pomoc s tabem
Pravidla fóra
-
jarda_reso
- Kontaktovat uživatele:
pomoc s tabem
Dobry den, prosim, nevi nekdo co znamenaji ty obracene hacky v tomto tabu? dekuji http://www.mikesguitarsite.co.uk/tabs/d ... juliet.php
Obvykle značí směr úderu do strun, ale autor to tam nepíše. Tipnul bych, že ty noty, u kterejch to je, se maj hrát jedním úderem prstu a ne vybrnkávat stylem co struna to prst.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
A ono hlavně bend na 6-ti strunách najednou, to aby byl člověk mutant
A nebo měl dvouzvratné tremolo.
Epiphone LP Standard + Hocke VMH284
Nějaký efekt mezi to? Děkuji, mně stačí kabel ;o)
Let's Jam Contest
Nějaký efekt mezi to? Děkuji, mně stačí kabel ;o)
Let's Jam Contest
Bendy s tímhle znamínkem se moc nevidí, ale když jo, tak je to odněkud^někam např 6^7 (o půl tón výš). Tady to má vždycky před tou notou, takže si nemyslím, že by to měl bejt bend.
Mimochodem, jsem na to koukal na youtube a je to moc hezká písnička. Pozvolna zjišťuju, že Dire Straits hrajou i jiný písničky než Sultans of Swing.
Mimochodem, jsem na to koukal na youtube a je to moc hezká písnička. Pozvolna zjišťuju, že Dire Straits hrajou i jiný písničky než Sultans of Swing.
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
-
jarda_reso
- Kontaktovat uživatele: