechce se mi teď hledat , páč jedu pryč :wink:
na tu basu som hral,este ktomu to bola nejaka edicia takze vraj takeho rickenbackera co som mal v ruke je len par na svete lebo ide vraj o nejaku ojedinelu farbu.Su to velmy dobre basy s velmy silnimy snimacny,maju pekny hutny sound nato ktomu su to pasivky.Ked si ju das urobit do Rickenbackeru (lebo sa uz len robia na zakazky) tak ta to vide asi na 45000KC-50000KC ale pockas si nanu asi 2 roky alebo jeden aj pol.Pripadne najlepsie kupit pouzitu.Na bazary som taku istu videl za 40000KC a na ebayu este lacnejsie...
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

BUDAJ-31 píše:
Mirus píše:Přidávám další krásku :

na tu basu som hral,este ktomu to bola nejaka edicia takze vraj takeho rickenbackera co som mal v ruke je len par na svete lebo ide vraj o nejaku ojedinelu farbu.Su to velmy dobre basy s velmy silnimy snimacny,maju pekny hutny sound nato ktomu su to pasivky.Ked si ju das urobit do Rickenbackeru (lebo sa uz len robia na zakazky) tak ta to vide asi na 45000KC-50000KC ale pockas si nanu asi 2 roky alebo jeden aj pol.Pripadne najlepsie kupit pouzitu.Na bazary som taku istu videl za 40000KC a na ebayu este lacnejsie...
:shock: To už radši Ebay a koupit za 30,000 .... Ale hraje fakt kráááásně :roll:

Teď mě napadlo , jaká basa by mohla hrát stejně a být jaksi ... víc dostupná ? Či lépe , jakej efekt , by dokázal takovej krásnej hutnej , zvuk :?: Super zvuk je zde http://www.youtube.com/watch?v=6hYRlQru ... re=channel .... je to prostě krása , a teď zapeklitá ale prostá otázka ... jak tento zvuk nejlépe napodobím ? Jasný , už vidím odpovědi o koupi origo Rickenbacker , ale to jaksi momentálně není možný :D Myslíte že by tento zvuk aspoň trošku zvádl mulťák BOSS ME-10B ?
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

ten zvuk nenahrai ziadnim fktom,jedinecnost sa skriva v base a nie v krabicke,skusal som vela bas ale ziadna nemohla ani zvukovo ani nicim siahat po pety Rickenbackerovy (no mozno Fendery a Musicmany :D )
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Jasný , tak dík a já si o tom nechám zatím jen zdát :D
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

casom mozno nieco najdes , vsak skusaj aj ine basy co ja vem taky Sivcak by aj vedel zrobyt kopiu Rickera aj by to tak mohlo podobne hrat a mal by si to za polovicu...
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

alebo ak chces nieco lacne tak skus napr som hral na bachovy,bola to kopia Rickera , ajked to bola basa za nvm 8 tisic???? tak to hralo velmy dobre,sice aj zvuk mal daaaaleko od originalky rickera tak malo to svoju tzv dravu charakteristiku zvuku...
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

BUDAJ-31 píše:alebo ak chces nieco lacne tak skus napr som hral na bachovy,bola to kopia Rickera , ajked to bola basa za nvm 8 tisic???? tak to hralo velmy dobre,sice aj zvuk mal daaaaleko od originalky rickera tak malo to svoju tzv dravu charakteristiku zvuku...
Asi to tak dopadne protože sem se právě zamiloval - Rickenbacker 4003 Bass :D
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Jo, jo rickenbacker.... Taky moje tajná láska. Koukněte tady:
Obrázek
Tokováhle zelená se mi líbí nejvíc. Asi určitě bude zakázková, protože nikde jinde jsem jí neviděl.
Furt ještě mam vizi, že někde schrastim Jolanku a pokusim se z ní udělat tohle, jen kdyby za ně nechtěli lidi tak moc :( 5k se mi za ní dávat nechce. A ty Bachy se mni vzhledově nelíbí :)
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
xergic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xergic »

Tak Rickenbacker je parádní, ale těžko se napodobuje jeho zvuk (sice třeba Line6 Variax to celkem umí, ale ten rick-feel tomu prostě chybí). Je to totiž stereo, tj. signál z krkového snímače jde do jednoho a z kobylkového do druhého výstupu. Pak se dá každý výstup píchnout do jinak nastaveného zesilovače - třeba Chris Squire z Yes zapojoval druhý do kytarového zesilovače, takže měl trochu zkreslené středy a výšky, ale basy zůstaly :)

Jinak teď je na bazaru 4001 v mapleglo za 40 tisíc. Na eBayi jsou většinou kolem $2000, takže asi 35 tisíc + doprava + clo a dph, takže to vyjde nastejno :wink:
Hartke VXL Bass Attack
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

no to si odkial nabral ze kazdy vystup ide na kazdy snimac?Ja ke dsom hral na kamaratovom rickenbackerovy tak mal zapojeny len jeden kabel a sli mu obydve snimace.to mas len nato aby sisi zapojil stereo al neni to pravda ze kazdy snimac ma svoj vystup :idea:
xergic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xergic »

No, nenapsal jsem to úplně přesně. Totiž když použiješ normální výstup, hrajou oba snímače. Ale když zapojíš i druhý, tak se rozdělí :wink:
Hartke VXL Bass Attack
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

hej?ja uz nevem mozno to je tak bo s dvoma kablami som to este neskusal ale ked si pojdem zahrat ku kamaratovy tak to mozme skusit :D
xergic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xergic »

Jaj, tak asi kecám blbosti :D Teď jsem to hledal a našel jsem, že normálně používáš mono, kde jsou oba snímače. Pak je druhý výstup - rick-o-sound - který je stereo a tam jsou snímače rozdělené. Takže potřebuješ stereo kabel...

Moje chyba, omlouvám se za zmatení :oops:
Hartke VXL Bass Attack
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“