HLEDÁ SE ABLETONISTA :) (Lexicon MX400)

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Lexicon MX-400 + Ableton

Příspěvek od pavlii »

2Sony: mno, bez znalosti routování bych se rozhodně nepokoušel pracovat s externím HW efektorem :? to je jako bys chtěl z tříkolky přesedlat za volant auta.....

Přečti si po mě ještě jednou, jak jsem ti to napsal; jak jsi to napsal ty je špatně, fungovat to nebude. Principy routování se mi vysvětlovat moc nechce - nadto jsem uvedl dost podrobně konkrétní zapojení. Případně se dotazuj k němu. Pokud o routování nevíš vůbec nic, nemá cenu, abys vymýšlel sám různé kombinace, protože to nikam nepovede.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Sony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sony »

Tak to pro mě neni vůbec dobrá zpráva :cry: . Je mi 19 a asi 2-3 roky dělám kompletní hudební podklady(Přes PC s klávesama). Před rokem jsem se rozhodl, že už vokály ve studiu nahrávat nebudem a nakoupil jsem základní vybavení na nahrávání. Teď jsem vybavení rozšířil o další mašinky a koukám, že můžu znovu začít od začátku. No, ale možná je to taky v něčem dobrý, že se tim člověk zabývá postupně věc od věci. :) Každopádně k tomu routování: Existují na internetu nějaké návody k tomuto tématu? Nic jsem totiž neobjevil.
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Mhm - nebude to úplně od začátku :wink: jen je třeba si znalosti rozšířit. Na netu nevím, jestli se dá něco najít, ale upřímně řečeno bývá nejlepším zdrojem (nebo aspoň pro první přiblížení) manuál :D hlavně takový ten podrobný (obvykle se jmenuje Getting Into The Detail, Reference Manual nebo Operation Manual), mívá několik set stránek a jsou tam fakt všechny detailní informace o programu, jeho možnostech a využívání.

Když to vezmu kolem a kolem, tak teoreticky nic jiného by nemuselo být třeba.

V každém případě je třeba si uvědomit zásady zapojování vstupů a výstupů zvukovky, vstupů a výstupů externího HW a používání Sendů a Sběrnic.

P.

Sony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sony »

Tak jsem zkoušel nastavit to "podle" návodu na stránkách http://www.lexiconpro.com/product.php?id=11#downloads a žádný pokrok. Ještě se mi nepovedlo zprovoznit jediný efekt. Už mě to vážně štve. Jsem asi fakt lempl. Potřeboval bych popsat úplně všechno co mám udělat. I v tom abletonu.
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

:cry: S popisem bych ti i pomohl, ale s Abletonem ne.....

P.

Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“