Kombo/hlava-box do 25.tisíc

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Querian
Bandzone: bandzone.cz/froginfog
Kontaktovat uživatele:

Kombo/hlava-box do 25.tisíc

Příspěvek od Querian »

Dobrého večera všem. Tak je to opět podobná hloupá otázka co tu byla již mnohokrát. Přišel čas vyměnit kombo a potřebuju poradit. Hraju už 2roky, půl roku mám kapelu a chtěl bych si koupit apec do 25tisíc. Hrajem rock/hardrock/grunge. Tak mi prosím poraďte co bych si měl zakoupit;). Všem dík za názor ;)
kubog

Re: Kombo/hlava-box do 25.tisíc

Příspěvek od kubog »

Použitý Marshall JCM 900 z bazaru + 1960. Vyriešené
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

V tomto rozpoctu uz bych nesetril na bedne, tj. budto vzit tu 1960ku (cca 10K jeta z bazaru), anebo nejakou V30kovou slusnejsi 2x12ku (ENGL, Orange), ta bude jeta za podobnou cenu. Jinymi slovy shanime hlavu za 15 papiru. V tom pripade to JCMko je asi nejlepsi volbou...

Kdybys netrval na hlave a boxu, nabidnul bych H&K Statesman, na tvuj styl by to mohlo byt dobre. Ale s timto rozpoctem bys koupil leda kombickovou verzi.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

trziste/p-hughes-kettner-tube-100-t15115.html

? :-) + 1960 a jede se

Je to podle mně rocková hlava, čili by to nemuselo být marný
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

jestli chces zvuk jako mel napr cobain, tak mesa studio/caliber/markII/markIII
Hemi

Příspěvek od Hemi »

Jak píšou ostatní.........jetej kvalitní box kolem 10tis. a pak to jetý JCM900, ale jestli z nějakýho důvodu nechceš Marshall, tak si zkus nějaku příšeru typu Bugera, nebo ValveKing.............ale to doporučuju spíš trpělivost a chvilku sledovat bazar - objevujou se tam zázraky a kolem 25tis. už můžeš narazit na slušnej komplet.
kytara - Schecter Hellraiser C-1
amp - Krank Rev Series 1
box - Marshall 1960AV
efekty - Morley Tremonti Wah, ZVEX Box of Rock, EHX Memory Toy, Boss NS-2, Boss TU-3
tom.ryb

Příspěvek od tom.ryb »

Nabízím aparát Hughes&Kettner TUBE 100. Jestli máš zájem SZ.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

To je slibne :)
Somnus Aeternus
tom.ryb

Příspěvek od tom.ryb »

Jenom doplním. Teď se na bazaru válí nová bedna od hughese za 12000 s v30!!! To je síla. Bejt Tebou neváhám.
Majkl.Duke

Příspěvek od Majkl.Duke »

Abych nemusel zakládat nové téma,taky hledám výbavičku,a hlavu kolem těch 15. tis A vůbec nevím co,mám něco jako vybráno ale ještě hledám co by bylo. A teď jsem objevil ,,Ashton BLUETONGUE 100H,, docela pěkná výbava ale nějak se mi tomu nechce věřit! :-) TAk se chci zeptat,jeslti o tom někdo něco neví?

Se rozhoduju mezi VK hlavou,Randallem RH50T a nebo něco jetým co objevím na bazaru,ale nic co by mě zaujalo,nebo scházejí prachy. :-) A box,ten jsi nechám udělat od kámoše,bych řek,lepší,než nějaký jety.
Querian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Querian »

já to původně viděl na http://kytary.cz/engl-thunder-50-combo- ... 85:0:0:1:0
ale doporučujete mi hlavu a repro z bazaru?
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Thunder je dobrej apec, ale jestli hledas klasickej rockovej a grungovej zvuk, tak bys mohl byt zklamanej. ENGLy maji svuj ksicht a jsou to aparaty vhodny na tvrdou muziku, minimalne teda Thunder, Screamer a tady tato serie. Pokud tedy chces ENGLa (v tom te jedine podporim :)), pak si ho urcite bez vyzkouset.

