Ahoj, zajímalo by mě, jestli tu má někdo zkušenosti s tímhle rackovým efektem.
Potřebuju reverb a delay a tohle by mohla být dobrá volba. Z usa bych ho sehnal hodně výhodně.
Přemýšlel sem o G-Majoru, ale nechce se mi je*at s obrovským midi ovladačem, takže tohle by bylo ideal - ovládání 3tlačítkovým footswitchem(preset nahoru-dolu, bypass).
web: http://www.tcelectronic.com/G-Sharp.asp
foto: http://marketing.tcelectronic.tc/media/ ... d83c91.jpg
t.c. electronic G-Sharp
Pravidla fóra
Re: t.c. electronic G-Sharp
Ovládání je midi, takže stejně jako u G-majora si můžeš pořídit jak velikej controller chceš, ale jestli budeš muset na tom rřítlačítkovým skočit třeba o tři presety dál musíš třikrát šlápnout. Ale pokud používáš stálé zvuky čistej, gain a solo, stačí to.
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
No právě midi ovladač nechci, pro mě to nemá smysl, zase tolik ty efekty nevyužívám, takže je pro mě ideál si tam udělat pár presetů a přepínat mezi tím
jde mi fakt jenom o delay + reverb, občas nějakej flanger, pharser nebo tak, ale to už není důležitý.
Hlavně by mě zajímalo jestli na to někdo hrál a jaký to je, protože jsem tady o tom žádný info nenašel.
Hlavně by mě zajímalo jestli na to někdo hrál a jaký to je, protože jsem tady o tom žádný info nenašel.
To budeš chodit k racku pokařdé a přepínat ručně na panelu ?????
Tohle jde jen takhle mamuálně nebo pak midi ovladačem, já mám na GSP i jack výstupy na foot, ale tohle je nemá, mrkni do manuálu.
Tohle jde jen takhle mamuálně nebo pak midi ovladačem, já mám na GSP i jack výstupy na foot, ale tohle je nemá, mrkni do manuálu.
jedině tohle : http://www.tech21nyc.com/products/effec ... mouse.html
Má to funkci pamatování poslední volby, tzn. že kdaž se domačkáš na nějakej preset, umí jedním sešlapem se vrátit zpět na předchozí i když jsou daleko od sebe
Taky přemýšlej o tom co ti bude přepínat aparát, umí to G-Major, ale tohle ne, takže stejně na zemi budeš pěkně stepovat
Pro toto řešení existuje G-Lab mrkni na jejich web, umí midi, analog krabky, kanály v ympu atd.
Dobře to poštuduj, tyhle věci se pak blbě prodávaj.
Má to funkci pamatování poslední volby, tzn. že kdaž se domačkáš na nějakej preset, umí jedním sešlapem se vrátit zpět na předchozí i když jsou daleko od sebe
Taky přemýšlej o tom co ti bude přepínat aparát, umí to G-Major, ale tohle ne, takže stejně na zemi budeš pěkně stepovat
Pro toto řešení existuje G-Lab mrkni na jejich web, umí midi, analog krabky, kanály v ympu atd.
Dobře to poštuduj, tyhle věci se pak blbě prodávaj.
Naposledy upravil(a) feki dne 18.09.2009 14:08, celkem upraveno 1 x.
ale má to jack výstup na footswitchfeki píše:To budeš chodit k racku pokařdé a přepínat ručně na panelu ?????
pokud i tak nevěříš, dej do googlu G-Switch a najdi si v popisu, že je to přepínač pro G-Sharp
JJ, máš pravdu , díval jsem se do manuálu. Zpletl mi ten název Pedal , u midi se právě přidává přidává na modulaci efektů, nebo tap tempo.