míchání software
Pravidla fóra
míchání software
M-AUDIO ProSessions Sound jde vložit do softu jiného třeba od Steinberga , aniž bych jej poničil?
Mám Sequel 2 a chtěl bych to zkusit.Poraďte . víc hlav víc ví.
Mám Sequel 2 a chtěl bych to zkusit.Poraďte . víc hlav víc ví.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: míchání software
Mno, takže polopatě: jde-li o software podporující ReWire nebo o software typu VST/DirectX plug-in (efekt či nástroj), tak není cílový software (třeba od Steinberga) nijak ohrožen. Pakliže ovšem zmíněný soft nepodporuje ani nemá charakter ničeho ze spomínaných, nelze ho s jiným softem propojit.
Ale jinak navrhuju založit zde na fóru obdobu HOF (Hall Of Fame, Síň Slávy - nazval bych to třebas Liga nemistrnných) a toto by mohl být docela cool základní kámen!
P.
Ale jinak navrhuju založit zde na fóru obdobu HOF (Hall Of Fame, Síň Slávy - nazval bych to třebas Liga nemistrnných) a toto by mohl být docela cool základní kámen!
P.
Tisícere díky za založení nové sekce v níž budu králem,ale zeptat se snad můžu pokud to není zakázané
pane císaři ó vladče náš.Díky zas vím o něco víc ve svých stařeckých létech.
Heslo"Kdo nic nedělá,nic neskazí,ale dokonce života zůstává pitomcem."
pane císaři ó vladče náš.Díky zas vím o něco víc ve svých stařeckých létech.
Heslo"Kdo nic nedělá,nic neskazí,ale dokonce života zůstává pitomcem."
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
2kozeny: ale no tak, tož se trochu povzneste nad věc, ne?
ono když se nevyplní rok narození, tak se těžko dá předpokládat, co za týpka sedí na "druhé straně". Fakt je ten, že v dnešní době maximálně prorostlé internetem a vůbec je podobný dotaz trochu zarážející - ale sakryš, abych si nemohl z kohokoli udělat legraci, no to teda ne
P.
P.
Špatně si to vykládáte,po dlouhých létech hraním na živo jsem zvyklý na ledacos.Na stará kolena mě nemoc posadila k pc . Já starý analog jsem byl nucen přejít na digitál, jenom alespoň trochu muziky aktivně.Takže
se někdy ptám i na ptákoviny což lidem kolem soft muziky připadá neuvěřitelné.Každý jednou začíná , já
začal před rokem a zatím nic moc .
se někdy ptám i na ptákoviny což lidem kolem soft muziky připadá neuvěřitelné.Každý jednou začíná , já
začal před rokem a zatím nic moc .
Dodatek:jsem ročník 1946
Tak to je uctyhodne! Priznam se, ze i ja si z toho tropil sprymy, kdyz jsem to cetl, ale ted spis smekam 
Kazdopadne bude nejlepsi, kdyz napisete co nejvice informaci o tom, co mate, co je vas umysl a jak to ted provadite, protoze pri neznalosti terminologie je vzdycky docela tezky radit s konkretnimi problemy.
Kazdopadne bude nejlepsi, kdyz napisete co nejvice informaci o tom, co mate, co je vas umysl a jak to ted provadite, protoze pri neznalosti terminologie je vzdycky docela tezky radit s konkretnimi problemy.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak - přidávám se k Wohmovi; již jsem měl tu čest hovořit s podobně staršími ročníky, ale u nich se zřejmě nejednalo o tak drsný přechod analog -> digitál, takže tam již nějaké povědomí bylo.
Když už jsme si vyjasnili na čem jsme, tak nevidím problém v dalších diskusích i s nepřesnou terminologií
člověk je již po letech holt asi zhýčkaný naopak mladou generací, která klade podobně spletité dotazy, ale tam jsou základní neznalosti z úplně jiných důvodů.....
P.
Když už jsme si vyjasnili na čem jsme, tak nevidím problém v dalších diskusích i s nepřesnou terminologií
P.
Je to i moje chyba,špatně položený dotaz.ProSessions přináší samply a smyčky ve formátech Aiff, Acidized Wav, a REX2 a je levnější než Sequel Content Sets který je ve formátech wav atd ve stejné zvukové kvalitě.
Aten dotaz: samply a smyčky ProSessions jdou vložit do programu Sequel 2 bez úhony?
Aten dotaz: samply a smyčky ProSessions jdou vložit do programu Sequel 2 bez úhony?
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud má Sequel možnost tyto formáty načíst (to bude uvedeno ve specifikacích), tak samozřejmě a bez problémů (i úhony)
Jde o to, že samply, smyčky a ostatní materiál jsou prostě stavební součásti a nijak nezasahují do programů, ve kterých jsou použity. Takže se nic nemůže stát.
P.
Jde o to, že samply, smyčky a ostatní materiál jsou prostě stavební součásti a nijak nezasahují do programů, ve kterých jsou použity. Takže se nic nemůže stát.
P.
Díky za radu a já zkusím.