Váš nejoblíbenější kytarista současnosti
Pravidla fóra
- axi12
- Kontaktovat uživatele:
Re: Váš nejoblíbenější kytarista současnosti
Urcite Steve Vai a John Petrucci - jedni z nejlepsich kytaristu sveta! 
Kytara: Ibanez GRG 170DX + RM Bridge+
Kabel: Dělanej - 4,5m
Kombo: Právě žádné...
Struny: GHS 10
Trsátka: Dunlop Tortex 1mm (želva), Dunlop Jazz III
Kabel: Dělanej - 4,5m
Kombo: Právě žádné...
Struny: GHS 10
Trsátka: Dunlop Tortex 1mm (želva), Dunlop Jazz III
heh,asi vám jméno Jari Maenpaa nic neříka
, ale pro mně je to jeden z nejlepších metalových kytaristů(Wintersun),stačí si poslechnout solo ve skladbě winter madnes od wintersunu, fakt parada, jinak z českých se mi hodně líbí Petr Henych, tod vše
a ze zahranicnich pak: Hammet, Malmsteen aaaaa,no dalsi by se nasli 
Petr Henych je výbornej. 
Hammeta jsem kdysi celkem mohl, ale později mne začalo štvát, že se jeho solíčka furt opakují, hlavně ty na koncertech. Pentatonika a žába... Ale tím nechci říct, že je špatný kytarista. Akorát by mohl zkusit trochu víc zkoušet i něco jiného .)
Hammeta jsem kdysi celkem mohl, ale později mne začalo štvát, že se jeho solíčka furt opakují, hlavně ty na koncertech. Pentatonika a žába... Ale tím nechci říct, že je špatný kytarista. Akorát by mohl zkusit trochu víc zkoušet i něco jiného .)
---
Naposledy upravil(a) Freesmil dne 24.05.2022 18:04, celkem upraveno 1 x.
-
distortion00
podla mna je vyborny gitarista Herman z Dragonforce...::D
U mňa je č. 1 určite Richie Sambora počuť hrať naživo (a ešte spievať) proste wow. Nezabudnuteľné.
Potom určite z dnešných Slash a z nežijúcich je samozrejme neprekonateľný Jimi Hendrix.
Potom určite z dnešných Slash a z nežijúcich je samozrejme neprekonateľný Jimi Hendrix.
FENDER Classic 50s Stratocaster, Les Paul Standard
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
Kirk Hamett a překvapivě Petrucci 
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
No tak můj je Steve Vai a Kirk HaMMeTT!!! 
Kytary: Jackson DK2; Ibanez GSA
Aparát: Peavey ValveKing 112; Ibanez 15W
Efekty: Boss SD-1, LS-2; CryBaby Kirk Hammett signatre; Marshall EH-1; ladička PlanetWaves
Struny: Ernie Ball 9-10
http://www.youtube.com/user/Vilcekcovers
http://bandzone.cz/fan/vilcek
Aparát: Peavey ValveKing 112; Ibanez 15W
Efekty: Boss SD-1, LS-2; CryBaby Kirk Hammett signatre; Marshall EH-1; ladička PlanetWaves
Struny: Ernie Ball 9-10
http://www.youtube.com/user/Vilcekcovers
http://bandzone.cz/fan/vilcek
hammetta moc nemusim ale je fakt ze hrat umiNuker píše:Kirk Hamett a překvapivě Petrucci
z metaliky mam radsi Heta
jinak k mym oblibencum ted pribyl SRV a Joe Bonamassa
Naposledy upravil(a) MrB14ck dne 15.09.2009 18:05, celkem upraveno 1 x.
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
daron, to je takový pankerFreesmil píše:U ma su to Daron malakain a Dave Murray
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Ale ty kraviny co u toho dělá.Amid píše: daron, to je takový pankernic těžkýho to není, ale zní to vždycky dobře
Pro me jednoznacne John Frusciante....pak mozna Tom Morello
amid - nic tezkyho? :-O ja z toho teda docela nejsem zatim 
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
- Skořepný Šokátor
Markku Uula Aleksi Laiho
, Herman Li, sv. Jimi a Synyster Gates...
fekál.
-
trauntnberg
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Tosin je úžasný kytarista
celé to album je parádní umělecké dílo a na mém playlistu hraje VELMI často
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
určitě Richie Sambora (Bon Jovi) tuhle skupinu mam hodně rád už od mailčka, takže jasná volba 
dík za super námět - dokonalá věc
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
- Proxima Luke
- Bandzone: http://bandzone.cz/rockyard
- Kontaktovat uživatele:
Moji nejoblibenejsi kytaristi jsou Skynyrďáci hlavne teda Gary Rossington, Rickey Medlock (za senulych Alan Collins a Steve Gaines) maji skvelou techniku a feeling,
a taky se mi celkem libi jak hraje Jeff Stinco(Simple Plan) sice nehraji nic extremne tezkeho ani ne zrovna vyjmecneho ale libi se mi jakym stylem hraje, i pri koncertech je uplne v klidu a hraje bezchyby presne, celkem borec.....
No a samozrejme plno dalsich kytaristu, vetsina uz byla jmenovana ( krome Jana Balaze - ten se docela nezda ale fakt umi..)
a taky se mi celkem libi jak hraje Jeff Stinco(Simple Plan) sice nehraji nic extremne tezkeho ani ne zrovna vyjmecneho ale libi se mi jakym stylem hraje, i pri koncertech je uplne v klidu a hraje bezchyby presne, celkem borec.....
No a samozrejme plno dalsich kytaristu, vetsina uz byla jmenovana ( krome Jana Balaze - ten se docela nezda ale fakt umi..)
nazdar lukeProxima Luke píše:Moji nejoblibenejsi kytaristi jsou Skynyrďáci hlavne teda Gary Rossington, Rickey Medlock (za senulych Alan Collins a Steve Gaines) maji skvelou techniku a feeling,
tady matt_powers z PVT.com
jinak ja ted zas ujizdim na claptonovi a santanovi - dva moji vzorove co se tyce zvuku a stylu hry
www.black-audio.net
www.black-audio.net