IBANEZ BTB 555-názory...

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
jacoob87

IBANEZ BTB 555-názory...

Příspěvek od jacoob87 »

Chci si koupit IBANEZ BTB 555 - 5-ti strunná, aktivní elektronika. Máte s ní někdo nějaké zkušenosti? Co vy na ní?

http://eshop.kytary.cz/ibanez-btb-555-5 ... 55:0:0:1:0
afektband

Re: IBANEZ BTB 555-názory...

Příspěvek od afektband »

jacoob87 píše:Chci si koupit IBANEZ BTB 555 - 5-ti strunná, aktivní elektronika. Máte s ní někdo nějaké zkušenosti? Co vy na ní?
Jsem sice kytarista, ale ta basa se mi líbí, má kvalitní snímače, zpracování bude nejspíš taky na dobrý úrovni, já bych se jí nebál, ale třeba ti někdo doporučí za tý peníze něco lepšího.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
hrushi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hrushi »

Hrál jsem na ni a bylo to fakt na nic :) Vypadala jako "ušitá horkou jehlou u vietnamců", v téhle cenové kategorii mě mnohem víc zaujala Corvetta od Warwicku, zvukově na tom byla mnohem lépe.
Sandberg California JM5, Ampeg SVT-3 PRO, Ampeg SVT 610 HLF, Colorsound Bass Fuzz, PW-CT-04

http://myspace.com/thievesinstreets
http://bandzone.cz/thievesinstreets
CR_ZDECHLINA

.

Příspěvek od CR_ZDECHLINA »

ja po ní koukal ve čtyřkovým provedení ... předchozí zpráva mě lehce zneklidnila :) ... dost se mi líbila i ty snimače atd...
CR_ZDECHLINA

.

nemá zkušenost s tímhle nástrojem ještě někdo??? jako názor jednoho ač třeba pravdivej je pro mě málo :) dík
Cliff

Re: .

Příspěvek od Cliff »

CR_ZDECHLINA píše:nemá zkušenost s tímhle nástrojem ještě někdo??? jako názor jednoho ač třeba pravdivej je pro mě málo :) dík
mě se moc nelibí ten tvar :roll: běž radší do warwicku slyšel jsem samou chválu :D no tak samou chválu ne ale ani žádnou negativní kritiku

http://eshop.kytary.cz/rockbass-by-warw ... 55:0:0:1:0

a je levnější :lol:
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!
Obrázek
Obrázek
Gerald

Příspěvek od Gerald »

Warwick do 40000 prakticky nehraje...v té ceně bych šel do Yamah nebo Cortu...(ty dělaj i levný nástroje kvalitní).
Ale je to jen názor.
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Gerald píše:Warwick do 40000 prakticky nehraje...v té ceně bych šel do Yamah nebo Cortu...(ty dělaj i levný nástroje kvalitní).
Ale je to jen názor.
No netvrdil bych zrovna, že nehraje... To je hodně nadnesené. Já jsme teda osobně na ot BTBéčko slyšel jenom dobré... Ale faktem je, že jsem na něj nehrál, takže radši mlčím...
CR_ZDECHLINA

.

No tak když se budem bavit o tvaru :D ... tak osobně zase nemusím ty warwickovsky tvary :). No už sem ji objednal na prodejnu tak si na to hrábnu a rozhodnu se
dík za tipy
jacoob87

Příspěvek od jacoob87 »

MOOOOOOC děkuju za vaše odpovědi s warwickem mám vlastní zkušenosti a ne moc dobrý to samí i s yamahou a to jsem se vždy dostal ke kvalitním kouskům asi jsem smolař. No tak jsem zabrousil na Stagg 5-ti strunka pasivní klasickej zvuk a za 5000 pánové a dámi jsem s ní moc spokojenej sice snímače stály za velkej prd ale po výměně perfektní. jen mě zajímaly vaše názory protože mi IBANEZA padla hned pěkně do ruky a za ty peníze celkem dobrej stroj
Cliff

Příspěvek od Cliff »

