*** Váš Tuning ***

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Odpovědět
Kajin
Kontaktovat uživatele:

Re: *** Váš Tuning ***

Příspěvek od Kajin »

Zatím jen design..na vnitřek se chystám po finanční krizi :)
http://img140.imageshack.us/i/s6305554.jpg/
http://img146.imageshack.us/i/s6305555.jpg/
.:DannY:.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .:DannY:. »

Avril's design... :D
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
banjokid777
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od banjokid777 »

JanSpilka píše:Asi sem divnej, ale me se nalepky na kytare moc nelibej ;) :lol: :idea:

Já bych si na akustiku nelepil vůbec nic. Jednak to vypadá divně, druhak řeším spíše tuning typu sundání polyuretanového laku a nalakování několika tenkýma vrstvama houslařských laků. Jako tuning si představuju i kompenzaci Pythagorejského koma některým druhem mikroladění , např. Buzz Feitein. Bavím se ale o celomasivních nástrojích a ne o hračkách z krabice na doutníky.
Na elektrické fošně jsou samolepky dokonce přínosné, protože tlumí zpětnou vazbu a zlepšují tím odolnost proti nahoukávání.

Ještě jsem to nezkoušel, ale na Barandově dávali pořad o těch šílených uklizečkách a ty na sundání samolepek vřele doporučovaly LUBRIKANT ze SEXŠOPU. Docela bych tomu i věřil. :mrgreen:
woro90

Re: Re:

Příspěvek od woro90 »

banjokid777 píše:Ještě jsem to nezkoušel, ale na Barandově dávali pořad o těch šílených uklizečkách a ty na sundání samolepek vřele doporučovaly LUBRIKANT ze SEXŠOPU. Docela bych tomu i věřil. :mrgreen:
Jak, proboha? Jedině že jim dodá víc chuti do života a tím i do uklízení, jinak si nedovedu představit jak to může fungovat - vždyť jsou na bázi glycerinu, nebo se pletu?
Každopádně domácí škrábání laku může akustice víc uškodit než prospět, ten lak je jak šutr a než se skrz to probrousíš, určitě ti ujede ruka a moc se o to opřeš nebo tak něco. Maximálně bych u starých kytar renovoval nitrolak, dřív než všechen opadá a kytara bude holá.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Jimm.ik
last.fm: http://www.last.fm/user/Crazyjimm
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/jimmik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimm.ik »

Tak tady je můj tuning Stagga - Heavy Relic 60' Stagg :D

Kód: Vybrat vše

http://img27.imageshack.us/img27/7237/dscn5161h.jpg
Bhu z Crecelu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bhu z Crecelu »

No upřímně - měl bych strach šahat na ty poťáky ale za 100 tisíc to v kytarách.cz prodaj :D 8)
Blackwell: Instrumental progressive rock
Kontaktovat uživatele:

Jimm.ik píše:Tak tady je můj tuning Stagga - Heavy Relic 60' Stagg :D

no moc heavy mi to nepříjde... ale to obroušení nahoře má takové moc ostré okraje že jde poznat že je to dělané...
*cable >>> Adam Hall
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

Jimm.ik píše:Tak tady je můj tuning Stagga - Heavy Relic 60' Stagg :D

Jojo je to pěkný, akorát je fakt že ty poťáky spíš vypadaj jak politý džusem než sešlý a ty díry klíčem za kobylkou taky nebudou moc košér... :F Ještě zarezni kobylku a bude to dobrý, celkem se mi to líbí :twisted:
Jimm.ik
last.fm: http://www.last.fm/user/Crazyjimm
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/jimmik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimm.ik »

To je fakt mám to jako džusem :D ba ne je to dělaný mořidlem na dřevo ale měl sem moc světlý takže sem musel vrstvit.. Tu rez chci udělat ale už došly nápady jak to udělat.. Na pravou rez se mi nechce čekat, má někdo nápad?
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

Jimm.ik píše:To je fakt mám to jako džusem :D ba ne je to dělaný mořidlem na dřevo ale měl sem moc světlý takže sem musel vrstvit.. Tu rez chci udělat ale už došly nápady jak to udělat.. Na pravou rez se mi nechce čekat, má někdo nápad?
ted sem nekdy videl jak typek na telecaster forum poustel elektrodama do nejakyho roztoku elektriku a ta rez vznikla prez noc...
ale nevim co to bylo zac...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
woro90

