t.c. electronic G-Sharp

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

t.c. electronic G-Sharp

Příspěvek od cerfotoc »

Ahoj, zajímalo by mě, jestli tu má někdo zkušenosti s tímhle rackovým efektem.

Potřebuju reverb a delay a tohle by mohla být dobrá volba. Z usa bych ho sehnal hodně výhodně.

Přemýšlel sem o G-Majoru, ale nechce se mi je*at s obrovským midi ovladačem, takže tohle by bylo ideal - ovládání 3tlačítkovým footswitchem(preset nahoru-dolu, bypass).

web: http://www.tcelectronic.com/G-Sharp.asp
foto: http://marketing.tcelectronic.tc/media/ ... d83c91.jpg
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
feki
Kontaktovat uživatele:

Re: t.c. electronic G-Sharp

Příspěvek od feki »

Ovládání je midi, takže stejně jako u G-majora si můžeš pořídit jak velikej controller chceš, ale jestli budeš muset na tom rřítlačítkovým skočit třeba o tři presety dál musíš třikrát šlápnout. Ale pokud používáš stálé zvuky čistej, gain a solo, stačí to.
Jackson Soloist MIJ SL-3 / Caparison TAT Special FM
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

No právě midi ovladač nechci, pro mě to nemá smysl, zase tolik ty efekty nevyužívám, takže je pro mě ideál si tam udělat pár presetů a přepínat mezi tím :) jde mi fakt jenom o delay + reverb, občas nějakej flanger, pharser nebo tak, ale to už není důležitý.

Hlavně by mě zajímalo jestli na to někdo hrál a jaký to je, protože jsem tady o tom žádný info nenašel.
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
feki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feki »

To budeš chodit k racku pokařdé a přepínat ručně na panelu ?????
Tohle jde jen takhle mamuálně nebo pak midi ovladačem, já mám na GSP i jack výstupy na foot, ale tohle je nemá, mrkni do manuálu.
Rack Gear. Digitech : ValveFX , 2120, RP6, GSP1101 / Engl: E-840,E-530 Engl 112 Pro Stage.
feki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feki »

jedině tohle : http://www.tech21nyc.com/products/effec ... mouse.html
Má to funkci pamatování poslední volby, tzn. že kdaž se domačkáš na nějakej preset, umí jedním sešlapem se vrátit zpět na předchozí i když jsou daleko od sebe
Taky přemýšlej o tom co ti bude přepínat aparát, umí to G-Major, ale tohle ne, takže stejně na zemi budeš pěkně stepovat :-)
Pro toto řešení existuje G-Lab mrkni na jejich web, umí midi, analog krabky, kanály v ympu atd.
Dobře to poštuduj, tyhle věci se pak blbě prodávaj.
Naposledy upravil(a) feki dne 18.09.2009 14:08, celkem upraveno 1 x.
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

feki píše:To budeš chodit k racku pokařdé a přepínat ručně na panelu ?????
Tohle jde jen takhle mamuálně nebo pak midi ovladačem, já mám na GSP i jack výstupy na foot, ale tohle je nemá, mrkni do manuálu.
ale má to jack výstup na footswitch :wink: koukej http://marketing.tcelectronic.tc/media/ ... ear(2).jpg

pokud i tak nevěříš, dej do googlu G-Switch a najdi si v popisu, že je to přepínač pro G-Sharp :)

Obrázek
feki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feki »

JJ, máš pravdu , díval jsem se do manuálu. Zpletl mi ten název Pedal , u midi se právě přidává přidává na modulaci efektů, nebo tap tempo.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“