Vyzkoušení hry na bicí- Brno

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
.Silver.

Vyzkoušení hry na bicí- Brno

Příspěvek od .Silver. »

Zdravím,
mám otázku. Přesněji otázku pro Brňáky. Na začátku školního roku se začínám učit na bicí a chtěl bych si to předtím aspoň jednou vyzkoušet, takže jestli znáte nějaký obchod v Brně, kde vác nechají si bicí vyzkoušet?... Samozřejmě uvítám jakoukoli možnost si to zkusit, takže jestli máte i nějaké jiné doporučení..
robo.n.x12
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyzkoušení hry na bicí- Brno

Příspěvek od robo.n.x12 »

Ted jsem byl koupit nový struny trsátka a další kravinky do hudebnich který jsou v Brně jak je Zelňák...tam nahoře najdeš to :)...nějakej chlap co si chtěl pořizovat bycí si tam jedny zkoušel...můžeš to zkusit tam, třeba to vyjde 8)
Yamaha Pacifica, B.C.Rich Warlock limited edition ----> Boss DS1 ----> Homemade ECC81 Preamp ----> EL84 Poweramp 15W ----> 1x10" noname repro, Elixir 10 ^^
Kraliik

Příspěvek od Kraliik »

Jojo, na zelňáku v Lidl music, prodává tam borec co vypadá jak Frank Zappa a je úplně v pohodě, tam si ty bicí klidně můžeš vyzkoušet
.Silver.

Příspěvek od .Silver. »

Jo, díky, za týden jdu na první hodinu, tak bych to mohl zkusit konečně :D... Jinak v tom obchodě jsem taky dneska byl, pro struny :-D, jenom nevim ani, že tam maj bicí, ale když tak o tom přemýšlim, tak tam vzadu to bude.... Dobrá, zkusím to, děkuju :)
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

A myslíte, že bych i já mohl zkusit hrát na bicí, jako moc mi to nejde, ale chtěl bych se to naučit :)
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
robo.n.x12
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robo.n.x12 »

DJmanasek píše:A myslíte, že bych i já mohl zkusit hrát na bicí, jako moc mi to nejde, ale chtěl bych se to naučit :)
To je divná otázka :D ....něco takovýho můžeš vědět jen ty sám...zkoušej si doma "bubnovat" každou rukou něco jinýho...pokud to zvládneš tak by pro tebe bycí neměly být problém...časem přidej i nohy :)
Yamaha Pacifica, B.C.Rich Warlock limited edition ----> Boss DS1 ----> Homemade ECC81 Preamp ----> EL84 Poweramp 15W ----> 1x10" noname repro, Elixir 10 ^^
DJmanasek
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

robo.n.x12 píše:
DJmanasek píše:A myslíte, že bych i já mohl zkusit hrát na bicí, jako moc mi to nejde, ale chtěl bych se to naučit :)
To je divná otázka :D ....něco takovýho můžeš vědět jen ty sám...zkoušej si doma "bubnovat" každou rukou něco jinýho...pokud to zvládneš tak by pro tebe bycí neměly být problém...časem přidej i nohy :)
Jako polyrytmy myslíš, jo trošku mi to jde, není to žádná sláva...

Zhruba do 1:30 mi to jde, potom mi to kulhá... :(
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
.Silver.

Příspěvek od .Silver. »

:-D :-D :-D... Ok, přestaňme si tu dělat srandu z neznalých, všichni víme, že na bicí umíš (teda všichni, kdo si dokáží aspoň přečíst tvůj podpis :-D) a myslim, že tohle téma splnilo svůj účel, tak žádný OT ;)..
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

DJmanasek píše:......Jako polyrytmy myslíš, jo trošku mi to jde, není to žádná sláva...

nepleť si hru rovných poly rytmů s jazzrockovým bicím sólem :lol:
Jinak pochybuju, že pokud, jak sám píšeš, začínáš, tak že tohle zahraješ i do té půldruhé minuty s tím groovem a nasazením, jak to má být.... :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
DJmanasek
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Monikad píše:
DJmanasek píše:......Jako polyrytmy myslíš, jo trošku mi to jde, není to žádná sláva...

nepleť si hru rovných poly rytmů s jazzrockovým bicím sólem :lol:
Jinak pochybuju, že pokud, jak sám píšeš, začínáš, tak že tohle zahraješ i do té půldruhé minuty s tím groovem a nasazením, jak to má být.... :wink:
Dělal jsem si srandu, mončo :)
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“