Příspěvek od woro90 »

MrB14ck píše:
Jimm.ik píše:To je fakt mám to jako džusem :D ba ne je to dělaný mořidlem na dřevo ale měl sem moc světlý takže sem musel vrstvit.. Tu rez chci udělat ale už došly nápady jak to udělat.. Na pravou rez se mi nechce čekat, má někdo nápad?
ted sem nekdy videl jak typek na telecaster forum poustel elektrodama do nejakyho roztoku elektriku a ta rez vznikla prez noc...
Že by ta žíravina na plošňáky? :wink: Prý se to docela dost používá, ale myslím že ne elektrolyticky ale že se to do toho jenom hodí nebo se to nanáší štětcem, je to docela síla.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Pikus

Příspěvek od Pikus »

woro90 píše:
MrB14ck píše:
Že by ta žíravina na plošňáky? :wink: Prý se to docela dost používá, ale myslím že ne elektrolyticky ale že se to do toho jenom hodí nebo se to nanáší štětcem, je to docela síla.
To na plošňáky se myslím jmenuje chlorid železitý a způsobuje korozi kovů (takže to neděl někde, kde máš kovy, protože se odpařuje)

Jinak můžeš zkusit modrou skalici v roztoku... při elektrolýze by se ti měla na kobylce vyloučit měď (myslím, že by to měla být katoda)
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Prej jak politý džusem :lol:

Na tu rez by mělo stačit hodit to do vody s octem, takhle se nechávaj zarezávat hřebíky do euro palet, zarezlej hřebík líp drží a nevyklouzává, ty hřebíky se tam většinou nechávaj přes noc a oni pak chytnou rez, možná by nebylo od věci v nějakých místech tu kobylku decentně odřít šmriglem, mělo by to líp chytat jak na hladkym....
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

Drobák píše:Prej jak politý džusem :lol:

Na tu rez by mělo stačit hodit to do vody s octem, takhle se nechávaj zarezávat hřebíky do euro palet, zarezlej hřebík líp drží a nevyklouzává, ty hřebíky se tam většinou nechávaj přes noc a oni pak chytnou rez, možná by nebylo od věci v nějakých místech tu kobylku decentně odřít šmriglem, mělo by to líp chytat jak na hladkym....
ten ocet moc nefunguje kdysi sem to zkousel a kdyz to osmirglujes jenom nekde tak ti ten ocet na mistech kde to mas osmirglovany vleze pod povrchovou upravu a ta se zacne loupat (a ta rez taky pak nevypada nic moc)
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
woro90

Příspěvek od woro90 »

Drobák píše:Prej jak politý džusem :lol:

Jenže ty hřebíky nemají žádnou povrchovou úpravu - tady je na tom vrstva mědi a na ní vrstva chromu. Proto bych se přikláněl spíš k drastičtější, ale účinné a snáz kontrolovatelné metodě.
Stoupa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoupa »

Obrázek

Nechal jsem se vámi inspirovat a také jsem si sehnal nálepku :D :wink:
Ještě bych chtěl vyměnit poťáky a podobný maličkosti ...
Baskytara: Schecter Riot 5
Aparát: zesilovač Gallien Krueger 700RB-II + box Gallien Krueger NEO 410 + NEO 115
Efekty: Digitech bass synth, MarkBass Riverbero, EHX Black Finger,MXR M89,Boss bass chorus
Kontaktovat uživatele:

náhodička...

Obrázek Obrázek
*cable >>> Adam Hall
Stanley06
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley06 »

zdravim, tak já taky něco přihodim... snímač odešel a bylo ho třeba zandat... jinak je to celkově takovej ReZdesign :lol:
http://stanley06.rajce.idnes.cz/basa/
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

Stanley06 píše:zdravim, tak já taky něco přihodim... snímač odešel a bylo ho třeba zandat... jinak je to celkově takovej ReZdesign :lol:
http://stanley06.rajce.idnes.cz/basa/
tak to je parádní nápad hele, nedělá to v tý kytaře rachot když s tim hopsáš? :lol:
jenom trošku škoda toho hrubšího opracování plexi, vypadalo by to dokonale :wink:
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Jo, dobrej nápad....ačkoliv bych se tam dal asi něco jinýho...jen teda nevim co :D
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“