Baskytara s "tetováním"

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
motycka.majk
Kontaktovat uživatele:

Baskytara s "tetováním"

Příspěvek od motycka.majk »

Zdravím vás všechny
Potřebuji od vás pomoc. Již dlouho hledám baskytaru s nějakým motivem, například tetováním. Nemohli byste mi trošinku pomoci a poslat mi na nějakou odkaz? Předem mockrát děkuji, Michal :-)
Ty o sobě víš, ale oni vědí lépe :-) (přeberte jak chcete)
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Re: Baskytara s "tetováním"

Příspěvek od Mirus »

Nebo si sežeň někoho kdo dělá airbrush třeba na auta a tak ,.... udělá ti i na basu :) Protože moje kámoška to dělá , airbrushuje auta a kamiony a tak sem se s ní dohodl a za pár stovek mi udělala překrásnej airbrush na basu. Je to tam na pořád a vypadá to skvěle. Mám tam takovou 3D lebku s plamenama ... takhle to zní blbě ale je to jinak moc krása :D ..
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Mirus píše:Nebo si sežeň někoho kdo dělá airbrush třeba na auta a tak ,.... udělá ti i na basu :) Protože moje kámoška to dělá , airbrushuje auta a kamiony a tak sem se s ní dohodl a za pár stovek mi udělala překrásnej airbrush na basu. Je to tam na pořád a vypadá to skvěle. Mám tam takovou 3D lebku s plamenama ... takhle to zní blbě ale je to jinak moc krása :D ..
Tak doufám, že bude foto!!! :wink:
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Bude hned jak najdu USB od foťáku :D
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
motycka.majk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od motycka.majk »

Mirus píše:Bude hned jak najdu USB od foťáku :D
A mohl bys prozradit, kolik tě to stálo přesněji? :-) Jinak udělají mi to v každé firmě, nebo je to opravdu jenom ze známosti?
Ty o sobě víš, ale oni vědí lépe :-) (přeberte jak chcete)
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Myslím že takřka v každé firmě samozřejmě po domluvě , protože kejtra není tak častá.

Ale u ceny hlavně záleží podle složitosti no ... pokud chceš jednoduchou lebku ... tak kolem 1,000kč , pokud něco 3D , do hloubky , pěknýho barevnýho tak i 2,500 možná i víc. Jako je to drahý , ale pokud máš basu na dýl , tak se to vyplatí.

Mě ta lebka s plamenama stála 2,600kč
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“