Servis Digitech (RP7Valve)

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
jackies

Servis Digitech (RP7Valve)

Příspěvek od jackies »

Stala se mi nemilá věc.
RP7, kterou jsem si pořídil před mnoha lety snad jako jeden z prvních v ČR, odešla do asi věčných lovišť.
Poněvadž jí už dávno nepoužívám, "uskladnil" jsem jí v kumbálu přímo pod boilerem v kufru( nekomentovat prosím :) )

Když jsem jí před týdnem našel, byla celá orezlá z vlhka froté ručníku ve kterém byla zabalena.
Ok, rozborka, důkladné vyčištění (deska uvnitř netknutá, žádné známky požkození vlhkem, jen byly ty dva potenciometry trochu chycené rezem)
Žádný jiný viditelný problém.

Bohužel nejde.
Při zapojení šťávy naskočí lampa ( zůstane žhavit ) , probliknou všechny ledky i display ale zůstanou rozsvícené jen ledky pro BANK a PROGRAM.
Žádný zvuk ale ven nevyleze.
Připadá mi, jako kdyby z něj odešla jen "duše".
Bateriii uvnitř na desce jsem také ve finále vyndal na hodinku s tichou nadějí že se ten softvérek nějak zresetuje ( to je asi blbost, ta tam bude jen na udržení vlastních presetů )
Vyndal jsem i ten šváb "BIOSu" očistil kontakty atd ....

Má někdo nějaký typ, nebo fígl ( např, podrž tenhle pedál a pak to zapni... ) na případné jednoduché rozchození ?
Nebo typ na člověka, který by takovým věcem rozuměl a byl schopen se na to kouknout ?

Velmi mě to mrzí, ale ne ve smyslu nějaké finanční nebo hmotné ztráty, ale byla to totiž moje srdeční záležitost.
feki
Kontaktovat uživatele:

Re: Servis Digitech (RP7Valve)

Příspěvek od feki »

JJ. mam rp6, a už jsem musel měnit baterii, jestli je total vybytá kup novou udělej reset ! sice stratíš tím svoje nastavení, ale je šance pokud neni nic poškozeno že se to rozběhne. Nezodpovědnost se trestá servisem :-))) Taky jsem už objednával ty mikrospínače pod tlačítka, tuším v Brně.
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“