0-ty prazec
Pravidla fóra
0-ty prazec
Dobry, zlomil sa mi 0-ty prazez na basse a ked som si cel kúpit novy v hudobninach mali len neobrseny polotovar, na nete som nasiel len niejaky za 9eu a est z postovnym by ma to vislo dost vela.
To su nulte prazce taq ohrozeny druch??A ak hej taq jaq sa mam k tomu dostat???
Za odpovede voprred dakujem.
To su nulte prazce taq ohrozeny druch??A ak hej taq jaq sa mam k tomu dostat???
Za odpovede voprred dakujem.
Re: 0-ty prazec
.....predtým než nejaký nulťák kúpiš potrebuješ vedieť jeho dĺžku, šírku, rozteč a najlepšie je si to dať vyrobiť podľa pôvodného a z mosadze.....
to sa roby z mosadze??? som zatial videl len plastove
....nie len z mosadze, ale to je celkom dobrý a lacný materiál, sú aj kostenné nulťáky a tiež aj z kadejakých tvrdých zliatin.....
-
BUDAJ-31
zajdi si niekde do hudobnin s basou a ad ti tam hodia nejaky nultak podla miery bo to nieje mozne aby si nejaky nenasiel,poznam X obchodov kde maju same nultaky,napr Music Mada Zilina,Muzikant Ostrava,...kto hlada najde 
Jako dnes som sa pokusil niejaky kupit ale mali tam len taqi neobruseny a ani newipadali ze bi mi clei pomoct, ale vykusam tam zajst zatra a popitat sa ich aj ked newim bo moc tam tych nultakov nemaliBUDAJ-31 píše:zajdi si niekde do hudobnin s basou a ad ti tam hodia nejaky nultak podla miery bo to nieje mozne aby si nejaky nenasiel,poznam X obchodov kde maju same nultaky,napr Music Mada Zilina,Muzikant Ostrava,...kto hlada najde
dnes som tam bol znova a povedali mi ze ked si ten nultak zozeniem taq mi ho tam nasteluju, a poradili mi stranku kde som nasiel tento http://www.sollerguitars.com/obchod/tmp ... 134041.jpg stoji 9,13eu a ked si k tomu priratam postovne taq je to dost nenazi a newiem ci sa mi to oplati
-
BUDAJ-31
a rovno popis Sivcakovy aj miery a on ti to urcite aj zbrusy na mieru 
nezbrusi uz som sa ho spital, iba ze ked si to zozeniem taq mi to tam nalepi