Snímače od p. Tůmy
Pravidla fóra
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Snímače od p. Tůmy
Přátelé, máte nějaké zkušenosti se snímači od Michala Tůmy? Dikec
Re: Snímače od p. Tůmy
Ty jo vůbec netuším kdo to je. Nemáš nějaký web. Docela by mě zajímalo co to je za člověka a co dělá...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
kámoš se menuje Michal tůma, ale ten určitě snímače nedělá:-D čirou náhodou je též z Brněnska...mmjuz píše:Přátelé, máte nějaké zkušenosti se snímači od Michala Tůmy? Dikec
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Můj kámoš se také jmenuje Michal Tůma a ten snímače teda určitě dělá. Bydlí v Tišnově, ale ještě nedávno bydlel v Brťově Jenči u Černé Hory. Ale Tůmů může být... www stránky žádné nemá. Dělá spíš vintage hlavně s AlNiCo magnety, hlavně na Fendery, ale i P90 a nebo PAF.
a nějaký kontakt by na něj nebyl????
Dost lidem by se to mohlo hodit.
Dost lidem by se to mohlo hodit.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsi dopadl? Kontakt jsem Ti poslal na SZ.
Já jsem ho nechtěl rovnou kontaktovat. Momentálně nemám do čeho bych dal nové snímače. Jenom jsem ten kontakt chtěl dát tady na forum, ale když jsi psal to co jsi psal tak ho sem raději dávat nebudu. S tím kolik má práce
.Když ho někdo bude chtít tak ti může napsat SZ