Guitar Rig + Guitar Pro

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Guitar Rig + Guitar Pro

Příspěvek od Bummer »

Zdravím.

Zajímalo by mě, jestli někomu z vás fungují tyhle dva programy pohromadě. Musí se spolu dělit o zvukovku a to se jim nelíbí. Když mám spuštěné GP, a spustím GR tak mi GR nevydá ani hlásku a GP funguje. Naopak když zapnu GP až po GR, tak GP zahlásí chybu a nehraje.
Jde to nějak nastavit? Používám ASIO4All a integrovanou zvukovku SoundMAX z notebooku.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Holajs

Re: Guitar Rig + Guitar Pro

Příspěvek od Holajs »

zvlasti mne funguji programi soucastne taky mam nainslalovany ASIO4ALL, zvukovku mam Creative SB live! 5.1
neni integrovana to bude asi tim
Fender strat FAT (1xHB Seymour Duncan TB-4 JeffBeck, 2xSC) Marshall JCM2000 TSL602, Boss OD-2,TU-3, Orange AD5
xaero.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero.cz »

a udela to i když vypneš v GP RSE ? myslim ten druhy postup hlavně :D
xaero.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero.cz »

Obrázek

zkus se podívat jestli to máš takhle..
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Ne. Pokud nepustím RSE, tak GR hraje, ale GP má zas problém. Vyzve mě, abych vypnul ostatní MIDI programy.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

xaero.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero.cz »

to je divné, guitar rig nepoužívá midi ne ? podívej se do audio setupu v guitar rig, na založce MIDI tak v tom prvním okně (input) by tam nic byt nemělo a v tom druhem co je pod nim jestli tam bude nějake midi zařizeni tak by mělo bejt OFF (v output interface ) jestli je ON tak možna je to ta chyba :)
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

jo me nejede ani media player dyz mam zaply guitar rig...budu muset poridit nakou externi zvukovku, zacina me to stvat
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Stejný problém... Zvukovka je zkrátka pod nadvládou GR.

biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

Já používám GR4 s tím jejich pedálem, kterej má v sobě integrovanou zvukovku, mám jí jako jedinou zvukovku v sytému a jede mi všechno v pohodě. Je ale pravda, že když jsem měl v kompu ještě jinou USB zvukovku (Logitech Z Cinema), dělalo to psí kusy...
- 2008 Gibson Les Paul Standard
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1999 Fender Stratocaster USA Custom Vintage
- 1986 Gibson Explorer
---------------------------------------
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
- 2021 Gibson Hummingbird Custom Adirondack
Jimmy2

Příspěvek od Jimmy2 »

Nevím jestli to platí obecně, ale minimálně u M-audio revolution ASIO nelze sdílet. Tzn., program používající ASIO si zabere zvukovku a jiné k ní nepustí.
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
xaero.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero.cz »

hele že se vratim už k asi docela starymu problemu :D doted mi vždycky GP5 a GR3 jelo zaroven ale přeinstaloval sem na windows 7 a odted mi to dělá to samy :) takže jednozačně POCHYBUJU že to je zvukovkama..všechno to asi bude jenom o nastavení nebo ovladačích :arrow: určitě se s tim da něco dělat :)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Ale ono jde právě o to, jak se dohromady chová zvukovka a ovladače...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“