Washburn N1NM-mam to vzit?
Pravidla fóra
Washburn N1NM-mam to vzit?
Chtel bych se zeptat na tuto kytaru jak se vam libi?Dneska jsem si ji byl vyzkouset a celkem se mi libila a kamosovi kterej taky hraje tak se mu taky pacila(http://www.youtube.com/watch?v=1GSLi8jYOq8 takova ukazka jejiho zvuku).Kamos,kterej ma uz trochu zkusenosti s elektrikama rikal,ze je to fact supr nabidka at to beru,tak co myslite vy?Osobne chci hrat hlavne rock,mozna punk a metal.Moc penez zrovna nemam(jeste musim koupit kombo) a max. do ty kytary bych dal tak 5000kc.Jestli vite o necem lepsi za ty penize,tak prosim napiste.
Re: Washburn N1NM-mam to vzit?
Za ty prachy bych ti i skombem doporucil tohle http://kytary.cz/bucklay-by-washburn-ky ... 08:0:0:1:0 samozřejmě to ma nevyhodu že si tu kejtru nemužeš vlastnoručne vyzkoušet aale na tuhle kytaru z toho kompletu jsem hral a byl to dobrej kus zvuk vynikající za ty prachy kombo sice nic moc ale v tyhle cenovy relaci i s kytarou za 5k asi moc jinejch možností neni 
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
no teda nevim....s tim setem bych si dal bacha ale treba to nebude tak spatny...kvasna píše:Za ty prachy bych ti i skombem doporucil tohle http://kytary.cz/bucklay-by-washburn-ky ... 08:0:0:1:0 samozřejmě to ma nevyhodu že si tu kejtru nemužeš vlastnoručne vyzkoušet aale na tuhle kytaru z toho kompletu jsem hral a byl to dobrej kus zvuk vynikající za ty prachy kombo sice nic moc ale v tyhle cenovy relaci i s kytarou za 5k asi moc jinejch možností neni
Ale tu kytaru o ktery tu mluvis bych asi nebral za 5K ona totiž na zdejšim E-Shopu je za 3200
snad jsem tě pochopil správně
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
loos:jj ja jsem si ji vybral na kytarach.cz a tam je prave za 3200kc(5000kc jsem psal,ze bych dal jako max.-treba kdyby nekdo vedel o necem lepsim do techto penez).Pises ze jsou i lepsi volby,tak kdybys mi nakou terba doporucil(popr. i odkaz na nakej obchod kde ji maj)tak bys mi moc pomohl.(moc se v tom nevyznam:( )
kvasna:jinak nevim jestli jsem te pochopil spravne,ze jsi myslel ze za 5000kc chci i kombo a kytaru tak to ne
Dohromady mam tak 7500kc a vymezil jsem si ze tak 5000kc dam na kytaru a 2500kc na kombo(chtel bych nake zdruhe ruky nakou 15W pololampove-tak kdyby nekdo daval inzerat ci mel,tak napiste
.
kvasna:jinak nevim jestli jsem te pochopil spravne,ze jsi myslel ze za 5000kc chci i kombo a kytaru tak to ne
já jsem si řikal že to je nějaký divný
no tak to se ti omlouvám za nedorozumění!
Jako to tu říká každý i můj názor je aby ses podíval na bazaru a hlavně nic neuspěchat
Jinak s touhle Washburnkou nemam zkušenosti
Ale jestli řikáš že máš nějakýho kamoše co se vyzná tak s nim projdi co nejvíc obchodů a kytar
A kup jen konkrétní kus
jen kytaru na kterou si hrál...kytary v téhle cenně jsou kus od kusu takže zkus vyzkoušet i víc kytar stejné řady
Mrkni na:
AXL-myslím že nemá cenu kupovat badwater spíš mrkni na ty opravdu levné řady...tobě by se hodil Humbucker ale u těhle AXL nestojej za nic takže spíš singly
CORT-nemám osobní zkušenosti ale všeobecně jsou chválený
IBANEZ-trochu dražší ale záruka že ti aspoň vydrží
SQUIER-taky záruka aspoň nějaký kvality...ale já je osobně moc nemusim
ARIA-není špatná...myslím že konkrétně STG by se ti mohla hodit
U všech platí to co jsem psal výš
Určitě bych ti nedoporučil kytarový set
Ohledně problematiky levných kytar a tak je tu psáno mnoho takže si určitě přečti důležitá témata co se nachází tady na fóru.
