Měl někdo v rukách WASHBURN F52SWCEN?

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
Darth Maul

Měl někdo v rukách WASHBURN F52SWCEN?

Příspěvek od Darth Maul »

Protože mě znovuobnovené cvičení na kytaru ani po měsíci nepřestalo bavit a pozoruju poměrně velké zlepšení, dospěl jsem k závěru, že si pořídím i nějakou kvalitní elektroakustiku. A protože jsem se svým polomasivním akustickým Washburnem navýsost spokojený, uvažuji i o setrvání u značky.

Na kytary.cz mají teď v akci model WASHBURN F52SWCEN za 15.000, což mi přijde na celomasiv této třídy docela pěkná sleva z původních 25.000. http://kytary.cz/washburn-f52swcen/99375/?SE674:0:0:1:0
Samozřejmě si ji půjdu vyzkoušet, ale kdyby měl někdo nějaké tipy, určitě bych je uvítal. Na netu moc recenzí není... :(
BaCH Les Paul, snímače Gibson 490R/498T
Squier Affinity Stratocaster
Jay Turser Precision Bass
Bugera V5 + EHX Metal Muff
Line 6 POD Studio UX2 + ADAM Audio A3X + Sennheiser HD 555
Washburn D10SB
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Měl někdo v rukách WASHBURN F52SWCEN?

Příspěvek od Nero »

Hrál jsem na ni, sice jen akusticky bez zapojení do aparátu, ale i to mi stačilo. Zvuk je opravdu hodně příjemný, dost se mi zalíbil. Kytara je dobře zrpacováná, hrálo se na ni velmi pohodlně. Za ty prachy bych po ní skočil, i kdyby neměla elektroniku :wink:

A protože je osazena B-Bandem, tak si troufám tvrdit, že ani z aparátu nebude znít špatně...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Darth Maul

Tak jsem si ji dneska na krámě vyzkoušel, ale jsem z ní poněkud rozčarován...
Překvapila mě, jak je proti "Déčku" malá, takže ani ten zvuk mi nepřišel nijak impozantní.
Zkoušel jsem ji jen akusticky, ale protože tam dneska někdo řádil na basu opravdu dlouho a nahlas, měl jsem z celého zkoušení prd a díky špatnému dojmu z nevýrazného nástroje si ji teď už určitě nekoupím... :?
Washburn D10SB
Herdemond

Příspěvek od Herdemond »

Vím že to sem nepatří a asi tím trochu Spamuji, ale měl bych otázku.

Do jakého krámu chodíte v Praze zkoušet kytary?

Já jsem byl v kytary.cz na Pražského povstání a když jsem vybíral cítil jsem se velmi omezen každá kytara jen jedenkrát některé opravdu špatný zvuk prostě mi to příšlo od nich dost špatné jednání. Setkal jsem se tam s prodavačem který mi nabízel kytaru která nezněla a to i mě který nepatří zrovna mezi moc hudebně slyšící. Byl jsem z toho dost rozmrzelý čekal jsem že příjdu do hudebnin kde bude někdo kdo tomu rozumí kdo bude mít i chut poradit a snahu prodat člověku který když řekne že o tom nic neví dobrý kus. A ne ten nic neumí musim se zbavit toho nejhoršího co tu mam.
Darth Maul

Byl jsem přesně tam, co popisuješ...
Washburn D10SB
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Darth Maul píše:Tak jsem si ji dneska na krámě vyzkoušel, ale jsem z ní poněkud rozčarován...
Překvapila mě, jak je proti "Déčku" malá, takže ani ten zvuk mi nepřišel nijak impozantní.
Zkoušel jsem ji jen akusticky, ale protože tam dneska někdo řádil na basu opravdu dlouho a nahlas, měl jsem z celého zkoušení prd a díky špatnému dojmu z nevýrazného nástroje si ji teď už určitě nekoupím... :?
Počkej, jestli ale hledáš zvuk dreadnoughtů, tak nekoukej po jumbech. To pak se nedivím, že jsi z toho zklamán...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Darth Maul

Jo, na tom něco bude...
Washburn D10SB
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“