PRONTO PROTI PRACHU NA BASSU:

Efekty, hardware, elektronika, struny, ...
theriak
Kontaktovat uživatele:

Re: PRONTO PROTI PRACHU NA BASSU:

Příspěvek od theriak »

...EDGE... píše:
theriak píše:verte nebo ne ale plotynky jsou plynovy proto ten postup s tim kastrolem ale jinak muzu fakt doporucit akorat v te mistnosti se drzi asi tak 10minut ozon jak v palirne ale rychle to vyprcha.Takze kdo neveri at to zkusi ale dulezity je ze si nenicite struny.
To teda, vyhori mi byt a srapnel z kastrola mi rozmlati drzku ale struny jak novy. To je sen toto.
tak to delej v prilbe :D no a ze ti vyhori byt na to se v...r koupis novej ne? kdyz si vyrabis trsatka z kreditek
MrB14ck

Re: PRONTO PROTI PRACHU NA BASSU:

Příspěvek od MrB14ck »

ja struny sem struny na bysu vyvyrel v octove vode - tak jednou, dvakrat
ale od ty doby co taham black labely na to kaslu a kazdy 2-3 mesice kdyz uz je to hrozny koupim novy.
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
skubanek

Re:

Příspěvek od skubanek »

Cliff píše:
Stanley píše:Pronto občas používám, ale vždycky jen trošku na hadr a setřít prach a ohmatání :) Ale po každém hraní? Ani náhodou :D tak jednou za dva měsíce, na struny a hmatník mám nějakej dryák z hudebnin, občas taky použiju, nijak zvlášť často.
jenže pokud čistíš struny tak nejlepe po každém hraní pač to nemá cenu raz za čas
přesně tak já taky čistím po každém hraní koupil jsem si nějaký balzám na struny pak vydrže-jí déle nereznou a hlavně nekorodují hahaha
ibanez bass btb 770, HARTKE LH500, HARTKE 4.5XL, BOSS GEB 7, BOSS TU 3, LINE 6 Relay G30... case THT music....
Odpovědět

Zpět na „Baskytarový hardware, příslušenství, údržba“