Předpokládám že si z Prahy...takže kdybys chtěl třeba pomoct při výběru tak mi napiš SZ
sice mam dost nabitej program ale rád chodim po obchodech s kytarama
A jestli můžu ještě mluvit k tomu kombu tak to děláš chytře že jdeě přes bazar ale za 1.si nejsem jistej jestli za 2500 seženež nějakou pololampu a za 2.slušnej tranzistor je stejně dobrej jako pololampa
u pololampy bys jen platil za to že je to hybrid.
Hodně štestí a hlavně nejdřív zmapuj území ať víš co opravdu potřebuješ
Jako to tu říká každý i můj názor je aby ses podíval na bazaru a hlavně nic neuspěchat
Mrkni na:
AXL-myslím že nemá cenu kupovat badwater spíš mrkni na ty opravdu levné řady...tobě by se hodil Humbucker ale u těhle AXL nestojej za nic takže spíš singly
CORT-nemám osobní zkušenosti ale všeobecně jsou chválený
IBANEZ-trochu dražší ale záruka že ti aspoň vydrží
SQUIER-taky záruka aspoň nějaký kvality...ale já je osobně moc nemusim
ARIA-není špatná...myslím že konkrétně STG by se ti mohla hodit
U všech platí to co jsem psal výš
Určitě bych ti nedoporučil kytarový set
Ohledně problematiky levných kytar a tak je tu psáno mnoho takže si určitě přečti důležitá témata co se nachází tady na fóru.
Předpokládám že si z Prahy...takže kdybys chtěl třeba pomoct při výběru tak mi napiš SZ
A jestli můžu ještě mluvit k tomu kombu tak to děláš chytře že jdeě přes bazar ale za 1.si nejsem jistej jestli za 2500 seženež nějakou pololampu a za 2.slušnej tranzistor je stejně dobrej jako pololampa
Hodně štestí a hlavně nejdřív zmapuj území ať víš co opravdu potřebuješ
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Jj sry ja myslel že maš 5k jak na kombo tak na kytaru tak to potom jolinhart píše:loos:jj ja jsem si ji vybral na kytarach.cz a tam je prave za 3200kc(5000kc jsem psal,ze bych dal jako max.-treba kdyby nekdo vedel o necem lepsim do techto penez).Pises ze jsou i lepsi volby,tak kdybys mi nakou terba doporucil(popr. i odkaz na nakej obchod kde ji maj)tak bys mi moc pomohl.(moc se v tom nevyznam:( )
kvasna:jinak nevim jestli jsem te pochopil spravne,ze jsi myslel ze za 5000kc chci i kombo a kytaru tak to ne![]()
Dohromady mam tak 7500kc a vymezil jsem si ze tak 5000kc dam na kytaru a 2500kc na kombo(chtel bych nake zdruhe ruky nakou 15W pololampove-tak kdyby nekdo daval inzerat ci mel,tak napiste
.
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
sme to oba trochu přemysleli 
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
co je spatnyho na Axl Humbech?
- Darth Maul
Takže myslíš třeba něco takového? http://kytary.cz/axl-elektricka-kytara- ... 48:0:0:1:0loos píše:AXL-myslím že nemá cenu kupovat badwater spíš mrkni na ty opravdu levné řady...tobě by se hodil Humbucker ale u těhle AXL nestojej za nic takže spíš singly...
To by dohromady s tímhle kombem nemusela být špatná kombinace za 5.350,- Kč, ne?
http://kytary.cz/fender-frontman-f15g/9 ... 353090ddb7
Uvažuju, že bych se k akustice pokusil učit i na elektriku, ale výsledek nedokážu vůbec odhadnout...
BaCH Les Paul, snímače Gibson 490R/498T
Squier Affinity Stratocaster
Jay Turser Precision Bass
Bugera V5 + EHX Metal Muff
Line 6 POD Studio UX2 + ADAM Audio A3X + Sennheiser HD 555
Washburn D10SB
Washburn D10SB
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
raci vem tohle http://kytary.cz/crate-flex-wave-series ... 353090ddb7
Uchazejici clean, vyborne zkresleni a hlavne 12ka repro bude uz trochu hrat.Zkresleni toho Fendra je nic moc, ale ma vybornej clean, idealni pro krabicky.
