tak to delej v prilbe...EDGE... píše:To teda, vyhori mi byt a srapnel z kastrola mi rozmlati drzku ale struny jak novy. To je sen toto.theriak píše:verte nebo ne ale plotynky jsou plynovy proto ten postup s tim kastrolem ale jinak muzu fakt doporucit akorat v te mistnosti se drzi asi tak 10minut ozon jak v palirne ale rychle to vyprcha.Takze kdo neveri at to zkusi ale dulezity je ze si nenicite struny.
PRONTO PROTI PRACHU NA BASSU:
Pravidla fóra
Re: PRONTO PROTI PRACHU NA BASSU:
Re: PRONTO PROTI PRACHU NA BASSU:
ja struny sem struny na bysu vyvyrel v octove vode - tak jednou, dvakrat
ale od ty doby co taham black labely na to kaslu a kazdy 2-3 mesice kdyz uz je to hrozny koupim novy.
ale od ty doby co taham black labely na to kaslu a kazdy 2-3 mesice kdyz uz je to hrozny koupim novy.
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Re:
přesně tak já taky čistím po každém hraní koupil jsem si nějaký balzám na struny pak vydrže-jí déle nereznou a hlavně nekorodují hahahaCliff píše:jenže pokud čistíš struny tak nejlepe po každém hraní pač to nemá cenu raz za časStanley píše:Pronto občas používám, ale vždycky jen trošku na hadr a setřít prach a ohmatáníAle po každém hraní? Ani náhodou
tak jednou za dva měsíce, na struny a hmatník mám nějakej dryák z hudebnin, občas taky použiju, nijak zvlášť často.
ibanez bass btb 770, HARTKE LH500, HARTKE 4.5XL, BOSS GEB 7, BOSS TU 3, LINE 6 Relay G30... case THT music....