diy box 2x10

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
muscular

diy box 2x10

Příspěvek od muscular »

ahoj ludia.viete mi poradit ktore repro do diy boxu 2x10.eminence delta10,alebo beta10.
ake su ich vlastnosti? a nevie niekto vypocitat bassflex k tym repro? box je 72.8L :lol: :lol:
dakujem.
fender jazzbass aerodyn japan
precision japan
hartke HA 3500
ampeg classic 15
basstubedriver by gerhat,compresor sustainer boss
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Re: diy box 2x10

Příspěvek od aivn86 »

Který repro použít ti neporadím, ale výpočet basreflexu není nic jednoduchého a pohybuji o tom, že by jsi to dokázal doma. Potřebuješ k tomu hodně podrobné informace o vlastnostech reproduktoru, které nemáš. Sice můžeš udělat nějakou díru do bedny a ona bude fungovat jako bassreflex, ale nikdy ne na 100%

Jo a můžeš mi vysvětlit co to "diy box" nějak se nechytám :-)
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Moleek

Příspěvek od Moleek »

aivn86 píše: Jo a můžeš mi vysvětlit co to "diy box" nějak se nechytám :-)
Do It Yourself - Udělej si sám, aneb HomeMade
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
muscular

Příspěvek od muscular »

dik. je to bedna osadena 2*10 ,200W,4Ohm neznameho povodu, hlinikove. ja by som sa chcel dostat na 300W,8ohm. bassflex je v tvare trojuholnika.hra to dobre ale slabo.na novich reprakoch su parametre ktore k vypoctu nepostacia? ako to je naozaj??? prednu dosku mozem vymenit za novu, s otvormy podla potreby.velmy nerad, je to dobra praca :(
fender jazzbass aerodyn japan
precision japan
hartke HA 3500
ampeg classic 15
basstubedriver by gerhat,compresor sustainer boss
rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

muscular píše:ahoj ludia.viete mi poradit ktore repro do diy boxu 2x10.eminence delta10,alebo beta10.
ake su ich vlastnosti? a nevie niekto vypocitat bassflex k tym repro? box je 72.8L :lol: :lol:
dakujem.
Eminence na svých stránkách uvádí všechny potřebné parametry repro. Pro výpočet basreflexu můžeš použít třeba free program WinISD (nebo jiný, jak je libo, stačí zagooglit....) a vůbec, na netu je na toto téma spoustu informací, stačí hledat...
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Pokud existují nějaké sw na výpočet bassreflexu tak to určitě můžeš zkusit. Netušil jsem, že jsou na to i nějaké sw. Ale stejně si myslím, že výpočet kvalitní basereflexu není vůbec jednoduché. Ovšem věřím, že při troše snahy se ti může podařit dobře hrající bedna.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“