Potřebuji od vás pomoc. Již dlouho hledám baskytaru s nějakým motivem, například tetováním. Nemohli byste mi trošinku pomoci a poslat mi na nějakou odkaz? Předem mockrát děkuji, Michal
Baskytara s "tetováním"
Pravidla fóra
-
motycka.majk
- Kontaktovat uživatele:
Baskytara s "tetováním"
Zdravím vás všechny
Potřebuji od vás pomoc. Již dlouho hledám baskytaru s nějakým motivem, například tetováním. Nemohli byste mi trošinku pomoci a poslat mi na nějakou odkaz? Předem mockrát děkuji, Michal
Ty o sobě víš, ale oni vědí lépe
(přeberte jak chcete)
Re: Baskytara s "tetováním"
Nebo si sežeň někoho kdo dělá airbrush třeba na auta a tak ,.... udělá ti i na basu
Protože moje kámoška to dělá , airbrushuje auta a kamiony a tak sem se s ní dohodl a za pár stovek mi udělala překrásnej airbrush na basu. Je to tam na pořád a vypadá to skvěle. Mám tam takovou 3D lebku s plamenama ... takhle to zní blbě ale je to jinak moc krása
..
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Tak doufám, že bude foto!!!Mirus píše:Nebo si sežeň někoho kdo dělá airbrush třeba na auta a tak ,.... udělá ti i na basuProtože moje kámoška to dělá , airbrushuje auta a kamiony a tak sem se s ní dohodl a za pár stovek mi udělala překrásnej airbrush na basu. Je to tam na pořád a vypadá to skvěle. Mám tam takovou 3D lebku s plamenama ... takhle to zní blbě ale je to jinak moc krása
..
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Bude hned jak najdu USB od foťáku 
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
-
motycka.majk
- Kontaktovat uživatele:
A mohl bys prozradit, kolik tě to stálo přesněji?Mirus píše:Bude hned jak najdu USB od foťáku
Ty o sobě víš, ale oni vědí lépe
(přeberte jak chcete)
Myslím že takřka v každé firmě samozřejmě po domluvě , protože kejtra není tak častá.
Ale u ceny hlavně záleží podle složitosti no ... pokud chceš jednoduchou lebku ... tak kolem 1,000kč , pokud něco 3D , do hloubky , pěknýho barevnýho tak i 2,500 možná i víc. Jako je to drahý , ale pokud máš basu na dýl , tak se to vyplatí.
Mě ta lebka s plamenama stála 2,600kč
Ale u ceny hlavně záleží podle složitosti no ... pokud chceš jednoduchou lebku ... tak kolem 1,000kč , pokud něco 3D , do hloubky , pěknýho barevnýho tak i 2,500 možná i víc. Jako je to drahý , ale pokud máš basu na dýl , tak se to vyplatí.
Mě ta lebka s plamenama stála 2,600kč