ESP LTD B50-BK
Pravidla fóra
ESP LTD B50-BK
Nazdar som zaciatocnik a chcel by som si kúpiť basu http://www.muziker.sk/Default.aspx?ESP% ... od_id;7928 ... len neviem ci je dobra? a je to akttivni alebo pasivni kytara? Alebo niaku inú?
Re: ESP LTD B50-BK
Tak na začátek až velmi dobrá varianta , ty ESPčka jsou kvalitní a tahle basa bude určitě dobrá.. Nevím jestli je to akvi/pasiv v popisu to tam není
... A jinou ? Myslím že tahle vyhovuje dost na začátek 
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
No ja som chcel taku niaku čo by vydrzala viacej a aby mala dobry zvuk a aj sa mi paci ... sak skusim sa este pozret ale ajtak diki
-
BUDAJ-31
najlepsie by bolo keby si si vyskusal nejaku Precision,Jazz alebo Humbacker veziu
- ...EDGE...
Kamarade tady vseci hraji metal, Jazz Bass jim znechutis jen nazvemBUDAJ-31 píše:najlepsie by bolo keby si si vyskusal nejaku Precision,Jazz alebo Humbacker veziu
-
BUDAJ-31
co???ves kolko basakov mtlakov hraju s jazz basmi?Trujilo a pod ja ani moc nepocuvam mtal.Hravam v jdnek kapele kde hrame metal a tam jazz bass sa skvele hodi,tiez ajked si len prepnem do rzimu ze mi ide len kobilkovy snimac to si mislim ze ide oto kto chce aky zvuk a nie riadit sa podla toho na taky stil taky snimac

Budaj má pravdu , třeba Trujillo - basák z heavy metálové skupiny , hraje na Warwicky (většinou už teď) které mají jazz snímače ... Takže když se řekne Jazz , já v tom nevidím hudbu typu da .. da .. da ... ale i něco víc ..
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
-
BUDAJ-31
moja rec...Mirus píše:Budaj má pravdu , třeba Trujillo - basák z heavy metálové skupiny , hraje na Warwicky (většinou už teď) které mají jazz snímače ... Takže když se řekne Jazz , já v tom nevidím hudbu typu da .. da .. da ... ale i něco víc ..
ja som kedysi na jazz basy nadaval,ze ako hnusne vypadaji a pod a chcel som iba Musicmana.Ked som mal Musicmana a mal som moznost si zahrat na nejake tie Fendery Jazz basy hned sa mi otvorily oci
- ...EDGE...
Tojo tak to je jina ja moc pres basy nejsem ale tak dik ze jste mi otevreli oci 
Taky používáme Jazz Bass, i když metalovější part hrajeme jen málokdy, stačí utlumit krkový snímač a jde to i s ním- krásně se ve skupine prosadí.
Aha diki a ešte niečo myslite ze je dobra na rock,pop,punk?
Ta ESP ? No už jen tím že je to ESP , spíše do tvrdšího , ale VŮBEC to nevadí , klidně i do dechové kapely ... nejvíc to záleží na nastavení komba , efektů a tak .. Takže klidně i do popu,rocku, ...
-
BUDAJ-31
nj cast zvuku oby hlavne kombo ale to uz je oniecom inom to hlavne az tak menit farbu tonu dokazu skor tie drahsie ampy.ono kazda basa je dobra na hocijaky styl,uz som videl parkrat nejakych maniakov ktory maly nejake brutal basy/gitary a hraly taky pop,rock
Heh představ si Slipknoty jak přijdou na pódium .... "dámy a pánové , zaspíváme vm svůj největší hit.." ... a najednou ... "Jednu bílou orchidééééj ...." 
-
BUDAJ-31
no a?ja som hraval s kapelou raz blackmetal par mesiacov.bol to brutal.sm tam me si ja ,spoluziak a bubnik co hra teu blackmetal zahraly obcas ludovky.hned sa inak hralo
...dokonca traz ja s tym bubenikom a jeden gitarysta mame taku projektovu kapelu a zlozilisme aj jdnu pesnicku taku zmetalizovanu ludovku
Sak to je folk metal ... ten je dost sobry 
-
BUDAJ-31
to nieje folk metal.to je take nieco ako power metal alebo take podobne ako mdzi metal a joe satriany ale o folku je tam asi iba jedna zatial pesnicka.ak by bolo nejake video tej pesnicky z koncertu tak ho tu hodim ak nezabudnem 
Ok tak potom posli
a este nieco ake kombo by si mi doporucil za takych 3 000.? Nasiel som si nake taketo zatial http://www.muziker.sk/Default.aspx?Fend ... od_id;6413
Naposledy upravil(a) Edwin dne 9.09.2009 17:06, celkem upraveno 1 x.