Hlava Marshal JTM60
Pravidla fóra
-
Majkl.Duke
Hlava Marshal JTM60
Zdravím,hledám něco na metal,ala Arakain,Dream evil, Nightwish. A jeden mi nabízí JTM60 ale nenašel jsme nic na netu,tak se chci zeptat,co to je,a jak to vůbec hraje. Předem díky 
Re: Hlava Marshal JTM60
Pře pár lety sem na to četl recenzi v Muzikusu,myslím,že je to hodně vintage,takže myslím zrovna na metal to není dvakrát stavěný
,jinak zrovna do nebes to nevynášeli,pamatuju si něco o tenkým zvuku a zahuhlávání reproduktoru,ale víš jak už je to dots dlouho takže přesně to nevím nejlíp bude to asi vyzkoušet co
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tohle je opravdu hodně vintage aparát, na metal bych ho rozhodně nebral.
A jestlis vůbec nic nenašel...
A jestlis vůbec nic nenašel...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Nero: To bylo moc pěkné 
Jinak JTM60 se mi líbil kvůli vintage zvuku, alespoň na YT. Na metal fakt není a podle všeho je tahle řada mezi lampama od Marshalla jedno z toho... hodně horšího.
Edit: No, hodně horšímu asi ne, ale vyrábí funkčnější věci.
Jestli chceš metal a Marshall
• Marshall JCM2000 TSL
• Marshall JCM900 Sl-X [Dual Reverb asi taky]
• Marshall JCM800 s krabkou... [Poslechni si třeba Megadeth, alespoň myslím, že to byly osmitovky za něma v 80. let; nebo Judas Priesty v 80. letech]
Jinak JTM60 se mi líbil kvůli vintage zvuku, alespoň na YT. Na metal fakt není a podle všeho je tahle řada mezi lampama od Marshalla jedno z toho... hodně horšího.
Edit: No, hodně horšímu asi ne, ale vyrábí funkčnější věci.
Jestli chceš metal a Marshall
• Marshall JCM2000 TSL
• Marshall JCM900 Sl-X [Dual Reverb asi taky]
• Marshall JCM800 s krabkou... [Poslechni si třeba Megadeth, alespoň myslím, že to byly osmitovky za něma v 80. let; nebo Judas Priesty v 80. letech]
- Losgibsonos
- Kontaktovat uživatele:
No podle kapel co si vypsal nevypadáš na nějakého zbožnovatele značky marshall. Arakain a tuším i Nigtwish rěžou přez mesa boogie a Dram evil tuším přez zesilovače Laney.
K: Gibson LesPaul BFG Trans gold
S: Gibson BurtsBucker 3 , Gibson P-90
A: Bugera 333 4x JJ 6L6 , Bugera A 4xVintage 30
KB: Planet Waves 3x PW-G10, Planet Waves PWS05
T: Dunlop Jazz 2,3
ST: Gibson Brite Wires 700L
E: Dunlop Crybaby Eddie Van Halen Wah, Belcat Delay
M:AKG 3700
S: Gibson BurtsBucker 3 , Gibson P-90
A: Bugera 333 4x JJ 6L6 , Bugera A 4xVintage 30
KB: Planet Waves 3x PW-G10, Planet Waves PWS05
T: Dunlop Jazz 2,3
ST: Gibson Brite Wires 700L
E: Dunlop Crybaby Eddie Van Halen Wah, Belcat Delay
M:AKG 3700
-
Majkl.Duke
Mě je jedno,na co budu hrát,hlavně aby to hrálo!! 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
To t brzo přejde, až zjistíš, že z toho "něčeho" nedostaneš "ten" zvuk, který očekáváš. Nevím jak ty, ale já rozhodně nejsem tak bohatý, abych vyhazoval peníz za věci, které se mi nehodí do krámu.Majkl.Duke píše:Mě je jedno,na co budu hrát,hlavně aby to hrálo!!
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Kdyby se ti to nezdálo, tak to pak prodáš s další ztrátou
Pak neplač 
-
Majkl.Duke
Takhle jsme to nemyslel,já jsem to myslel,tak že mi to je jedno jeslti to je Marshall,Mesina, atd... ale aby to hrálo,třeba Yamaha nebo Suzuki,
tak aby se mi to zdálo.