Mimochodem ted se nabizi docela kauf na bazaru:
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=4 ... =0&region=
Za tyhle penize to je hodne slusny :)

P.S.: Nejak jsem zazdil nadpis a myslel jsem, ze chces jenom hlavu a box :-) V tom pripade urcite zvaz i toho Statesmana - bude hrat dost jinak a do grunge a klasickyho rocku mozna i lip. Kazdopadne v teto cenove relaci by sis to mel pred koupi vyzkouset, pokud nejde o super kauf z druhe ruky.
Somnus Aeternus
Querian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Querian »

třeba takhle sehnat hlavu engla a k tomu 2x12 do těch 25tyček.... to by se mi líbilo :-p
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Majkl.Duke píše:Abych nemusel zakládat nové téma,taky hledám výbavičku,a hlavu kolem těch 15. tis A vůbec nevím co,mám něco jako vybráno ale ještě hledám co by bylo. A teď jsem objevil ,,Ashton BLUETONGUE 100H,, docela pěkná výbava ale nějak se mi tomu nechce věřit! :-) TAk se chci zeptat,jeslti o tom někdo něco neví?

Se rozhoduju mezi VK hlavou,Randallem RH50T a nebo něco jetým co objevím na bazaru,ale nic co by mě zaujalo,nebo scházejí prachy. :-) A box,ten jsi nechám udělat od kámoše,bych řek,lepší,než nějaký jety.
NA BLuetongua jsem se už ptal a bez reakce bohužel....( http://www.cmias.cz/hudebni-nastroje/ak ... shton.html ) ..design to má pěknej.. No,.. okopírovanej teda.. ale jinak nevim.. ukázky taky nikde nejsou
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

ja bych tomu devitikilu zas tolik neveril. valveking mi je zvukove (a nejen me) mnohem sympatictejsi, ackoliv neni tak adidas.
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Kinx píše:ja bych tomu devitikilu zas tolik neveril. valveking mi je zvukove (a nejen me) mnohem sympatictejsi, ackoliv neni tak adidas.
Valveking není žádná sláva , za 25k se dá sehnat lepší apec , já uvažoval mezi VK a randallem pololampou a na plný čáře vyhrála pololampa , skus jí třeba Tě zaujme ;)
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

ja VK znam a s dobrym boxem hraje dobre :) myslel jsem samozrejme v kombinaci s hlavou, spodni hranice pro hrajici box pocitam nejakych 10-11 tisisc a za zbytek se poridej jen ty cinsky hlavy (valveking, bugera, ashton...mozna i ten randall) a devitikilo

osobne bych za ty penize sel do komba od mesy (pokud nehrajes hodne podladene), ted na bazaru zrovna nekdo prodava maverick za 26.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Tech Mesin je na bazaru vic, to by mohla byt dobra volba, ale to chce vyzkouset... Mne treba Mesa Mark III az tak nesedla, ale je fakt, ze to bylo dost mozna tim, ze nemela grafickej EQ, kterej je myslim dost dulezitej. Ty na bazacu to maji. Je tam minimalne Caliber a Mark II
Somnus Aeternus
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

myslim ze i bez GEQ se da v pohode obejit, akorat jde o vkus :) je lepsi to mit nez to nemit, ale vzdycky jsem ho zatim u hlav s nim vypinal. jestli se ti nelibil mark III tak nevim jestli by ti sedl mark II, nehraje tak "moderne".

ja nevim, me je tahle mesa z toho co je ted na bazaru nejsympatictejsi :) taky to neni narozdil od tech dvou jednokanal, ale dalo by se to hrat se vsema (u toho mark II je nejakej nestandartni EVM?)
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

No mne tam chybely spodky - basy se nedaji osolit na tom pre-gain EQ a bez nich to hralo docela vykastrovane... Jsem holt zvyklej na hutnejsi zvuk :) na druhou stranu na sola to neuveritelne zpivalo! Nechapal jsem :) Rikam, chce to vyzkouset, apecy jsou to rozhodne dobry.

Co se tyce repraku, tady je naky info:
http://www.sevenstring.org/forum/gear-r ... eaker.html
http://www.aukro.cz/item710697402_elect ... w_usa.html

Ale mozna nejlepsi by bylo se zeptat citizena :D
Somnus Aeternus
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“