Gerald píše:Warwick do 40000 prakticky nehraje...v té ceně bych šel do Yamah nebo Cortu...(ty dělaj i levný nástroje kvalitní).
Ale je to jen názor.
no lol to myslíš vážně ?
Obrázek
Obrázek
hrushi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hrushi »

Cliff píše:
Ale je to jen názor.
no lol to myslíš vážně ?
Víš jak, možná že má doma Streamer Stage II a pohrdá zbytkem :D :twisted:
Sandberg California JM5, Ampeg SVT-3 PRO, Ampeg SVT 610 HLF, Colorsound Bass Fuzz, PW-CT-04

http://myspace.com/thievesinstreets
http://bandzone.cz/thievesinstreets
Cliff

Příspěvek od Cliff »

Víš jak, možná že má doma Streamer Stage II a pohrdá zbytkem
krutě pohrda zbytkem :D
Obrázek
Obrázek
CR_ZDECHLINA

.

Hi jacoob,
tak sem si ji včera přivezl (550 teda jak sem psal vejš někde) a je to mrtě vostrej nástroj, parádní zvuk, designový provedení a hlavně, je krásně lehoučká ... jestli o ní ještě přemešlíš tak už nepřemejšlej :) a jdi do ni ;)
EBS-410; EBS-HD 350W; Fender Jazz Bass Standard 5; BOSS-Syb5
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Vim, že tohle je mrtvý téma, ale koukněte na tohle: http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=4 ... 00&region=
Kdyby mi někdo koupil tu mojí Yamahu, tak neváhám a jedu pro ní. Už jen proto jak vypadá. :wink:
Tohle je přesně muj šálek 8)
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

Ibanezy robia celkom dobre basy ale ten zvuk za moc nestoji , hlavne u bas o tych +- 16000KC?
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

To jo , byl jsem u kamoša ze školy , taky hraje na basu a má Ibaneza myslím nějakýho té řady GSR 305 ... vypadá pěkně , zpracování suprový .. ale ten zvuk nic moc. Dotáhl jsem k němu svůj Washburn T14 a zvuk jsem měl basovější a takovej kovovější než on ... ten Ibanez mě přišel suchej ... ale to je můj názor a třeba zrovna ten Ibanez co měl se v továrně nepovedl .. :D
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Mirus píše:To jo , byl jsem u kamoša ze školy , taky hraje na basu a má Ibaneza myslím nějakýho té řady GSR 305 ... vypadá pěkně , zpracování suprový .. ale ten zvuk nic moc. Dotáhl jsem k němu svůj Washburn T14 a zvuk jsem měl basovější a takovej kovovější než on ... ten Ibanez mě přišel suchej ... ale to je můj názor a třeba zrovna ten Ibanez co měl se v továrně nepovedl .. :D
Přesně to co popisuješ může taky dost ovlivnit kvalita zvolených strun a jejich stáří, takže ono to mohlo být i tím docela ovlivněný.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Já měl sériovky , on měl sériovky ... ale samozřejmě , i ty se liší ..
aivn86 píše:
Mirus píše:To jo , byl jsem u kamoša ze školy , taky hraje na basu a má Ibaneza myslím nějakýho té řady GSR 305 ... vypadá pěkně , zpracování suprový .. ale ten zvuk nic moc. Dotáhl jsem k němu svůj Washburn T14 a zvuk jsem měl basovější a takovej kovovější než on ... ten Ibanez mě přišel suchej ... ale to je můj názor a třeba zrovna ten Ibanez co měl se v továrně nepovedl .. :D
Přesně to co popisuješ může taky dost ovlivnit kvalita zvolených strun a jejich stáří, takže ono to mohlo být i tím docela ovlivněný.
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
EBbass

Příspěvek od EBbass »

Ja by som si za tuto cenu takýto nastroj určo nevyberal...Možno keby som to chytil do ruk a dostane ma to tak ano ale v tejto cene je to povačšine šunt,takže otrepaná veta,popozeraj po bazároch JB mexiká,v tej cene to bude najvyšší rad MIM...hentie veci ako Cort,Ibanez,Yamaha a X dalších treba skusit či ti sadnu lebo to nemá nič,to ta musi očarit naživo...treba kupovat overené veci,ktoré sa daju aj predat za slušné peniaze.
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“