Dobrý nápad; IMHO o něco lepší řešení by byl distribuční zesilovač (sluchátkový), kdy by mohli být "připojeni" i 4 a více zpěváků naráz. Byla by pak jednodušší i ta kabeláž.... ale budiž.
Pro daný případ by tedy bylo dobré vybrat kabeláž s kvalitním stíněním - já osobně jsem velmi spokojen s Gotham Cables (dvojité proti sobě vinuté stínění, signálové vodiče v samostatné silikonové trubičce), distribuuje Audiopro (
www.audiopro.cz). Vést kabely v chráničkách (předpokládám, že se tím myslí tzv. "husí krk") je správná volba a tím pádem nebudou na kabely kladeny ani žádné vyšší nároky z hlediska odolnosti mechanické
Moje řešení: koupit distribuční sluchátkový zesilovač (dělají se pro 4 a 8 sluchátek obvykle), který má většinou 2 nezávislé vstupy a jednotlivé výstupy pro sluchátka si tak mohou vybrat. Výhoda: pouze 4 symetrické kabely "pod omítkou" (v prvním případě bude signál veden vlastně nesymetricky), samostatná regulace hlasitosti každého kanálu, výběr ze dvou vstupů (tím pádem si může zpěvák i více vybírat). Nevýhoda: nic mě nenapadá (kromě další investice za jeden kousek HW). Jukni na
www.audiotek.cz třebas a prohlédni si nabídku.
P.