Epiphone les paul custom black
Pravidla fóra
Epiphone les paul custom black
Ahoj,
chci se zeptat, jestli je vic typu customu od epiphonu v cernym provedenim? nekdy je lemovani bily, jindy zluty, jindy zas neni videt. Jestli je to pouze jak je to vyfoceny. nebo jestli je vic typu lemovyani diky
chci se zeptat, jestli je vic typu customu od epiphonu v cernym provedenim? nekdy je lemovani bily, jindy zluty, jindy zas neni videt. Jestli je to pouze jak je to vyfoceny. nebo jestli je vic typu lemovyani diky
Re: Epiphone les paul custom black
Podle mě je to jenom fotkou, já viděl asi 3 customy a všechny byly stejný. A krásný 
Ernie Ball Music Man Silhouette Special, Gamble Guitars Rockfire Standard
Crate Vintage Club 30, Fender Frontman 25r
Furch D25-SR Cut
Furch D25-SR Cut
krasny jsou...prave budu kupovat novyho:) takze vsechny mely bile lemovani na krajich?
je to taková spíš světlá krémová, myslim (nepamatuju si to přesně, už je to docela dávno), ale taky se na něj chystám,
Tady je foto z bazaru, a to odpovídá
http://hudebnibazar.cz/foto.php?ID=481553&All=1
Tady je foto z bazaru, a to odpovídá
http://hudebnibazar.cz/foto.php?ID=481553&All=1
Furch D25-SR Cut
Furch D25-SR Cut
JJ, spíš krémová. Myslim že lemování bude u všech stejný. Ale viděl jsem pár customů který měly různý poťáky. Buďto se to v průběhu let měnilo, nebo je taky možný že si je vyměnil majitel...
PRS SE Mark Tremonti Signature (+ DiMarzio Air Norton, Tone Zone), Fender Telecaster Am. Std., Fender Supersonic 22, Smrčka OD Station III TB, Dunlop Cry Baby, Zoom G3, TC Polytune Mini, Line6 Relay G30
Můžeš hodit nějaký fotky?Velda píše:JJ, spíš krémová. Myslim že lemování bude u všech stejný. Ale viděl jsem pár customů který měly různý poťáky. Buďto se to v průběhu let měnilo, nebo je taky možný že si je vyměnil majitel...
Furch D25-SR Cut
Furch D25-SR Cut
To bohuzel nemuzu, zadny nemam, psal jsem ze jsem to nekde videl, nejspis nekde na konzerte... Zkus mrknout na netu. Nektery ty potaky byly valcovy, nektery se zas rozsirujou, lisej se tou stupnici... Ale ze by to melo nejakej zasadni vliv na celkovej vzhled kytary si nemyslim.
PRS SE Mark Tremonti Signature (+ DiMarzio Air Norton, Tone Zone), Fender Telecaster Am. Std., Fender Supersonic 22, Smrčka OD Station III TB, Dunlop Cry Baby, Zoom G3, TC Polytune Mini, Line6 Relay G30
Myslíš, ty poťáky, který sou podobný těm třeba ze Standarta?Velda píše:To bohuzel nemuzu, zadny nemam, psal jsem ze jsem to nekde videl, nejspis nekde na konzerte... Zkus mrknout na netu. Nektery ty potaky byly valcovy, nektery se zas rozsirujou, lisej se tou stupnici... Ale ze by to melo nejakej zasadni vliv na celkovej vzhled kytary si nemyslim.
takovýhle? http://hudebnibazar.cz/foto.php?ID=482194&All=1
Furch D25-SR Cut
Furch D25-SR Cut
Přesně ty jsem myslel. A ty normální jsem viděl zlatý i černý.
kupujte kupuje..mam ju a paráda
Ernie Ball regular slinky 0.10 -> Fender Deluxe 05´ -> GL ts ASAT Bluesboy semi holow,((Tenson neznámo)) -> Vox Tonelab ST -> Boss TU - 2 -> Dunlop Cry baby GCB 95 -> Boss BD - 2 -> Crate DXJ112, (Roland CubeX15), Akustiky Yamaha a Hohner