Metal!
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: Metal!
prvni metal co sem slysel byli rammstein, predtim sem posloucham LP a takove...po rammsteinech prisli slipknoti a korni a to docela ve velkym, posloucham i plno dalsich band, ale r+, knoty a korny mam uz docela naposlouchany troufam si rict:D
taj to je samej nu-metalista kam se poděl old-school? 
Jestli tě to potěší tak právě jedu manowar - die for metalMAN5ON píše:taj to je samej nu-metalista kam se poděl old-school?
Song sice starej asi 3 roky, ale poctivej heavýk
Heh, 98% mého metalového repertoáru tvoří old-schoolMAN5ON píše:taj to je samej nu-metalista kam se poděl old-school?
Jde taky o to, co berete jako old school
Taky fakt... Já jako old school beru skupiny, co neblijí do mikrofonu [I když třeba takovej Raining blood je už je dnes starý
Ale to je spíš... řvoblití] ... Ale kritérii je víc.
Já jako old school metal beru třeba Sabbathy, Priesty, Maideny, Quiet Riot, Dogu, Twisted Sister, Metallicu, Megadeth, apod.
Já jako old school metal beru třeba Sabbathy, Priesty, Maideny, Quiet Riot, Dogu, Twisted Sister, Metallicu, Megadeth, apod.
já ve Slejeřím zpěvu žádný blití neslyšim ,ty jo?Prejdák píše:Taky fakt... Já jako old school beru skupiny, co neblijí do mikrofonu [I když třeba takovej Raining blood je už je dnes starýAle to je spíš... řvoblití] ... Ale kritérii je víc.
Nějak si nemohu pomoci, ale v raining blood třeba jo 
Sice to není death metal, ale že by zpíval, to zase ne
- VratikSlayer
Co bys definoval jako zpěv? Arrayův hlas v tý skladbě obsahuje tóny souznějící s hudebním podkladem - Já bych řekl, že zpíva...Prejdák píše:Nějak si nemohu pomoci, ale v raining blood třeba jo
Vratik: No, každý má jiný pohled na to, co je zpěv a co ne 
[třeba své pokusy o zpěv mezi zpěv neklasifikuji
]
--- Ale jedna věc se mi na Slayeru líbí. Riffy, ty mají fakt dobré.
[třeba své pokusy o zpěv mezi zpěv neklasifikuji
- VratikSlayer
Určitě!Prejdák píše:Vratik: No, každý má jiný pohled na to, co je zpěv a co ne
[třeba své pokusy o zpěv mezi zpěv neklasifikuji]
Ale jenom s riffem toho tolik neuděláš.
Na živo už jsem je několikrát viděl a ať jim předskakoval kdokoli, tak oni byli vždycky o pár tříd výš.
Chci říct, že jednotlivý složky do sebe parádně zapadaj - Sladění textů s atmosférou hudby (Což je imho dneska dost opomíjený) a taky ty drobnosti. Tuhle echo na virblu, tuhle sotva slyšitelná flétna v intru...
Slayer je prostě METAL!
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Já se připojuju k Prejdákoj na Old-school máme stejný názor. Ale zase není pravdou, že blití není zpěv. Ten groling je hodně těžkej, ja bych to nezvládl. Sice se mi víc líbí ten metalovej řev než grolení ale všechno má své pro i proti.
growling
Mě se líbí jen v určitých pasážích, třeba jako druhej vokál...
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se moje chybaDrobák píše:growling![]()
tak to uplně nesnašim, když zpěvák growluje a pak v refrenu začne zpívat jak holka, buď to ať celej song growlujou nebo ať zpívaj cleanem ale plácat to dohromady je strašnýDrobák píše:growling![]()
Symphonic,Melodic death,Doom,Pagan a Progress.,,,to je moje obcas poslechnu nejakej power ale to jenom když je nalada,nekdy mi pripadá powerovej zpev takovje trochu gay. ty ruzny hevíky,trashe a tak moc nemusim nu-metal(krom cocotte minute)se mi silne nelíbí
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Tak to s tebou nesouhlasím. To mě právě příjde super, gor když to growluje holka, a pak zpívá čistě. Např. The Agonist: http://www.youtube.com/watch?v=pZo4bOZf3B4&feature=fvstMAN5ON píše: tak to uplně nesnašim, když zpěvák growluje a pak v refrenu začne zpívat jak holka, buď to ať celej song growlujou nebo ať zpívaj cleanem ale plácat to dohromady je strašný
tak jako Agonist je vijímka, ty se mi líběj ale stejnak mi je tam ten clean trochu nepříjemnej, mám je rád kvůli jejímu užasnému growlu ( a taky kvůli vyzáži zpěvačky
) který mi trochu připomíná nesmrtelnou Angelu 
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
http://www.youtube.com/watch?v=DD0pBapR93QMAN5ON píše:tak to uplně nesnašim, když zpěvák growluje a pak v refrenu začne zpívat jak holka, buď to ať celej song growlujou nebo ať zpívaj cleanem ale plácat to dohromady je strašnýDrobák píše:growling![]()
Myslim třeba tohle