Jestli Edge, nebo Dariel, nebo někdo úplně jinej
Kombo 15W
Pravidla fóra
Re: Kombo 15W
Někdy ho tu má/měl... Ale už nevím kdo 
-
BUDAJ-31
No nvm preco tak nadavate natych Marshallov ale dneska som si zosrandy bol zahrat na Marhalle MG15 (tn co mal tie FX efkty) a na Fendere Frontmanovy co som uvazal ale ten bol zase revrbom.co sa tykalo cisteho zvuku tak obydve boly OK na vetkych , a co sa tykalo kresleneho zvuku tak najskor som skusil Fndera a tam sa mi to zdalo nejak cudne akoby tomu enco chybalo ale ked som skusil to MG tak parada,take akurat na rock,funky,punk...Mozno som jediny ale ja zarucujem ze Marshally MG-čka nesu shity 
- ...EDGE...
Ahoj pratele, mohu pochvalit svou mrsku KUSTOMackou, ale ta se kupuje za nejakych tri tisice, myslis ze to je moc? 
-
BUDAJ-31
to je ten s lampou v predzosiku?ako to hra?da sa to?...EDGE... píše:Ahoj pratele, mohu pochvalit svou mrsku KUSTOMackou, ale ta se kupuje za nejakych tri tisice, myslis ze to je moc?
- ...EDGE...
Je to celo-tranzistor, ale ma rekl bych dost dobry zvuk za svou cenou, cisty kanal dava krasny barevny akusticky ton, zkresleni ujde az do celkem solidni hodnoty, na metal fakt moc ne, ale to nas rekl bych nemusi trapit, na redhoty rekl bych solidni ampicek, dvanactipalcovy reprak, krasne bere basy kdyz chces a dobre kresli i vysky. Na doma kdyz nejsi moc narocny rekl bych dobra volba ve sve cenove tride.
-
BUDAJ-31
len tak narychlo sa chcem spitat co vravite na kombo Peavey Backstage 30?Made in USA mam dobu ponuku