sonor
Pravidla fóra
- bubenik1997
Re: Sonor 2000
no je to stará poctivá výroba a není moc nespokojených uživatelů. Spíš samá chvála i před pozdějšími řadami. Tyhle škopky stály kdysi majlant.
Cena?
Cena?
- bubenik1997
hmmmm měl jsem za to že je to topol ...
newim v jakým jsou stavu ale cena určitě odpovídá, tohle byl ve své době špičkovej vercajk a někteří bicmeni s tim ještě jezdí i do studia. Je to kvalitní nástroj a je to jen o výběru blan a ladění. Za ty prachy bys mohl mít kvalitní zvuk, ovšem jsou to už vykopávky co se týká provedení i HW a nemohou konkurovat novým řadám. Samozřejmě několikanásobně dražším.
Tady se už rozhodni sám ale máš jednu jistotu-když koupíš ty ojetiny a budeš se u ně trochu starat prodáš je bez výrazné ztráty. Když koupíš srovnatelnou řadu novou tak za 50, budeš mít nový nástroj a HW nové konstrukce se vším tím uživatelským komfortem a kdovíco ještě ale za pár let zestárnou na polovinu ceny a zvukově rozhodně nebudou o tolik lepší, troufám si tvrdit že jestli vůbec tak jen o něco málo.
newim v jakým jsou stavu ale cena určitě odpovídá, tohle byl ve své době špičkovej vercajk a někteří bicmeni s tim ještě jezdí i do studia. Je to kvalitní nástroj a je to jen o výběru blan a ladění. Za ty prachy bys mohl mít kvalitní zvuk, ovšem jsou to už vykopávky co se týká provedení i HW a nemohou konkurovat novým řadám. Samozřejmě několikanásobně dražším.
Tady se už rozhodni sám ale máš jednu jistotu-když koupíš ty ojetiny a budeš se u ně trochu starat prodáš je bez výrazné ztráty. Když koupíš srovnatelnou řadu novou tak za 50, budeš mít nový nástroj a HW nové konstrukce se vším tím uživatelským komfortem a kdovíco ještě ale za pár let zestárnou na polovinu ceny a zvukově rozhodně nebudou o tolik lepší, troufám si tvrdit že jestli vůbec tak jen o něco málo.
-
JackLemon
- Bandzone: www.bandzone.cz/zadnysmer
- Kontaktovat uživatele:
Sonor dělal vždy kvalitní bicí. A stále dělá. Je jedním z nejlepších výrobců bicích souprav dělané hlavně na Jazz. Ano hodně lidí používá sonor i třeba do rocku či metla (Příklad je Hurvajs ze skupiny kabát).
O těch starších řadách moc nevím jelikož já osobně mám Sonor force 1007 což je nová řada , nikdy jsem neměl možnost hrát na řadu 1000/2000 atd. Vím že se dělali 1005,2005 atd. Ale řekl bych že v tom rozdíl moc velký nebude
O těch starších řadách moc nevím jelikož já osobně mám Sonor force 1007 což je nová řada , nikdy jsem neměl možnost hrát na řadu 1000/2000 atd. Vím že se dělali 1005,2005 atd. Ale řekl bych že v tom rozdíl moc velký nebude
Bicí Sonor Force 3007 (BD 22" , TT 10", 12" , FT 14"
Snare: Black Panther Blaster
Činely: Jen a jen Anatolian Ultimate,Diamond,
Double-400 od Sonoráku
Paličky jen a jen 5A hickor
Double-400 od Sonoráku
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
V tomhle ohledu určitě BER!! Pokud se bubnům chceš věnovat dál a pokud na to máš finance (pochopitelně pokud je nabízená sada v solidním stavu) ta bych na tvém místě do toho šla!!!bubenik1997 píše:Mám nabídku na koupi sonor force 2000 mam brat??? Jsem tedy zacatecnik a mam jen stary amati poradte plosim???
Oproti Amátkám (nic proti, na cvičení dobrý) je jakákoliv souprava tradiční značky vždycky posunem vzhůru!!
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "
-
JackLemon
- Bandzone: www.bandzone.cz/zadnysmer
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas!!! Není co dodávat...Monikad píše:Oproti Amátkám (nic proti, na cvičení dobrý) je jakákoliv souprava tradiční značky vždycky posunem vzhůru!!
Bicí Sonor Force 3007 (BD 22" , TT 10", 12" , FT 14"
Double-400 od Sonoráku
Double-400 od Sonoráku