Ke kytare nemam zadny namitky, ale urcite ji vyzkousej nekazdymu sedne kytara z olse.
Uchazejici clean, vyborne zkresleni a hlavne 12ka repro bude uz trochu hrat.Zkresleni toho Fendra je nic moc, ale ma vybornej clean, idealni pro krabicky.
Ke kytare nemam zadny namitky, ale urcite ji vyzkousej nekazdymu sedne kytara z olse.
- Darth Maul
No on je problém, že jsem nikdy elektriku ani nedržel v ruce, takže nemám tušení, co znamená "sedne" a návyky z akustiky mi asi budou k prdu. Nedělám si ambice na nějaká sóla, spíš bych se chtěl naučit takové ty "bustrované" doprovody stylu Black Sabbath (já vím, jsem lama ale jsem přeci jen starší ročník).
Dál než do svého obýváku tuhle hračku ani dotáhnout nehodlám, takže jsem měl představu nějakého menšího komba + postupně nějaké krabičky... to by mě sousedi hnali s 12" reprákem...
Dokonce jsem myslel, že by mi stačilo i tohle http://kytary.cz/behringer-gm-108/21341 ... d75829aa02
Dál než do svého obýváku tuhle hračku ani dotáhnout nehodlám, takže jsem měl představu nějakého menšího komba + postupně nějaké krabičky... to by mě sousedi hnali s 12" reprákem...
Dokonce jsem myslel, že by mi stačilo i tohle http://kytary.cz/behringer-gm-108/21341 ... d75829aa02
BaCH Les Paul, snímače Gibson 490R/498T
Washburn D10SB
Washburn D10SB
Prosil bych abyste se vratili k tematu a poradili mi s tou kytarou-jestli je dobra jestli ji mam teda koupit-ci jestli vite o necem lepsim.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
2linhart: nestekej, pro tebe to plati taky, to co sem postoval vyse.ale jestli se ti libi jen ta washburnka tak ji bez s tim kamosem ohmatat.
2Darth Maul:Sedne znamena ze se ti bude libit zvukovy projev kytary, jak na sucho tak i pres apec.a toho komba se bat nemusis tranzistory hrajou pekne i potichu jen s tim 12repro bude to mit o dost lepsi a verohodnejsi zvuk nez vsechna ta komba s 8, 6.5 palcovymi reprama.
2Darth Maul:Sedne znamena ze se ti bude libit zvukovy projev kytary, jak na sucho tak i pres apec.a toho komba se bat nemusis tranzistory hrajou pekne i potichu jen s tim 12repro bude to mit o dost lepsi a verohodnejsi zvuk nez vsechna ta komba s 8, 6.5 palcovymi reprama.
Uz jsem si ji ozkousel a libila se mi,ale nemam zrovna zkusenosti(jen par elektrik jsem mel v ruce),tak jsem chtel slyset ohlasy na tuto kytaru od nakejch zkusenejsich kytaristu(profiku).
Tak to neřeš a ber jí jestli jsi jí vyzkoušel a páčíse tilinhart píše:Uz jsem si ji ozkousel a libila se mi,ale nemam zrovna zkusenosti(jen par elektrik jsem mel v ruce),tak jsem chtel slyset ohlasy na tuto kytaru od nakejch zkusenejsich kytaristu(profiku).
To bys tomu dalkvasna píše:(tzn neni prohlej krk atd)
Správně řečeno zkroucenej do vrtule. Prohnutej bejt může (spíš musí).
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
kvasna:tak jsem te poslech
a uz ji mam doma,na vyberu jsem si dal zalezet,nejprve jsem zkusil 4 a nejlepsi(ta co mi sedela)jsem vzal.Musim rict ze je fact supr.Jenom jeste kombicko a pak uz to muzu rozjed 
Tak to je hlavní že jsi spokojenej
nejlepší je je když člověk vybere přímo v obchodě kytarou která mu sedne