Jak hrát píseň Atentát od Kryštofa
Pravidla fóra
-
adamzabransky
Jak hrát píseň Atentát od Kryštofa
Ahoj všichni, moc bych prosil, jestli byste mi někdo neřekl, jak hrát na kytaru píseň Atentát od skupiny Kryštof (http://www.youtube.com/watch?v=qCKKHGi6P0o). Akordy jsou všude, ale nevím, na jaké mám hrát struny...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Jak hrát píseň Atentát od Kryštofa
Ahoj. asi ti neudělám radost, ale řeknu ti to, co je pro tebe nejlepší - poslouchej a poslouchej, pak na to přijdeš sám. Pocvičíš se a příště na jiný písničce to už zvládneš líp a sám. Pomůže ti to daleko víc, než kdybychom ti tady řekli, co máš přesně dělat.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Kacis
- Kontaktovat uživatele:
No ja jen poradím ze je to prakticky jen vybrnkani oněch akordů stylem: bass ton a střídání dvou harmonických tónů. A porad dokola:) je to vazne jednoduché:):):)
Jednou mi naši řekli, ať pořád nehraju na kytaru a jdu se učit do školy. Ale já jim na to řekl: "Nejdřív práce a pak zábava."
Kytara: Fokus J-150S BL
Kombo: Johnson JA-T15-R
A nějakej ten kabel a trsatka, stojan atd...
Jak rekl kacis, chytnes akord A a brknes bas A a pak stridave G e, prehodis a akord E brknes bas E! a pak zase G e pak akord F-moll(nedrz to jak bare by to neznelo chytni jenom na druhem prazci na strune G,E) brkni bas E zas G e , nakonec akord D, brknes D a zas G e (ale tu strunu e prvne bez uchyceni D akordu az pak chytnes a brknes) asi to je to slozite napsany ale zkus to s kytarou co je tady napsany a das to dohromady 
Fender strat FAT (1xHB Seymour Duncan TB-4 JeffBeck, 2xSC) Marshall JCM2000 TSL602, Boss OD-2,TU-3, Orange AD5
-
adamzabransky
Díky všem, já vím že je lepší si to vymyslet sám, ale mně by to trvalo hrozně dlouho. Jinak to není napsané zas tak složitě, už to jakž takž zvládám. Ještě jednou díky
)
- Kacis
- Kontaktovat uživatele:
Tak toto uz je moc jednoduchý. Kdyz ta akordy a tak jednoduchou pisen jako atentát tak tim by mohl i odposlechove začít:)Holajs píše:Jak rekl kacis, chytnes akord A a brknes bas A a pak stridave G e, prehodis a akord E brknes bas E! a pak zase G e pak akord F-moll(nedrz to jak bare by to neznelo chytni jenom na druhem prazci na strune G,E) brkni bas E zas G e , nakonec akord D, brknes D a zas G e (ale tu strunu e prvne bez uchyceni D akordu az pak chytnes a brknes) asi to je to slozite napsany ale zkus to s kytarou co je tady napsany a das to dohromady
Jednou mi naši řekli, ať pořád nehraju na kytaru a jdu se učit do školy. Ale já jim na to řekl: "Nejdřív práce a pak zábava."
Nezna nekdo taby prosim? Dekuji (pokud uz ji umite zahrat,hodilo by se rict jak na to )
Rukama a ušimaReido píše:Nezna nekdo taby prosim? Dekuji (pokud uz ji umite zahrat,hodilo by se rict jak na to )
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Tady je TABReido píše:Nezna nekdo taby prosim? Dekuji (pokud uz ji umite zahrat,hodilo by se rict jak na to )
oo dekuju
predevcirem hrali v CEZce..byl to zazitek 
-
charliealpha
Jo to musel bejt fakt zazitek, vic jak polovina pisnicky slozena z dlouheho Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, v pulce se lamajiciho o tercii niz 
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Navíc se ta kapela vykrádá více než jiné, písničky jsou si podobné jako vejce vejci.. Ale což, jsou daleko, daleko horší.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
-
real_dead_one
Já bych doporučoval tuto písničku nehrát vůbec.